Steelersin tehohyökkääjän polven eturistiside poikki – kausi paketissa

Miesten Divari-joukkue Steelersin pelko kävi toteen, kun selvisi, että tehohyökkääjä Iiro Nurmisen polven eturistiside on poikki. Nurminen leikattiin keskiviikkona, ja hyökkääjä on sivussa vähintään puoli vuotta.

– Jo ennen leikkausta lääkäri kokeili polvea ja totesi eturistisiteen olevan poikki. Siinä mielessä itse leikkauksessa ei tullut vastaan yllätyksiä. Nyt sitten katsellaan vähän aikaa leffoja ja sen jälkeen alkaa kuntoutus, tehohyökkääjä kertoi.

Nurminen ehti pelata rikkinäisellä polvellaan lähes koko viime kauden. Kesän lepo auttoi sen verran, että hän pystyi pelaamaan kuluvalla kaudella kolme ottelua Teräsmiesten paidassa tehoin 1+3=4. Nurmisen menetys on iso lovi Steelersille, mutta mies itse ei tilannettaan harmittele.

– Ei se sillä lailla harmita. Mulle tärkeintä on se, että saan polven kuntoon ja pystyn pelaamaan tulevaisuudessakin. Tässä on vielä paljon pelivuosia edessa, Nurminen kommentoi Steelersin tiedotteessa.

Tulevaan kuuden kuukauden kuntoutusjaksoon Nurminen suhtautuu terveellä nöyryydellä.

– Voin kuvitella, ettei se helppoa ole. Kyselin kavereilta neuvoja kuntoutukseen ja se kävi ainakin selväksi, että kuntoutus on syytä hoitaa huolellisesti. Yhdelläkin kaverilla on takana jo neljä leikkausta. Varmasti saan tehdä tuplasti duunia seuraavien kuukausien aikana, Nurminen sanoo.

Hyökkääjä ei ole vielä päättänyt tulevaisuuden pelikuvioitaan, mutta jatko Steelersissä on todennäköinen.

– Eiköhän tässä Hämeenlinnassa edelleen ensi kaudellakin pyöritä. Tähdätään siihen, että pääsen palaamaan Pullerille nousevaan uuteen salibandyhalliin.