Lauantaina luvassa ”vuoden kovin salibandyuutinen”

Classicin miehet kohtaavat lauantaina Suomen Cupin finaalissa SSV:n. Kuva: Topi Naskali

Classicin miehet kohtaavat lauantaina Suomen Cupin finaalissa SSV:n. Kuva: Topi Naskali
Classicin miehet kohtaavat lauantaina Suomen Cupin finaalissa SSV:n. Kuva: Topi Naskali

Salibandyn Suomen Cup huipentuu lauantaina Tampere Areenalla. Ohjelmassa on miesten ja naisten finaalit, miesten ja naisten pikkufinaalit sekä miesten haastajafinaali. Luvassa on lisäksi jotain muutakin.

Tänään torstaina Pääkallo.fi:n toimituksen sähköpostiin tupsahti klo 14.39 mielenkiintoinen tiedote Salibandyliiton viestintäpäällikkö Juhani Henrikssonilta. Tiedotteessa luki seuraavalla tavalla:

”Tampereella tarjolla vuoden salibandyuutinen

TEHO Sport Suomen Cupin finaalipäivän ja koko alkaneen vuoden kovin uutispommi on tarjolla naisten finaalin jälkeisessä tiedotustilaisuudessa Classicin toimistolla Tampere Areenalla.
Uutinen on merkittävä koko suomalaisen palloilun mittakaavalla.

Tilaisuuden alkamisaika on naisten finaalin kestosta riippuen noin klo. 14:45.”

Toisin sanoen Cup-tapahtuman yhteydessä Classicilta on luvassa jotain isoa – ainakin ennakkohehkutuksen perusteella. Pääkallo.fi on paikan päällä tiedotustilaisuudessa ja raportoi tuoreeltaan tilaisuuden annin.

Pääkallo.fi raportoi paikan päältä luonnollisesti myös Cupin finaaleista.

Suomen cupin finaalipäivän ohjelma, Lauantai 25.1.2014:
10.00 Naisten pikkufinaali: Steelers–GrIFK
12.45 Naisten finaali: Classic–SB-Pro
15.30 Miesten finaali: SSV (Helsinki) – Classic (Tampere)
18.15 Miesten pikkufinaali: Erä Akatemia–Soittorasia
20.45 Miesten haastajafinaali: Sastamalan Woima–Kiteen Pallo

42 comments

  1. Henriksson on liiton viestintäpäällikkö, ei Classicin. Joten uskoisin, että huolimatta siitä, että tilaisuus järjestetään Classicin toimistolla, tilaisuuden aihe liittynee kuitenkin liiton touhuihin. Tietysti jos asia liittyy sekä Classiciin, että liittoon..

  2. ”Classicilta on luvassa jotain isoa” Miten minä tuon tekstin ymmärrän, niin ei ole liitolla eikä kellään muullakaan mitään uutisia kun ainoastaan Classicilla!

  3. Luvassa jotain isoa. Classic päättää luovuttaa ottelun SSV:n ylivoimaisuuden vuoksi.

  4. Tietäjä: Ei ainakaan liigassa pelaavan, toisen tamperelais-seuran kanssa fuusioidu.

  5. Classic menee ensikaudella pelamaan Venäjälle, kuten Jokerit lätkässä.

  6. Classic järjestää ensi kauden Finaalitapahtuman Hakametsän hallissa. Mennään siis yhden tai kahden ottelun finaaleihin.

  7. Miksi Suomen salibandyliigassa pitäisi siirtyä yhden ottelun finaaliin?

    Yhden ottelun finaaleja ei pelata kansallisissa sarjoissa
    mm. jääkiekossa, koripallossa, lentopallossa, käsipallossa jne. Onko salibandy lajina ja sen katsomoon tuleva yleisö niin erilaisia, tai talouden lainalaisuudet poikkeavia, että siksi pitäisi mennä kerrasta poikki systeemiin?

  8. Classic yhdistyy Tapparaan, että saadaan taklaukset oikeutettua tampereella. Oikeastikkin, ei kovin isoja kannata suunnitella. Ensin pitää olla tekeminen kunnossa.

  9. Viikonloppu tapahtuma jos pelataan kaksi ottelua la- su ja yhteistulos ratkaisee?
    Saadaan yleisöä yhteensä 15 000 ja lipputulot esim. 12x 15 000= 180 000€, sinä jo jaettavaa..+ TV oikeudet yms.

  10. Mikäs vika classicikin tekemisessä on? Ei ole sitä kirkkainta vielä tullut miehissä. Kattoo esim niitten junnutyötä, lähes joka ikäluokassa kärkipäässä et miksei olis tekeminen kunnossa.

