Koovee kärsi tappion Seinäjoen maalikarkeloissa – Koski vankisteli pörssijohtoa

Miesten Salibandyliigan sunnuntain ottelussa SPV-Koovee yleisö pääsi nauttimaan todella maalirikkaasta ottelusta. Kotijoukkue Peliveljet vei ottelun nimiinsä lopulta lukemin 14–7 (3–2, 5–2, 6–3).

Voiton myötä SPV on nyt tasapisteissä sarjaa johtavan Happeen kanssa. Kolmantena vaanivalla Classicilla on kuitenkin yksi peli vähemmän pelattuna. Koovee jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta kymmenenneltä sijalta.

SPV:n materiaalin leveys ja jokaisen viisikon onnistuminen hyökkäyspäässä takasivat ison läjän maaleja kotijoukkueelle. Koovee taisteli hyvin, mutta hyökkäysarsenaalin kapeus koitui kohtaloksi.

Kotijoukkue SPV:ltä olivat tutut herrat pistevireessä. Sami Koski mätti peräti tehot 2+3, ja näin ollen hän jatkaa koko liigan pistepörssin kärjessä. Vierailijoiden tasaisimmasta esityksestä vastasi tällä kertaa Kooveen hyökkääjä Eemeli Salin. Salin teki kolme maalia ja syötti yhden, voitti kaksinkamppailuja ja oli fysiikkansa ansiosta lyömätön kulmapelissä.

Vierasjoukkue Kooveen Antti Naskali joutui ottelussa kotiyleisön silmätikuksi. Muutamia koiruuksia esittänyt Naskali joutui sietämään yleisön huutelua ottelun loppuun saakka. Pelaajan tukalaa asemaa ei helpottanut kaksi vaarallisesta pelistä tuomittua rangaistusta toisessa ja kolmannessa erässä.