Maajoukkuepelaaja paljastaa Kainuun Sanomissa yllätyssiirron syyn: ristiriita valmentajan kanssa

Emmi Niemelä. Kuva: Salibandyliiga

Emmi Niemelä (vas.) siirtyi kesken kauden Oulusta Kajaaniin. Kuva: Salibandyliiga
Emmi Niemelä (vas.) siirtyi kesken kauden Oulusta Kajaaniin. Kuva: Salibandyliiga

Moni naisten salibandyä seuraava hieraisi silmiään tammikuun alussa. Naisten MM-kisoissa joulukuussa pelannut Emmi Niemelä, 24, siirtyi kesken kauden OLS:stä sarjanousija Kajaanin Papakseen. Nyt Niemelä raottaa yllätyssiirron syitä Kainuun Sanomien haastattelussa.

Mainiossa vireessä oleva Niemelä pelasi koko uransa OLS:ssa ennen Papas-siirtoa. Siirron syyksi Niemelä kertoo ristiriidat maajoukkuekäskyttäjä ja OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaaren kanssa.

– MM-kisoissakin sattui ja tapahtui monenlaista, mutta tilanne kärjistyi vasta niiden jälkeen Suomessa. OLS:n varakapteenina puhuin joukkueen puolesta valmentajalle muutamasta asiasta, mutta kaikki kääntyikin minua vastaan, Niemelä paljastaa Kainuun Sanomille ja jatkaa:

– Katsoin parhaaksi ratkaisuksi lähteä muualle.

Lue Kainuun Sanomien alkuperäinen juttu aiheesta.

60 comments

  1. Edes Juha Mieto ei yllättyisi siitä että naisten majulla riitoja kisareissulla. On tämä ihmeporukkaa. Koska näille naispelaajille tulee käsitys siitä kuinka paljon huippukoutsit uhraavat omaa vapaa-aikaa talkoopalkalla heidän eteensä? Hirveä määrä työtä verkkaripalkalla ja kiitoksen sijaan saa vittuilut.

  2. ai että se että ”huippukoutsi” oikeuttaa kaikenlaisen käytöksen? Tässä jutussa pelaajalta kysyttiin syytä ja hän kertoi sen rehellisesti. Luuletteko tosiaan ettei sama olisi miesten puolella mahdollista?

  3. Kuussaaresta näitä juttuja on ollut liikkeellä jo vuosia, ettei oikein kykene ottaan kritiikkiä (vaikka asiallista sellaista) vastaan omasta tyylistään… Huippukoutsi tai ei, sen homma on pitkälti ihmisten johtamista, ehkä toi autoritäärinen johtamistapa on urheilijoiden osalta mennyttä päivää(?) Menestyneet urheilijathan ovat usein myöskin suuria egoja ja värikkäitä persoonia, joille ”ylhäältä” annetut ehdottomat käskyt ei oikein uppoo.

  4. Mun mielestä osa koutsin osaamista on nimenomaan kykeneväisyys toimivaan dialogiin pelaajien kanssa. Jos tätä kykyä ei ole niin ei voida mun mielestä puhua huippukoutsista vaan oleellinen osa johtamistaitoa puuttuu kuten nimimerkki ”Huhumylly”:kin totesi. Kuussaaresta en sanoa pelkkien huhujen perusteella juuta tai jaata mutta harvoin ne jutut ihan itsekseen liikkuu. Että suattaapi niissä jokin totuuspohja aina olla.

  5. Karosta liikkuvat huhutkin ovat välillä sellaisia, että ei niitä voi edes keksiä kukaan. Ei tervepäinen koutsi ala kiristamään maajoukkuepaikan kustannuksella pysymään ketään OLS, vaikka toisella on ulkomaan paperit sovittuna…

  6. Joskus niemelästä jutun lukeneena ja karosta faktoja kuulleena tuli tunne, että muu jengi ei uskalla astua karoa vastaan ja siks niemelän piti lähtee.

