Video: SSV–Indians kaikki maalit – sarjanousija järjesti jymypaukun Pasilassa

Vahvan alkukauden pelannut Westend Indians vastasi perjantain Salibandyliiga-kierroksen yllätyksestä voittamalla SSV:n vieraissa numeroin 2–6.

Vierailijoiden tahtipuikkoa heilutti hattutempun nimiinsä merkinnyt Eino Pesu. Kolmen pisteen iltaa vietti myös Indiansin Samu Nikkinen tehoilla 1+2. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

6 comments

  1. Paolo Keinänen? Just meinasin samaa laittaa. Toki ainakin kolme maalia on myös tehtyjä Indiansin toimesta eli voitto olisi tullut anyway. Lisäksi ekan maalin lahjoittaa kiitos kivasti ilmeisesti Lax?

  2. Mielenkiintoista veskarikritiikkiä, jos tuo video on perusteena. En toki keinästä kovin maagisena (liigaveskaksi) pidä itsekään, mutta ei tuon videon perusteella vielä hirveesti voi tuomita. No viimeinen maali toki, etukulma pitäisi pitää.

  3. 2 tehtyä = ei voi voittaa. Ei oo ollut kovin maagista menoa tällä kaudella, mutta keväällähän ne ratkaisut tehdään, mut pelin pitää kyll parantua ja paljon…

  4. Viikingeillä oli kyllä mahtavaa merkkaus peliä. Miehet oli hitusen hukassa:D Inkkareitten paras pellaaja Toropainen teki hienon tuutin…