Video: Loviisa-TPS kaikki maalit – Isännät kestivät TPS:n kirin

Loviisan Tor taisteli lauantaina miesten Salibandyliigassa tärkeän voiton kotonaan Turun Palloseurasta lukemin 4-3 ja nousi pois liigan viimeiseltä sijalta. Loviisa siirtyi päätöserän alussa jo 4-0-johtoon, mutta TPS nousi vielä maalin päähän. Ottelusta on nyt nähtävillä maalikooste.

7 comments

  1. Otto ja Timo, tervetuloa Loviisaan, olette niin tervetulleita!

    Timolta hyvä peli ekaksi liigamatsiksi, täytti ruutunsa vaikka tuntui saavan hieman erikoishuomiota tupsun pelaajilta, kaiken kaikkiaan hyvä suoritus!

    Otto taas on rutinoitut mj-tason pelaaja, ja sen kyllä huomaa kaikessa tekemisessä kentällä, hyvä hyvä!

    Koko joukkueelta hyvä peli, pelattiin kurinalaisesti ja niitä alkukaudesta näkyneitä vähintään 5+ kpl divarivirhettä per peli ei näkynyt oikeastaan yhtään.

  2. Pyry Luukkonen siirtynyt kentälle? Missä Juuso Koskinen, joka ennen pelasi numerolla 72? Myöskin huvittaa Torin ensimmäisen maalin tekijä Jaakkola Teeemuuu!

  3. Joo totanoisnii se oli kyllä JOONAS Koskinen sen TPS:n kolmannen maalin tekijä, joku uuvatti vaan katsonut väärin pelaajaluettelosta kun taitaa pojilla olla vierekkäiset numerot… Nolo virhe kyllä!

  4. Videon tekijänä täytyy kyllä antaa jatkossa nuoremalle oikoluetavaksi ennen
    julkajsua.
    Toivotan kaikille salibandypelaajille ja faneille Hyvää Uutta Vuotta 2014.
    Kiitän myös Pääkallon toimitusta hyvästä yhteistyöstä ja menestystä vuodelle 2014.

  5. Mölli trollaa vai on juniori? 🙂 Laji ja maa tiedetään, ajankohdasta tosin taitaa olla jo muutama vuosi. Sabaliiton sivuilta:

    Pelaajatilastot (maaotteluille)
    Nimi Synt. aika O M S P J
    Moilanen Otto 12.04.1979 10 3 1 4 0

    Pelaajat MM-kisoissa (mm-otteluille)
    Nimi Synt. aika O M S P J
    Moilanen Otto 12.04.1979 4 2 0 2 0

    Pääpointti oli siis kuitenkin että liigapelaajan rutiinin vain näkee joka asiasta. Pelaajalla joko on se tai ei ole sitä. Hienoa että saatiin joukkueeseen ukko kenellä tosiaan on.

    Ja Harrille terveisiä, kiitos videoista! Jos ei mitään tee niin ei mitään satu, minä ainakin odottelen aina innolla videokoosteitasi, jokunen painovirhe sinne tänne 🙂 Luulen että nää !NOLOSTELIJAT! eivät ole itse kauhean montaa maalikoostetta toimittaneet katseltaviksi.

  6. Ei tosiaan muutama kirjoitusvirhe maalikoostetta huonoksi tee. Tosin, en keksi miksei toimintaa voisi aina parantaa?