  11. YHDESTÄ töötistä jaksaa vielä joku jauhaa, ilmeisesti seinäjojelta päin.
    Ja tämähän tarkoittaa sitä et classicissa ei muuta tehdäkkään! Voi, voi…

  12. Salibandyn nimi vaihtuu salikaukalopalloksi. Kaikki kunnia bassolle kun edes yrittää saada katsojia peleihin, muilla on tähän vielä matkaa. Kyllähän C on hyvä organisaatio, vaikka puutteitakin varmasti on.

  13. Se ihmetyttää jos tilaisuus on klässikin niin mitä ihmettä liigan tiedotusvastaava siihen puuttuu. Vai onko tilaisuuden aihe että klässik järjestää cupin seuraavat 20vuotta

  14. Jekku, jolla yritetään lisätä päivän kiinnostavuutta. Mut miksei. Onhan päivä kiinnostava.

  15. Classic laajentaa toimintaansa koko suomalaiseen palloiluun..
    Salibandyliiga laajentaa toimintansa koko suomalaiseen palloiluun..
    Classic yhdistyy Salinbandyliigan kanssa ja laajentaa toimintaansa koko suomalaiseen palloiluun.

    Koko suomalainen palloilu yhdistyy Classicin toimintaan..

  16. Tapa jolla tehdään ok, lisää kiinnotavuutta. Mikäli uutinen on joku kallis pelaajahankinta niin vähemmän ok organisaatiolta jolla tällä hetkellä hyvä juniori potentiaali. Mikäli näin, kausikortti vaihtuu toiseen lajiin tai toiseen salibandy seuraan, onneksi mansessa on vaihtoehtoja.

  17. Kuten jo ketjun ekassa viestissä todettiin, kyseessä on liiton asia, joka nyt sattumoisin julkaistaan finaalitapahtuman tiloissa. Ei tämä suoraan liity Classiciin millään tavalla, epäsuorasti toki siinä missä kaikkiin muihinkin salibandyseuroihin.

  18. Tämä tarkoittaa muutoksia finaaleihin. 2015 keväällä pelataan salibandyliigan finaali tampereella. Kyseessä ns. veret seisauttava tapahtuma sambaryhmineen jne..

  19. Vellu vetää helikopteria erätaukoshowna tietenkin vasta tokan erän jälkeen.

  20. Jos se nyt olisi joku pelaajahankinta, niin uskoisin et sieltä näitä vanhempia lopettelee. Ei ne b junnut vielä kumminkaan liigassa pärjää. Pikku hiljaa….

  21. Vähän harhaanjohtavaa uutisointia tosiaan. Eli jos salibandyliiton viestintäpäällikkö laittaa tiedotteen ja puhutaan isosta laji-uutisesta, niin miten se kääntyy muotoon ”eli jotain isoa Classicilta luvassa” ? Vai sisältääkö tuo yhteenveto vihjeen ? No, pian nähdään. Jännää jokatapauksessa !

  22. Uusi pelaaja se nyt tuskin on, kun siirtoaika meni viikko sitten umpeen.
    Ellei sitten joku jo lopettanut pelaaja tee comebackiä. Karppanen? Nyman? 8)

  23. Toistan jo tässä viestiketjussa esille tulleen: kyseessä on SALIBANDYLIITON kertoma asia, joka nyt vain kerrotaan Tampereella järjestettävän cup-finaalitapahtuman yhteydessä, ja tapahtuman järjestävastuussa on Classic, jonka toimisto lienee tässä tapauksessa helpoin ja fiksuin paikka tiedotustilaisuuden pitämiseen.

    Eli mistään suoranaisesti Classiciin liittyvästä ei ole kyse.

    Tämä siis tuon tiedotteen (ja lähettäjän, eli LIITON viestintäpäällikkö) pohjalta pääteltynä.

  24. Kertovat että toimiva tulospalvelu ja sarjataululukko saadaan liigan nettisivuille kaudella 2019-2020?

  25. Missä vika jos tiedotteesta ei saa selvää? (Voi olla täälläkin, jopa todennäköistä. Tai sitten siinä ettei ole nähnyt koko tiedoitetta)

    Tiedotteen pääkallolle laittaa salibandyliiton viestintäpäälikkö, jolloin: Asia koskenee liittoa?!

    Pääkallo julkaisee jutun, jossa seuraavaa: ”…Toisin sanoen Cup-tapahtuman yhteydessä Classicilta on luvassa jotain isoa – ainakin ennakkohehkutuksen perusteella.”

    Oliko se liitto vai classic johon julkaisu liittyy? Vai molemmat?

  26. Koljosen Ristosta ensi kaudeksi Rantalan kakkosvalmentaja. Ja Rantalan sopimuksen loputtua Koljonen ottaa vetovastuun Classicin valmennuksessa. Voiko hienompaa liittoa enää ollakkaan. Nyt Passo kyllä osunut Kultasuoneen.

  27. Lähes varman tiedon mukaan valmentajalegenda Timo Hämäläisestä teetätetään jonkin sortin styroksinen patsas keskustorille.