  7. Hatun nosto Nimelälle joka uskaltaa pitää puolensa.
    Pari vuotta sitten maajoukkueesta lensi pihalle yksi menestyneimmistä pelaajista, joka myös avasi suunsa joukkueen puolesta ja yritti pitää heidän puoliaan. Sekä myös omia puoliaan. Kävi vissiin myös niin, että koko MJ käänsi hänelle selkänsä ja rupesivat kierrättämään järjettömiä asioita pelaajasta. Itsekkin niitä kuulleena. Pelaaja sai yksin käydä läpi todella raskaat ajat.
    Näissä vain usein käy niin, että ne jotka haluavat vain peliaikaa eivät näe pintaa syvemälle,ottavat vastaan kaiken nöyryytyksen ja supattavat sitten huoneissaan vääryydestä. Toiset taas ajattelevat asioita syvällisemmin ja haluavat ottaa asiat esille. Toivottavasti Nimelälle ei käy niin kuin tälle pelaajalle ja jäisi asian kanssa yksin. Tsemppiä!

  8. Niemelälle sympatiat ilman muuta ja häpeä niille jotka eivät uskaltaneet nousta oikeuden puolelle. Valkun tehtävä on laittaa pelaajat tekeen oikeita juttuja kuten urheileen ja käyttäytyyn oikein. Jos pelaajat ei pysty tähän niin ne lähtee. Valmentajan pitää olla esimerkkinä ja jos homma ei toimi pitkällä aikavälillä niin sitten koutsin pitää mennä.

    Oulusta kuuluu niin uskomattomia juttuja että olisi korkea aika puuttua tähän touhuun liitonkin puolesta ja selvittää totuus. Se on naissalibandyn etu!!

  9. Johtajan tärkeimpiä ominaisuuksia on vuorovaikutus. Kuuntele ja keskustele. Tuntuu että aika monen miespuolisen koutsin tulisi oppia tämä ihmisten johtamisesta. Mitään Niemelän keissistä tietämättömänä..

  10. Itse olen pelannut karon alaisuudessa ja nähnyt juurikin tämän mistä puhutte. Suuni olen avannut ja muut pelaajat ovat olleet täysin samaa mieltä kanssani. Sitten kun ottaa asian esille, niin koko joukkue laskee alleen, eivätkä uskalla olla tukena.
    Urheilulliset perustat peluutukselle ei aina riitä. Täytyy olla myös sitä silmää.
    En millään jaksa uskoa, että Emmi olisi kiukutellut ja huutanut pää punaisena. Karon kritiikin sietokyky muistuttaa lähinnä Saddam Husseinia. ”Jos et ole hiljaa, sinä lähdet”.
    Tämän hän on joskus sanonutkin koko joukkueen edessä:
    ”Tää tulos ei ollut mikään yllätys, voitte olla varmoja, että minä jään tänne ja te lähdette etsimään uusia seuroja”.
    Hänen tempuistaan voisi kirjoittaa 200 sivua pitkän romaanin ja silti jäisi vielä puolet hänen typeryyksistään kirjoittamatta.

  11. Salibandya seuranneena, ei Niemelä ole ainoa OLS:sta tänä kautena lähtenyt pelaaja…

  12. Tollainen käytös valmentajalta pilaa lajia, ja pahasti. Sääli, että myös Karon kuoripoikina olleet kakkoskoutsit ovat oppineet samoja tapoja ”esikuvaltaan”, ja kyntävät mätää ympäri Suomen.

  13. Nyt ollaan naisten valmentamisen ytimessä. Karo liittyy siihen pitkään listaan valmentajia, jotka muutaman agitaattori pelaajan toimesta myrkytetään pois joukkueesta. Tästä syystä ei jatkossakaan kukaan täyspäinen ja osaava valmentaja lähde valmentamaan naisia. Parhaiten naisten puolella pärjäävät mielistelevät ja pelaajien oikkuja sietävät koutsit. Vaatimustaso on tästä syytä pidettävä alhaalla ja ”tähtipelaajien” laiskottelusta ei saa sanoa sanaakaan, muutoin lynkkaustohu alkaa.

    Karolle löytyy valmennushommia varmuudella miesten ja poikajunnujen puolelta, ja siellä voi keskittyä itse urheiluun, eikä ihmissuhdesoppien selvittelyihin.

  14. emmiltä todella rohkea veto lähteä nostelemaan joukkueesta jossa homma ei oikeasti toimi. kyllä tuon tasoiselle pelaajalle löytyy käyttöä muissa joukkueissa kun kerta valmennus ei osaa pitää pelaajia arvossaan. itse hommaa seuranneena hyvinkin läheltä on tämä varmasti vain alkusoittoa tulevalle.

