Seinäjoella heiluivat punaiset kortit, Indians kaatoi SSV:n – katso perjantain salibandytulokset

Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää
Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigan perjantain ohjelmassa oli kuuden ottelun kierros. Kierroksen kovimmat panokset olivat Oulussa. Divarissa ja naisten liigassa ei perjantaina pelattu.

Oulussa vastakkain olivat sarjajumbot OLS ja Loviisan Tor. Jatkoajan jälkeen joukkueet päätyivät 6–6-tasatulokseen.

Seinäjoella huomio oli jäähyissä. SPV-NST-ottelussa jaettiin peräti kaksi punaista korttia. 5+20 minuutin jäähyn saivat toisessa erässä SPV:n Juha Kivilehto vaarallisesta pelistä ja kolmannessa erässä NST:n Lasse Pynnönen niin ikään vaarallisesta pelistä.

Pääkallo.fi kertoo lisää otteluista illan aikana.

Miesten Salibandyliigan perjantain tulokset
OLS–Loviisan Tor 6–6 ja.
Koovee–Nokian KrP 7–4
SPV–NST 9–4
TPS–Classic 6–7
Happee–Oilers 9–7
SSV–Indians 2–6

22 comments

  1. Kivilehdolle tuosta voi vielä punaisen joten kuten antaa, mutta nst:n pelaajalle ei kyllä mitenkään päin. Jotenkin lepsusti tuli kortti!

  2. NST:llä loppui voimat, kun mukaan oli saatu oikeastaan vain kaksi kentällistä terveitä miehiä ja muutama junnu. Aika saamaton oli SPV kaksi erää. Tuomarit tuomitsi kolme viitosta ja muutaman kakkosen, saivat porukat molemmat treenata aloivaa ja ylivoimaa.

  3. Koovee hallitsi Rikospoliisia vastaan,mutta alkoi voittoa vähän pelätä. Ansaittu voitto kummiskin. Hyvä yleisö kattilassa…

  4. Spvn kumppani ja kyläkauppa jälleen mainittu. Jollakin tuntuu olevan mielenkiintoinen pakkomielle…

  5. Hyvä Inkkarit, pojittelu taisi hiljentyä SSV:n konkareita.

    Taas yksi kokenut mj-puolustaja aiheuttanut puhuttavaa, tälläkin kertaa jalka ei vaan riitä modernissa salibandyssä. Onneksi nyt nuorten vuoro ottaa vastuuta.

  6. Indians lennossa, joka ei kylläkään yllätys kun katsoo mimmosta duunia Espoossa on paiskittu.

  7. Tuskin Kivilehdolle tulee lisärangaistusta, ei ollut niin paha tilanne. NST:n Pynnösen tilanteessa tuomareille sattui vahinko, Pynnösen jalka ei edes kunnolla osunut päätykahinassa Speven pelaajaan ja oikea ratkaisu olisi ollut vapaalyönti seinäjokisille. Näin ainakin peliä ruudusta seuraamalla havainnoi. Kivilehdon virhe oli tulla liian kovalla vauhdilla laitatilanteeseen ja törmätä vastapelaajaan takaa päin. Seinäjoella puupenkit näyttävät olevan ihan heti laidan vieressä ja Kaila oli vähällä lyödä päänsä katsomorakenteisiin.

  8. Mitäs se Tommi on nyt tehny? Onko se päässy pelaamaan? Ei kait…

  9. Hienoa Inkkarit! Olihan SSV jaksanut laittaa maton tällä kertaa? Ai niin, niidenhän oli nyt pakko. Ei ehkä muuten olis viittinyt nousijajoukkuetta varten. 😀

  10. Paljonkohan Curre maksaa liksaa näille SSV:n parhaat päivänsä nähneille hitaille ex-pelureille?

  11. Erityisen taputtelun selkään ansaitsee pelaajahankinnoista vastanneet. Jos ykköskenttä vaihdetaan divarijätkiin, niin silloin kohta ollaan siellä divarissa. Elop-tason suoritus. 18 miljoonan bonus taskuun ja kohti uusia haasteita. 🙂