Video: Tämä kyseenalainen maali ratkaisi Seinäjoella

Mestarijoukkue SPV ja liiganousija Westend Indians pelasivat hurlumhei-henkisen Salibandyliiga-ottelun lauantaina Seinäjoella. SPV värikkäiden vaiheiden jälkeen lopulta parempi lukemin 11–10. Voittomaaliksi jäänyt osuma kuitenkin puhutti vielä kamppailun jälkeenkin.

Toni Kivistön kirjoittamssa Pääkallo.fi:n otteluraportissa SPV:n yhdettätoista maalia kuvailtiin seuraavasti:

”Erik Härkösen ajassa 54:01 laukoma voittomaali kuumensi tunteet Indians-leirissä ja puhutti paljon ottelun jälkeen. Tilannetta edelsi pallon lentäminen laidan yli SPV:n karvatessa Indians-päädyssä. Tämän jälkeen kotijoukkueen Tuukka Kiviranta haki pelivälineen nopeasti kaukaloon, laittoi sen parin metrin päähän kulmapisteeltä ja syötti maalin eteen Härköselle, joka ratkaisi ottelun laukauksellaan. Pallo oli siis pienessä liikkeessä, eikä määrätyllä paikallaan, kun kulmalyönti annettiin.”

Tilanteen voi katsoa alla olevalta videolta.

11 comments

  1. Niin kauan kun tuomarit sallivat kummassa päässä hyvänsä nämä avaukset, niin on Helasenkin ihan turha itkeä. Tai kenenkään muunkaan. Ei poikien junnupeleissäkään sallita edes 15 cm sivusta välillä. Tuomarit yössä muutenkin. Meinasivat ratkaista pelin jo aikaisemmin.

  2. hyvin se helanen puhuu, analyyttisesti ja puoluettomaasti. pisteet täältä stadista

  3. Tälläset tuomarit nyt vaan tuomarointikieltoon. Kyllä munat pitäis löytyy maalin hylkäämiseen.

  4. Pelimies uskaltaa pistää palloa peliin vaikkakin väärästä paikasta, jos tuomari ei sitä vihellä uusiksi niin se on sallittua

  5. Ei tässä pelaajia kukaan oo syyttelemässä, seepravaljakon tehtävä on kitkeä pelistä sääntöjen vastaisuudet pois. Seinäjoella sitä EI tapahtunut, eikä tämä kulmalyönti ollut ainoa tilanne.

  6. Yhyyyy tuomarit. Yhyyy. Ei pysty pelaan kun noi pilaa pelit. Yhyyyy. Me oltais parhaita mut kun noi tuomarit. Yhyyyy. Lopettakaa jo toi narina. Fakta on, että vaparit ja sisäänlyönnit on annettu jo kauan aikaa sääntöjen vastaisesti, eikä siitä ole porua nostettu. Nyt kun tuli maali vallitsevan käytännön seurauksena, niin nyt taas itketään. Yhyyyy, heimo on teurastettu. Yhyyy. Aikuistukaa jo.

  7. ei noin kaukaa sentään ole koskaan annettu antaa.

    tälläiset on niin helppo viheltää verrattuna johonkin liikkuvien pelaajien estämisiin.

    No, jos eivät nähneet niin vaikea viheltää, mutta kun peli on poikki niin luulisi että katsovat sitä palloa….tai edes toinen….

  8. Ilmeisesti taas näin? ”Erotuomari tekee täydellistä duunia sijoittumisellaan, katseellaan ja reaktiollaan.”

  9. Todella törkeä maali, saisi Tommy jumalan miehenä edes pyytää anteeksi