Video: Classic–SSRA kaikki maalit – Leikkanen 4+2

Salibandyliiga-joukkue Classic kukisti sunnuntaina Suomen cupin puolivälierässä kakkosdivarijoukkue SSRA:n lukemin 15–7. Ottelun tehokkain oli kotijoukkueen Mikko Leikkanen (4+2). Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

10 comments

  1. Koska finaalit pelataan tampereella on välieräparit selkeät : krp- klässik ja happee- ssv. Näin saadaan varmuudella 1 pirkanmalta finaaleihin

  2. että näissä Cup-matseissa kotietu on ja pysyy tietyillä joukkueilla. Onko näitä finaaleja koskaan viety Helsingistä tai T:reelta muualle? Joo, ei ole isoja saleja muualla. Löytyy kuitenkin tonnin saleja muualtakin, joten kai se näihin pippaloihin juuri ja juuri riittäisi.Kaikki on siis pedattu Classicin Cup-menestykselle jälleen kerran. Ihan jo sen vuoksi toivon kannun menevän muualle.

  3. Miksi muuten Classic on ”Family”? Miksi ei ihan suomalaisittain ”Perhe”? Miksi emme voi olla ylpeitä rikkaasta ja kauniista kielestämme? Kuulostaako tuo Family jotenkin fiinimmältä? Passo, kuis o?

  4. Itsekkin Cupin finaalia viime vuonna paikanpäältä todistaneena voin sanoa, että kyllä sitä väkeä yli tuhat katsomoon saatiin. Cupin arvostuksesta voi olla monta mieltä, mutta ainakin loppuottelu oli tunnelmaltaan hyvä ja tapahtuma järjestetty loistavasti. Saadaankohan viime vuoden finaalin toisinto taas?

  5. Jep. Suomen kieli kunniaan! Pois tollaset uluko maalaiset hunmpuuki sanat!