Erän kotipeleistä suorat nettilähetykset – EräLiven avauspelinä SSV-ottelu

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erä näyttää jatkossa Happeen tavoin kaikki kotiottelunsa suorina nettilähetyksinä.

YouTube-kanava TapanilanEräTV:n ensimmäinen EräLive-lähetys nähdään keskiviikkona 22. tammikuuta, kun Mosahallissa pelataan paikallistaisto Erän ja SSV:n välillä. Ottelu alkaa klo 18.00, mutta matsin ennakkotunnelmiin pureudutaan suorassa lähetyksessä jo klo 17.40 alkaen.

Keskiviikon ottelun selostaa Janne Juote, asiantuntijakommentaattorina häärii Erä-puolustaja Miikka Kareinen. Ottelutapahtumaan ja suoraan lähetykseen voi osallistua Twitterissä tunnisteella #EräLive. Lähetyksen seuraaminen YouTube-palvelun kautta on ilmaista.

Linkki Erä-SSV-ottelun suoraan lähetykseen.

Kaikki Erän suorat lähetykset löytyvät joukkueen verkkosivuilta osoitteesta.

15 comments

  1. Erä nyt edelläkävijä pääkaupunkiseudulla, toivottavasti SSV, Indians ja Oilers aloittavat myös tällä kaudella. Saataisiin lajille uusia kannattajia!

  2. Jokaisessa kolikossa on kaksi puolta.
    Huono puoli on että, jos jokin juuri lajin aloittanut katsoo lähetystä ja selostaja ei miellytä niin se karkottaa uusia kannattajia.
    Selostajan rooli on yllättävän iso tässä hommassa.
    Ei niitä kaikkia vaan jaksa kuunnella.
    Eikä kyllä ilma ääniä jaksa seurata peliä.
    Jos saisi jotenkin selostajan äänen pois suodatettua ja kuulisi vaan pelin ääniä, sehän olisi aivan mahtavaa.

  3. On niin perin juurin suomalaista marista väärin sammutettu -tyyliin joka asiasta. Jos joku sählypalloseura vähin resurssein, omaehtoisesti ja ilman mitään tukia tekee lajia seuraaville palveluksen, niin totta kai sieltä täytyy aina löytää marisemisen aihetta; huonoa selostajaa, epäselvää kuvaa ja vaikka mitä tuomittavaa. Homma nyt vaan on niin, että ei noista lähtökohdista oikein voi vaatia proota. Köyhän on pakko tyytyä vähempään. Koettakaa ymmärtää se ja sietäkää pienet puutteet. Ottakaa positiiviselta kannalta ja antakaa joskus kolikon toisen puolen jäädä katsomatta.

  4. Todella hyvä juttu!
    Kun joku tekee aloitteen, niin kyllä muut seuraa perässä.

  5. Ei kai ne mihinkään unohtunut. Vaikka tässä paljon puhutaankin kuntien pakkoliitoksista, niin ei Seinäjoki taida silti vielä ihan pääkaupunkiseutua olla.

    Joka tapauksessa monta Great Playn lähetystä katsoneena voin todeta, että ovat erittäin laadukkaita. Monikameratekniikka, HD, selostus, hidastukset….

  6. Hyvä erä! Sjoki joo ei vielä oo ihan pääkaupunkiseutua;-)

    Nyt vaan muut perässä. Onhan toi toki aina lisäpanostusta seuroilta, mutta varmasti enemmän hyötyöä ku haittaa, jos joku urpo jättää selostajan takia kattomatta niin ihan sama.

    Onko mitään tietoa näytetäänkö pelejä yleltä ollenkaan keväällä? Multa ainakin mennyt ohi jos näytetään, toki cupin finaalit näytetään…

  7. Tiedän Mosahallin tuomat haasteet, mutta toivottavasti kuvaavat tarpeeksi kaukaa. Sillä tavalla, että kuvaan mahtuisi pallon lisäksi samaan aikaan vaikka parikin pelaajaa. Kuvan ei myöskään tarvitse olla ihan hd kunhan pyörii sujuvasti ja luotettavasti.

    Hieno juttu Erä! Nyt vain lähetykset siihen kuntoon, että muut voivat ottaa mallia!

  8. HIrvee hehkutus ja homma pätkii jo ennen kun matsi on edes alkanut. Katson still-ruutua nyt 100 megan yhteydellä. Jiihaa!

    Miksette te voineet ottaa sinne suunnittelemaan jotain ammattilaista?

  9. Yllättävän hyvä kuva, kuvakulma suppea kun ollaa näin pienessä hallissa.
    Loistavaa kun saadaan kuitenkin livekuvaa. Selostus ihan ok, voisi parantaa jatkossa, huomiotaisiin myös vastustajan kannattajat, ovat luultavasti katsojien enemmistönä.

  10. Iso kiitos loistavasta lähetyksestä. Pienet tekniset ongelmat ei maailmaa kaada. Keep up the good work!

  11. Tuntuu riippuvan muustakin kuin yhteyksistä, omalla koneella tökkii kaikki(välistä youtube pätkätkin) mut vaimon koneella ei töki. Pitäis olla yhtä tehokkaat koneet, mut kait mulla joku bittivinossa:-). Itse en nähnyt siis tällä kertaa kuin koosteen matsista…