SPV:n kahdesta kotipelistä tarjolla nettilähetys

Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki
Kuva: Juha Käenmäki

SPV:llä on vielä kaksi ottelua miesten Salibandyliigassa ennen joulua. Molemmista otteluista on tarjolla nettilähetys.

Perjantaina Peliveljet saa vastaansa viime kevään puolivälierävastustajansa NST:n (klo 18.00). Lauantaina Seinäjoen Urheilutalolle astelee OLS (klo 17.00).

SPV:n molemmat kotiottelut lähetetään suorana nettiin monikameratuotannolla ja HD-laadulla. Lähetykset järjestää Great Play yhteistyössä SPV:n kanssa. Ottelut selostaa SPV:n ex-valmentaja Tommi Yli-Kortesniemi ja kommentaattorina on ex-SPV-peluri Mikko Helanen.

Perjantain lähetys alkaa klo 17.45 ja lauantain klo 16.45. Lähetyksiä pääsee seuraamaan Great Playn sivuilta. Lähetykset ovat maksullisia (hinta 5 € peli).

13 comments

  1. Miten niitä Speven pelejä pääsee katsomaan netistä? Miten maksu (5 egeä) hoidetaan? Yksinkertaiset ohjeet asiaa tuntemattomalle?

  2. Avaa osoite http://www.greatplay.fi/stream, klikkaa sivun alareunasta haluamaasi peliä, syötä sähköpostiosoitteesi. Saat maksuohjeet, joiden mukaisesti nettipankkitunnuksiä käyttäen maksat 5 euroa, jolloin saat sähköpostiisi ottelun katsomiseen oikeuttavan koodin, joka syötetään tuolle ensimmäiselle sivulle. Helppoa ja näppärää. Miinusta ainoastaan korkeahkosta hinnasta (tai oikeastaan paljousalennuksen, esim. ”kausikortin” puuttumisesta).

  3. 1. Siirry http://www.greatplay.fi/stream
    2. Alhaalla on Upcoming streams:
    3. Napsauta vihreää ostoskärryn kuvaa halutusta pelistä
    4. Syötä sähköpostiosoitteesti ja napsauta Buy
    5. Valitse pankki ja suorita maksu
    6. Sähköpostiisi tulee kuitti ja katselukoodi
    7. Siirry osoitteeseen http://www.greatplay.fi/stream
    8. Syötä saatu koodi Please enter the code: -kenttään
    9. Katso peli

  4. En tiedä mihin kommenttini katosi, mutta yritetään vielä kerran.

    Nettitumpelo, tämän jutun linkki ei toimi sitä painamalla, vaan joudut kopioimaan osoitteen tekstistä. Sivuilta siten valitset ottelun jonka haluat ostaa ja naputtelet sähköpostiosoitteesi. Loput toimintaohjeet saat sähköpostiisi.

  5. Kiitoksia avusta. Eiköhän näillä neuvoilla onnistu niin minulle kuin muillekin. By the way, Happeen pelejä vissiin pääsee katsomaan ilman maksua?

  6. HirviTV ei maksa mitään, kuten ei monen muunkaan joukkueen Youtube lähetykset. Täytyy huomioida, että lähetyksen laatu on GreatPlay:llä erittäin hyvällä tasolla (HD) ja kuvaus on toteutettu monikameratekniikalla, eli sieltä tulee hidastukset maaleista yms. tilanteista, eri kuvakulmista jne. 5€ ei ole paha hinta. Monessa muussa peli on kuvattu vain keskeltä ylhäältä ja ei ole välttämättä selostusta ollenkaan.

  7. Great Playn lähetykset ovat olleet kyllä todella laadukkaita ja täytyy kyllä olla samoillla linjoilla Dr:n kanssa, 5€ ei ole paha hinta moisesta!

  8. Ihan hyvätasoinen lähetys Seinäjoelta. Pitänee katsoa huomennakin. Selostajakaan ei vedä liikaa kotiin päin, arvostaa myös vastustajaa. Kotiläksyjä vastustajasta voisi tietysti aina tehdä enemmän, kun katselijoita nyt on ympäri maan.