Indiansille toinen perättäinen kotitappio – katso sunnuntain salibandytulokset

Jalo Kouvonen(punainen #74 maalin edessä) on noussut viime vuosina suomalaispuolustajien eliittiin. Arkistokuva: Joni Winsten

Kuva: Joni Winsten
Kuva: Joni Winsten

Tapahtumarikas salibandyviikonloppu jatkuu tänään sunnuntaina. Miesten Salibandyliigassa pelataan kaksi ottelua, naisten Salibandyliigassa nähdään neljä kamppailua ja miesten Divari jatkuu kahden ottelun voimin.

Joulukuun puoliväliin saakka ilman kotitappioita selvinnyt Espoon Indians kärsi jo toisen perättäisen kotitappion, kun Jyväskylän Happee oli etevämpi lukemin 6-11(3-2,1-4,2-5). Happeen voiton takuumiehinä häärivät 3+1 taikonut Jami Manninen ja 2+1-tehot saalistanut Veli-Matti Hynynen. Indiansin Markus Markkola osui kertaalleen ja syötti kaksi osumaa.

Happee nousi voiton myötä tasapisteisiin sarjakärki Classicin ja kakkosena majailevan SPV:n kanssa. Indians jatkaa seitsemäntenä. Miesten toisessa liigakamppailussa sarjan kärkijoukkue Classic kohtaa kestomenestyjä SSV:n Pasilassa klo 17 alkaen.

Alle kerätään kaikki sunnuntain salibandytulokset pääsarjoista sitä mukaa kun ottelut päättyvät.

Miesten Salibandyliiga:
Indians-Happee 6-11
SSV-Classic 8–6

Naisten Salibandyliiga:
Happee-Erä III 6-1
Papas-Classic 5–16
OLS-Koovee 8–4
M-Team-NST 4-3

Miesten Divari:
Steelers-ÅIF 7–4
SalBa-SB Welhot 3-4

9 comments

  1. Näkeekö SSV – Classicia netissä tai TV:n välityksellä mistään?

  2. Nyt kun Oilers ei ole enää Espoon niin pitääkö Indiansin olla?

  3. Divari on huikean tasainen, joka sinänsä on nautittavan hyvä asia, mutta on huutava vääryys, että kolme viimeistä joukkuetta putoaa suoraan kakkosdivariin ilman tasonmittausta. Nouseeko kakkosesta kauden päätteeksi kolme, nyt putoavia parempia joukkueita? Tuskinpa kolmea.

    Nykyinen järjestelmä on aikansa elänyt ja perustellusti tarvitsisi muutoksen. Tällä kaudella vain Ilves on on ollut selvä heittopussi, jolle piipahdus kakkosessa tekee vain hyvää tulevaisuutta ajatellen.

  4. ilves saa pudota ja lasb on lähellä toista paikkaa. kolmas putoaja on sitten täysi arvoitus ja kokee kyllä rajun kohtalon. tasonmittaus ei huono olisi, jos sarjajärjestelmiin vaan sopii. pitkä tauko tulisi divarin häntäpäälle odotellessa paria kakkosen karsinnoista.

    pirkat ja 02 kovia kakkosessa. muita? länsirannikolta ei tule tällä kaudella. jos ipa, lasb ja steelers putoaisi ja 02 sekä pirkat jäisivät karsintoihin tulisi mielenkiintoinen sisäsuomen lohko ensi kaudelle. melko täyttä.

  5. Pyövelit ja Rankat Ankat siinä kovimmat kakkosen jengit tällä hetkellä Pirkkojen ja O2:n lisäksi.

  6. Maakuntien miehet ei taida tietää Tikkurilan Tiikereitä? Mä sanon että toi jengi pelaa divaria ens kaudella, jos vaan nuorten jamppojen polla kestää…