  15. Tässä ei nyt todellakaan ole kyse pelaajien oikuttelusta tai laiskottelusta, vaan siitä ettei kommunikaatio toimi molempiin suuntiin valmentajan ja pelaajien välillä. Se kertoo osittain siitä, ettei valmentajalta heru luottamusta pelaajien suuntaan eikä hän osaa myöntää omia virheitään.
    Emmille ja Papasille hulluna tsemppiä, ja OLSille myös!

  16. Henkilöistä ja johtamistyyleistä voi olla montaa hommaa, mutta se on paskapuhetta ettei joukkueessa homma toimi. Kyllä siellä on Kuussaaren opein tehty sysipaskasta jengistä liigan kärkinippu ja metsurista hopeamitalisti.. Ja satavarmasti ihan keskenään kiva-kiva-jee-jee meiningillä tahkottais vieläkin divarin ja liigan väliä.. Kova harjoittelu ja kova kuri on siis toiminut.. Kuluttavaa se toki taatusti on ja varmasti toisenlaisella tyylillä parempaan tulokseen voisi olla eväät nyt kun työntekemistä on opittu, Siis nyt voisi päästä eteenpäin seuraavan askeleen jos hieman muuttaisi tyyliä.. Mutta vaatimustasosta ei silti saa tinkiä yhtään tai alaspäin mennään.. Vaatimustaso toki ei ole samaa asiaa kuin vittuilu, uhkailu tai kiristys joita tässäkin ketjussa sivuttiin..

  17. Muutaman agitaattori pelaajan toimesta myrkytetään pois?
    Miksi hän aikoinaan ”luopui” OLSIn miesten valmentamisesta? No kun ei sitä Karoa kukaan arvostanut. Jokainen pelaaja vihasi häntä. Diktaattorimainen johtaminen on -80 luvulta. Nyt eletään kuitenkin 2000-lukua.
    Mies joka ei näe omaa nokkaansa pidemälle.
    Tätä samaa on jatkunut jo vuosikausia ja kerrankin joku on ottanut asian esille!Hyvä Emmi!
    Miesten puolella kerran on jo käynyt case niemelät. Nyt naisten puolelta tulee uutta episodia.

    Sattumoisin olen myös muilta maju-edustajilta kuullut hänestä myös kaikenlaista roskaa. Ei se nyt ole sattumaa, että suhteellisen monella on häntä vastaan…?

  18. Muistaakseni Kuussaaren ns. ensimmäisellä kaudella useampikin vanha maajaoukkuepelaaja kieltäytyi kutsusta? Ehkä ne yölliset peittoharjoitukset ja järvessä seisottamiset ei kaikista tunnu ihan nykymetodeilta…

  19. Eikös noi yölliset peittoharjoitukset ole ollu osa naismaajoukkueen kultturia aina. Sillä perusteellahan huonejakojakin on tehty. Ainakin mitä edellisten vuosien päävalmentajalta olen kuullut. Tuskin Kuussaarta ainakaan niistä asioista voi syyttää.

  20. Kertokaa mitä se koutsi on tehnyt. Ulkopuolelle näyttää siltä, että todellakin taas koutsi, jonka muutama muka rohkea nainen savustaa pihalle.

  21. Sinäpä sen sanoit, menneen maailman metodeja. En kyllä puhunut liinavaatteista, mutta ehkä niitä huoneita sitten on jaettu harjoituskuvioiden mukaan…

  22. Karo on kiistatta ammattilainen työssään ja ei suostu nöyristelemään pelaajakuningattarien edessä. Sillä saa itselleen vaikeuksia, mutta säilyttää itsekunnioituksensa. Parhaiten naisten valmennuksessa pärjää kun valmentaja uittaa itsensä keskeisten pelaajien suosioon. Pelaajien jotka manipuloivat eniten joukkeen mielialaa ja hiljaisten hissukoiden mielipidettä. Tällaiseen mielistelyyn ei vaan kaikki valmentajat suostu.

