Video: Happee-NST kaikki maalit – Kainulaisen no-look, Hynysen hattutemppu

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen
Kuva: Jari Turunen

Happee nousi takamatkalta NST:n ohi lauantain miesten Salibandyliigan kierroksella. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

NST johti toisessa erässä 1-3, mutta hattutempun iskeneen Veli-Matti Hynysen komean kavennusmaalin jälkeen Happee heräsi ja jyräsi päätöserässä voittoon. Ottelun avausmaali puolestaan oli Happeen puolustajan Janne Kainulaisen tavaramerkki, komea no-look-laukaus aivan takayläkulmaan.

3 comments

  1. Kysytääs osaavampien mielipidettä.
    Minkälainen pitää olla videokameran että saa edes jonkinlaista järkevää kuvaa? Riittääkö tavallinen kotikamera? Minkälaiset vaatimukset kameralla pitää vähintään olla? Vaikka esimerkkejä malleista millä saa hyvää kuvaa.

  2. No hyvää kuvaa ei saa ainakaan sillä kameralla, jota käytetään näiden Happeen maalivideoiden kuvaamiseen. Mistä isoäidin ullakolta tuokin kaitafilmikamera on kaivettu? Onko Jyväskylässä rahat lopussa?

  3. Kyllähän nää Happeen videot on kamerasta tullessa ihan hyvää laatua, mutta kun koosteita tehdessä kuva pakataan tuhanteen ja kuuteensataan kertaan, ni onko ihme että Youtubessa esitettävä lopputuotos on ihan kauheaa kuraa. Lisäksi tuntuu että kameran asetukset ovat jotenkin retuperällä kun kuva on noin tumma, tai sitten hallissa on oikeasti pimeää.

    Hyvää laatua saa aikaan ihan normaalilla kotikamerallakin, 1080HD on tietysti sille ehdoton edellytys. Ei sen tartte kummallinen olla, parilla sadalla irtoaa jo sellainen vehje joka voittaa monen liigaseuran kameraksi kutsuman leivänpaahtimen ihan 100-0.

    Happeen videoissa ei allekirjoittanutta ahdista niinkään tuo kuvanlaatu, vaan tuo ”selostaja”. Mikrofoniin ei kannata huutaa, jos tietää että ääni klippaa ja särkee. Tuollaiset asiat kannattaa testata soundcheckillä ennen peliä, jos tietää olevansa Mertarannan tasoinen eläytyjä.