Video: Indians–Josba kaikki maalit – Josba pesukoneessa, komea kiri ja halpa jatkoaikamaali

Josba kävi sunnuntaina hakemassa 6–5-jatkoaikavoiton miesten Salibandyliigassa Westend Indiansin kotihallista. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kotijoukkue Indians oli kamppailun alussa kovassa vireessä, sillä taululla komeili nopeasti 4–0-lukemat. Vähitellen Josba kuitenkin kiri rinnalle ja tasoihin. Jatkoajalla ratkaisun kiskaisi Tatu Eronen, joka saa kiittää maalissaan paljosta Indians-vahti Marek Öigeä.

6 comments

  1. Samanlaisia vetojahan nuo oli monet muutkin maalit, että ei kai tuo ratkaisu sen halvempi ollut. Tai tietysti jos Erosella oli alennuksesta ostettu maila, niin voihan se vähän halvempi olla. 😀

  2. Hienosti Sorjonen nosti ryhmänsä huonon viikon jälkeen takaisin taistoon, nuo pari notkahdusta ehkä hyväkin, ei makeaa mahan täydeltä, niin riittää nälkää tosipeleihin keväälle, kun aletaan pelaamaan pelejä joissa jokainen vaihto ja bloggi merkkaa.Pääkallolta juttua kehiin Josban ryysyistä rikkauteen tarinasta, kuinka viime kauden katastrofin jäljiltä on noustu takaisin terävimpään kärkeen, kuka on welho sorjonen, ketkä luovat kaikessa hiljaisuudessa taktisen puolen nyanseineen taustoilla.

  3. Miksi Indians saa pelata eri kaukalolla kuin muut? Pomput ihan erilaisia kuin mustissa ohuemmissa laidoissa.

  4. Kuriositeettina mainittakoon nimimerkille ’olosuhteet’, että mm. Classic näyttäisi pelaavan samanlaisella kaukalolla kuin Indians.