  23. Toimittajat tehny taas kärpäsestä härkäsen. Eiköhän jokainen saa pelata siellä missä tykkää.

  24. Karo kommentoi paikallislehdessä näin: ”siirtoon ei liity mitään draamaa”.
    Emmi Niemelä kommentoi hieman eriävästi.
    Kyllähän siellä kahnausta on ollut ja Emmi teki ihan oikein. Jos pelaajat kokevat vääryyttä, niin onko oikein olla hiljaa? pitääkö aina tyytyä siihen mitä valmentaja sanoo? Jos varakapteeni on kokenut, että häntä tai jotain muuta pelaajaa kohdellaan kaltoin, niin eikö ole pelaajan tehtävä mainita valmentajalle asiasta?
    Vai pitäisikö tyytyä ratkaisuun joka ei ole joukkueen eduksi?
    Varmasti Emmi on tätä yrittänyt, mutta Karo ei ole tätä ymmärtänyt. Emmi teki oman päätöksen ja lähti. Respect!

    ”Hieno” tekstin kirjoittajalle!:
    ”Parhaiten naisten valmennuksessa pärjää kun valmentaja uittaa itsensä keskeisten pelaajien suosioon”. –> Voi kun tietäisitkin.
    Ei niitä tänne voi edes kirjoittaa. Jokainen voi päätellä itse.
    Karon lajitietämys on äärimmäisen kovalla tasolla. Mitä hän vaatii pelaajiltaan on myös korkealla tasolla. Mm. käyttäytyminen ja kritiikin vastaanotto eivät ole sillä tasolla mitä pitäisi.
    Eikö valmentajalle saa antaa apuja? Ollaanko me edelleen niin vanhoillisia, että uskotaan siihen armeijan johtamistyyliin?
    Hell NO!

    Kyllä niillä ei pelillisillä asioilla on myöskin merkitystä.
    Saunakaverit on jauhanu aikoinaan luistinseurassa koko kauden ylivoimaa ilman tulosta jne…

  25. Periaatteessa jokainen pelaaja kokee jossain määrin vääryyttä ja kokee ansaitsevansa enemmän, koska näkemykset itseä kohtaan ovat subjektiiviset. Valmentajan tehtävä on kuitenkin tehdä tiettyjä päätöksiä, koska joukkueessa jokainen yksilö eikä edes se äänekkäin osa voi tehdä päätöksiä ilman, että homma pirstaloituu. Ilmeisesti naisten on vaikea käsitellä asioita jos joudutaan epämukavuusalueelle tai koetaan subjektiivisesti epäoikeudenmukaisuutta.

  26. Jos se Karon diktaturia rajoittuisikin vai treeneihin ja peleihin. Se vaan on tavannut viime vuodet olle myös siviiliasioissa. Tämä ei kaikille sovi. Eikä mielestäni tarvikkaan. Jos en väärin muista niin Karo taisi olla juuri se liitonmies, jolla kaikki hommat jäi rästiin kun otti liian monta projektia itselleen, ja samassa virassa ollessaan teki kahta muuta, joiden pitäisi sulkea jo toisensa pois.

  27. Millä tavalla Karo on puuttunut siviiliasioihin, olen myös kuullut samansuuntaisia huhuja, mutta mitä tällä tarkkaan ottaen tarkoitetaan?

  28. Entäs nämä ”peittoharjoitukset” ja ”järvessä seisottamiset” mitä ne tarkalleen meinaa? Ois muuten aikas kiva tietää kun ensi kaudelle on tuolle suunnalle opiskelut viemässä ja ko. Puulaakista sopparia tarjottu.

  29. Kuussaari oli kuulemma ohjannut syömään terveellisesti, harjoittelemaan ja välttämään liiallisti alkoholinkättöä ja juhlimista varsinkin peliviikoilla. What a brick.

  30. Karo voi viedä tytöt vaikka Oulussa mereen myrskyssä tai rääkätä hullun lailla, nöyriä tyttöjä!

  31. Hei.

    Saanko ystävällisesti pyytää, että Karon valmennusmetodeja ei pohdittaisi täällä julkisesti?

    Joukkueurheilun instituutiossa ne voidaan jotenkin perustella hengenrakennuksena tai henkisen vahvuuden kehittämisenä. Ovat kuitenkin sellaista tavaraa että armeijassa olisi välitön simputussyyte tai siviilioikeudessa vahingonkorvauksia/ehdollista tuomiota ja lajimme ei todellakaan kaipaa sellaista julkisuutta tällä hetkellä.

    Kuussaarelle kiitos odotetusta toiminnasta ja menestyksestä maajoukkueessa.

