M-Team talviunilla – SalBalle tärkeä vierasvoitto

Kuva: Eero Rajala

SalBa otti lauantaina vakuuttavan voiton M-Teamista lukemin 5-7 (1-6, 2-0, 2-1). Vahva ensimmäinen erä toi SalBalle erittäin tärkeät pisteet taistelussa Divarin kärkipaikoista, joukkueen noustessa taulukossa kolmanneksi. M-Teamille voitto olisi ollut erittäin tärkeä, sillä se oli ennen lauantaita 4 pistettä SalBaa jäljessä, kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Mihin ottelu ratkesi?
Vaikka salibandyssa mikään ei ole koskaan täysin varmaa, SalBa tuli otteluun höyryveturin lailla ja ratkaisi ottelun käytännössä jo ensimmäisessä erässä. Avauserän loppulukemat olivat 1-6, ja hyvästä kiristä huolimatta M-Team ei onnistunut kuromaan raumalaisten etumatkaa umpeen missään vaiheessa.

Ottelun hahmo?
Ottelun hahmoksi täytyy nostaa vierailijoiden maalivahti Petri Elo. SalBan passivoituessa M-Team loi toisessa ja kolmannessa erässä lukuisia huippupaikkoja, mutta viimeisenä lukkona häärineen Elon huipputorjunnat turhauttivat kotiyleisön ja pitivät SalBan johtoaseman vankkana.

Ottelun puheenaihe?
M-Team oli ottelun alussa täysin yössä, ja ottelu oli kymmenen peliminuutin jälkeen lukemissa 0-5 SalBan hyväksi. Kotijoukkue onnistui maalinteossa ensimmäisen erän viimeisellä sekunnilla, mutta muutoin sen peliesitys jäi paljon odotettua vaisummaksi.

Tilastohuomiot:
SalBa: Jani Lehtoniemi 2+1, Janne Hyvönen 1+2, Petri Elo 25 torjuntaa
M-Team: Markus Skippari 2+0, Jarkko Aavaharju 1+1, Tuomas Ruippo 5 torjuntaa ja 5 päästettyä maalia

Teksti: Eero Rajala