Video: SPV-SSV kaikki maalit – Järvi jakeli, Kohonen rikkoi 400 maalin rajapyykin rankkarista

Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net
Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Seinäjoella nähtiin tänään viime kauden finalistien kohtaaminen, kun SPV isännöi SSV:tä. SSV palasi voittojen tielle muutaman tappion jälkeen ja voitti kotijoukkueen hurjasta loppukiristä huolimatta lukemin 8-9. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kotijoukkueen Mikko Kohonen rikkoi ensimmäisenä pelaajana 400 maalin rajan rankkarista ja iski lopulta tehot 2+1. Vieraiden konkari Mikael Järvi pelasi jälleen erinomaisesti henkisesti tärkeässä paikassa ja syötti neljä maalia.

9 comments

  1. Olikohan pelaajilla vatsat täynnä jouluruokaa kun peli oli niin hitaan näköistä?
    MJ pelaajat pelottavan heikkoja puolustamisessa, +/- tilastossa näkyy totuus, numerot ei valehtele.

  2. Ssv oli hyvä. Kaikella tapaa. Maalin tappio imartelee Speveä. Ssv tekee yhden asian ehkä parhaiten koko liigassa. Syötön lujuus on eri tasolla kuin kellään muulla.

  3. Jännä miten paljon tuomarit herättänyt tänä viikonloppuna puheenaihetta. Jyväskylässä jäähyjä älyttömän paljon, Seinäjoella jäähyjä ei annettu minkäänlaisista tapahtumista. SSV 3 ylivoimaa SPV 0 ylivoimaa. Muutaman pelin nähneenä rikkeiden tulkitseminen vaihtelee hyvinkin paljon. Toisessa pelissä on nähty taktisia rikkeitä joista vihelletty jäähyjä, toisessa esim SPV-SSV ottelussa tällainen tulkinta oli täysin utopiaa. Välillä selkääntyötäminen ei ole rike ja välillä on, tämä häiritsee jopa katsojaa hyvinkin paljon, mitkä lajin säännöt lopulta on. Välillä myös mietityttää miten kiinnipitämistä tulkitaan, saako vähäsen pitää esim maalinedustoilla vai ei? Nämä varmasti vaikea nähdä tuomareiden, mutta onko tuohon jokin linjaus? Toivottavasti näihin tulkintoihin tulisi tarkempia selvityksiä pelaajien ja katsojien kannalta. Parissa pelissä nyt nähnyt Seinäjoella silmälasisen tuomarin, olisiko ollut Saarinen, niin jotenkin hänellä ei ole homma hanskassa. Vaihteleva linja molempiin suuntiin ja tuntuu olevan kenties epävarma kentällä, kun asenne kaikkia pelaajia kohtaan vähättelevänoloinen.

  4. Huolestuttaa tämä Kosken touhu. Tuntuu että mies hidastuu vuosi vuodelta. Viekas pelaaja on toki vielä ja laukoo hyvin, mutta ei enää aika riitä kentällä. Pari vuotta sitten oli oikeasti mj-ainesta, mutta nyt ei lähelläkään. Tässä pelissä koko SPV:n ykköskenttä oli todella hitaan näköinen. Kyllä Hankkiot ja Mäkelät sai SSV:n puntit tutisemaan riittävästä, mutta ykkönen ei pystynyt liidaamaan tarpeeksi. Ykkösen pari maalia pelin lopussa valehtelee, koska SSV ei enää yrittänyt pitää vauhtia. Koponen voisikin vähän penkittää ykkösen pelaajia ja antaa enemmän vastuuta näille nuorille oriille joilla jalka liikkuu.

  5. Olipas Latelta aikamoinen kommentti. Et ole ilmeisesti huomannut miten Koski lähtee liikkeelle vastahyökkäyksiin. Ei ole sattumaa se, että Speve on ollut monta vuotta liigan tehokkain vastahyökkäysjoukkue. Ja peluuttamisesta on sanottava, että Speven pitäisi tiivistää paljon enemmän. Koponen on tehnyt sitä usein vasta, kun on ollut pakko. Jos ajattelee tilannetta, jossa Speve on tiukassa paikassa tappiolla, niin ketä kentälle olisi laitettava? Junnuja vaiko kolme joukkueen parasta pistemiestä (sattumoisin samassa kentässä pelaavat). Kaikki kunnia tosin Hankkiolle, joka on pelimies ja varmaan petraa vielä tuostakin.

  6. No joo. Tällä kaudella en ole nähnyt kuin tuon yhden ottelun paikan päällä ja siinä mies oli todella hidas. Oli tosi huono peli muutenkin koko joukkueelta. Kaipailen vain vähän sitä parin vuoden takaista Koskea jolloin hän oli hyvän sähäkkä ja näyttävä pelaaja.

  7. Kävikö mielessä että jossain saatetaan tällä hetkellä treenata vaikka vähän kovemminkin jotta tossu liikkuu kevään ratkaisupeleissä? Kosken fysiikka on todellisuudessa mennyt eteenpäin vuosi vuodelta.

  8. Toivotaan näin 🙂 . Kyllä mulla on vahva usko siihen, että keväällä taas rytisee punaisten toimesta, kun pitää oikeasti pelata.

  9. Ja tuossa näkemässäsi matsissa SSV oli hyvä. Eipä ollut Spevelle oikeastaan mitään jakoa ja tulos mairittelee assmäen pelureita. Lopussa vasta pääsi mukaan peliin. Kunnon karvauksella ja tiivistämällä. Harmi vaan, kun liian myöhään. Jospa ensi kerralla reagoitaisiin nopeammin niin ei tule hurja kiirus. Kunnia silti Viikkareille, pelasivat hyvin ja ansaitusti kääntyivät pisteiden kera Sorsanpesän risteyksestä kohti Stadia.