  32. Kuussaaren valmennusmetodit pitää ehdottomasti käsitellä avoimesti, jos niissä jotain käsiteltävää on. Lajimme ei kaipaa sellaista julkisuutta, jossa hämärästi vihjaillaan epäkohdista julkisesti mutta suoraan kysyttäessä niitä epäkohtia ei pystytä kertomaan vaan jatketaan epämääräisillä vihjauksilla. Tästä jää sellainen maku, että nyt salaillaan jotain ilman, että mitään salattavaa on. Melko munatonta touhua. Jos naissalibandy toimii näin niin todella vaikea arvostaa tällaista manipuloivaa vihjauskulttuuria.

  33. Naispelaajista iso osa lienee vielä pikkuprinssesoja, jotka kuvittelevat joukkue tapahtumien olevan ensijaisesti sosiaalisia seurapiiritapahtumia. Valmentajat taas koittavat viedä näitä tapahtumia huippu-urheilun ehdoilla eteenpäin. Kun nämä kaksi täysin erilaista maailmaa kohtaa tulee väistämättä ongelmia ja korjaavat metodit yleensä kasvattavat tätä kuilua kahden eri ääripään välillä lisää.

  34. Kaikki kirjoittajat eivät ole naisia. Kuten minä.
    Tänne ei vain voi kirjoittaa asioita koska ne todennäköisesti deletoidaan.

  35. Lieneekö vaikutusta joukkueen sisäisillä rakkaushuolilla… tiedän et mulla on ainaki omat sormet pelissä. 😉

  36. Oma kausi jäi aikanaan puolikkaaksi, kun keskusteluyhteys ei oikein toiminut.

  37. Se, joka täällä väittää, että tällainen valmentajan kritisoiminen, selän takana puhuminen ja nimettömänä itkeminen liittyy tänä päivänä vain naissalibandyyn, ei todellakaan tiedä mistä puhuu. Kyllä se on kuulkaa miesten salibandykin yllättävän neitimäistä puuhastelua, missä pienistä piireistä johtuen joukkueiden pelaajat pääsevät keskenään äänestämään kuka valmentaa ja jos ei metodit miellytä, joutuu menemään epämukavuusalueilla taktisessa ja fyysisessä harjoittelussa, niin otetaan joku parempi ”pelaajien kaveri” valmentamaan ja peluuttelemaan vanhoilla meriiteillä…

  38. Mutta ei enää maajoukkuetasolla, jossa nämä ongelmat kerta toisensa jälkeen pulpahtavat esiin vain naisten osalta riippumatta siitä kuka valmentaja on ollut. Kerran tai kaksi kun tämä tapahtuu, niin sen voi laittaa satunnaisuuden piikkiin, mutta kun se alkaa tapahtua joka ainoa kerta, niin kyllä vika pitää etsiä silloin sieltä naissalibandyn pelaajien asenteista ja kulttuurista. Vielä kun palataan MM-kisoihin, niin yhdessä pelissä Kuussaaren aikalisäohjeet kuuluivat TV:n välityksellä ja olivat hyvin selkesti annettu ja helppo toteuttaa. Pelaajat eivät kuitenkaan kentällä noudattaneet niitä alkuunkaan vaan lähtivät roiskimaan palloa ihan järjettömästi. Jos maajoukkuepelaajien kyky noudattaa yksinkertaisempiakin peliohjeita heikompaa maata vastaan on tällä tasolla, niin silloin ne eivät ole maajoukkuetasolla. Naisten toiminta kentällä herätti myötähäpeän tunteen.

  39. Ja kyllä tätä perseilyä esiintyy toki miesten puolellakin, mutta vähenevissä määrin enää liigatasolla ja maajoukkuetasolla ei juurikaan. Alemmille puuhastetasoille kun mennään, niin siellä jo paljon yleisempää ja tämä kertoo sen, että naisten korkeintaso on menttaalisesti vielä tällä puuhasteluasteella.

  40. Niemelä on oulun morottaja ja se kertoo jo paljon. Lähtö on kuullun mukaan parantanut joukkuehenkeä huomattavasti. Jokainen joka tuntee moron niin tajuaa mistä siis klikannut

  41. Aikas kovasti tulee Kuussaarelle puukkoa. Voisiko pääkallo myös pyytää Kuussaaren haastatteluun niin ei mene yksipuoliseksi lokaamiseksi tämä case?

