Classicin miehet kohtaavat lauantaina Suomen Cupin finaalissa SSV:n. Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Classic voitti keskiviikon ainoassa miesten Salibandyliigan kamppailussa Loviisan Torin lukemin 10–6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Classicin ja ottelun ykköspyssy oli Sami Johansson, joka paukutti ensimmäisessä erässä vajaassa kahdeksassa minuutissa puhtaan hattutempun. Yhteensä Johansson keräsi tehot 4+2.

16 comments

1. Classicin kuvaajan pitäisi ottaa vähän laajempi kuvakulma, puolet maalien syntymisistä jäi näkemättä kun kuva kerkesi kohteeseen vasta sitten kun pallo oli maalissa.

Ja Torisevalla on kyllä näköjään vielä matkaa Nupin otteisiin. Nupille kun olisi mennyt noista 1 tai 2 ..

2. Samaa mieltä videokatsojan kanssa. Mahtavaa että joukkueet tekee maalikoosteita mutta nää classicin maalikoosteet on tosi huonosti kuvattuja. Tolla kuvanlaadulla riittää kyllä laajempikin kuvakulma.

3. huikea kaksikko kyllä piha – johansson.. paitsi kun niiranen osottaa karusti mitä ne juden legendaariset fyysiset kyvyt tarkottaa puolustuspäässä

4. Hyvä että peehoolla positiivisuutta riittää, tohon joukkueeseen kyllä ennemmin ottaisi pari pakkia lisää kuin yhden rakkikoiran.

5. Ruikutan myös videokatsojan malliin. Ei näistä saa oikein selvää miten tilanne kehittyy (kentällisen liikkeet yms), puhumattakaan siitä että myös itse maali jää lähes aina puoliksi näkemättä…

6. Menkää paikan päälle peleihin älkääkä täällä iniskö videosohvaperunan turboahdetusta masennuksesta miten kentällisen liikkeet (voi hellan lettas!) ja tilanteen kehitys ja maalit jäävät näkemättä.
    Live! Elä!

7. Mää oon ihan tyytyväinen videoihin, enemmän ihmetyttää toi meno kentällä.

Huonotasoista peliä jossa ei mitään tunnetta. Jätkät ei ees hymyile kun tulee maali, ja yleisömäärä äänen perusteella ~2.

Ja tuostako pitäisi maksaa? Ollaan kyllä niin kaukana Ruotsin liigasta että hirvittää…

8. Ottelun selkeä valopilkku oli nähdä Imjack jälleen tositoimissa.
    Junnuvuosien superlupaus jatkoi siihen mihin aikoinaan jäi.