Lauantain Divari-kierroksella Blue Fox otti kotonaan täydet pisteet FBC Turusta numeroin 8–3. Ottelussa nähtiin myös kiistanalainen tilanne, kun vierasjoukkueen Jaakko Hautamäki nosti jo kädet kohti kattoa maalin merkiksi, mutta ottelun tuomarit hylkäsivät sen.

Ottelusta on nyt katsottavissa maalikooste. Alla on myös video puhuttaneesta tilanteesta.

One comment

1. Tuosta hylätystä maalista on kyllä paha sanoa mitään. Kuvakulmasta ei täysin selviä minne pallo menee, mutta molempien joukkueiden pelaajien reagtioiden perusteella pallo kävi maalissa. Omiin silmiini vastaavanlainen tilanne kuin Erä-Nokia pelissä taannoin. Tapahtuiko kyseinen tapahtuma ekassa vai vikassa erässä?

Päällimmäisenä jäi maalikoosteesta mieleen hieno veto Blue Foxin 6-3 maaliin lähes nollakulmasta ja erittäin tunnepitoiset tuuletukset. Harvoin näkee vastaavaa juhlintaa kuin 3-2 maalin jälkeen.