  42. Jos Emmi on puhunut joukkueen asiasta Karolle, joukkueen tuki takana varakapteenina kun ei kapteeni uskaltanu. Karo otti henkilö kohtasesti asian
    eikä voinut selvittää asiaa Emminkans. Vasta sitten otti asian todesta kun Emmi lähti niin eiköhän se oo ihan oikea vaihtoehto vaihtaa seuraa.

  43. No nämä siviiliasioihin puuttuminen on aika laajakäsite, joten lähdetään karvalakkimalliesimerkillä. Joukkueen illanvietto, joka päättyy oululaiseen yökerhoon. Pelaaja X haluaa lähteä kotiin kello 23.30. Karon ystävä pyytää tanssimaan. Kohtelias kieltäytyminene perusteena kotona odotava mies sekä työvuoro aamulla. Karon reaktio: Sä menet tai etsit uuden seuran. No, en tiedä menikö. Tapauksesta aikaa pari vuotta maks. Että tollainen menee yli. Tottakai, ruoka- ja alkoholiasiat kuuluvat koutsillekkin. Se on selvä. Monen kirjoituksesta paistaa läpi että ei ole ollut naissalibandyn kanssa tekemisissä. Se on lajina vähän erilainen kuin miehet, mutta hieno silti.

  44. Kuulostaa jo aika oudolta käytökseltä,millaisia muita kokemuksia,Mitä valmentaja vaatii pelaajalta siviiliasioissa?? Alkaa kyllä miettimään onko Oulu oikea suunta.

  45. Toivottavasti Kuussaarikin saa äänensä kuuluviin.
    Täällä on aika raukkamaista puskista huutelua.

    Ainakaan seuroissa tapahtuvalla paapomisella ei suomityttö koskaan pääse ruotsittarien URHEILULLISELLE tasolle. Ja seuroista se lähtee.
    Vaatia saa ja pitää, huippu-urheilussa. Vaatimustasoa pitää uskaltaa nostaa.

    Tosiasiahan on se, ettei tarvita kuin 2 tyttöä, kun on 2 leiriä.

  46. En kyllä oikeasti tekisi päätöstäni joukkueeseen liittymisestä näiden juttujen perusteella. Rohkeasti vaan kokeilemaan jos Ouluun muutat.

  47. Ettei tänne voi kuitenkaan kirjoittaa kaikkia juttuja koska itse ainakin haluan välttää täysin kunnianloukkaukselta.
    Olen kuullut ja nähnyt tosi läheltä hänen toimintojaan.
    Pahimmat on oikeasti karua tekstiä ja ne on vain parempi jättää kirjoittamatta.
    Eikä tämä ole nyt mitään selittelyä. Kuitenkin kyseessä on ihminen joka salibandypiireissä on saanut äärimmäisen hyvää tulosta aikaan.
    Itse toivon Karolle kaikkea hyvää ja toivon vain, että nämä hölmöilyt mitä on tapahtunut on taakse jäänyttä elämää.

  48. Kahlasin ketjun läpi ja komppaan täysin edellistä kirjoittajaa. On melkoisen kohtuutonta täällä lapioida kuraa yhden ihmisen päälle – varsinkin sellaisen, joka ei ole saanut julkisesti kertoa omaa kantaansa asiasta. Vai onko kysytty ja kieltäytynyt sanomasta toimittajalle mitään?

  49. saipaa. minä myös tutkailin ketjun….. useassa viestissä kateus paistaa. sivusta seuranneena kohtuu kovaa jälkeä kuussaari on tehnyt salibandyssä. ne jotka saitilla rupee siviilipuolelle meneen, voisitte kurkata peiliin ja kertoo, että näkyikö siellä puhdas pulmunen. no niin nyt odotellaan uuden mjvalmennuksen tuloksia kun kotikisoihin on tarjolla erittäin taidokkaita ”uusia”neitosia. olsin rinki ei niemelään kaadu…..

  50. No täsmennä nyt pohjoisen poika, että missä kommentissa kateus paistaa? Ja mitä joku kadehtii? Jotenkin kummallinen selitys tälle keskustelulle. Kateus kai edellyttää, että joku on kateellinen jollekin jostain. Kerro ihmeessä, mitä kadehdittavaa on… ja missä? Ja kuka?