Pääkallo.fi:n uudessa blogissa on vähän tukkaa ja paljon asiaa

Tuomo Timonen (vas.) ja Petri Suhonen erotuomaroivat naisten Salibandyliigaa.

Tuomo Timonen (vas.) ja Petri Suhonen erotuomaroivat naisten Salibandyliigaa.
Tuomo Timonen (vas.) ja Petri Suhonen erotuomaroivat naisten Salibandyliigaa.

Pääkallo.fi:n blogiosastolle on tupsahtanut taas uusi vahvistus, tai oikeastaan kaksi. Uudessa Pelinpalvelijat-blogissa perehdytään salibandyyn erotuomareiden näkökulmasta.

Blogiin kirjoittavat Petri Suhonen ja Tuomo Timonen. Kaksikko jakaa sekä hiuksettomuustyylin että tavoitteen kehittyä parhaiksi kansainvälisen tason erotuomareiksi naisten salibandymaailmassa.

Petri Suhonen, mistä idea blogiin lähti alun perin ja miten päädyitte Pääkalloon?
– Salibandysta on puuttunut vuorovaikutteinen kanava yleisön, erotuomarien ja joukkueiden väliltä. Tuumimme erilaisia vaihtoehtoja tuon puutteen korjaamiseksi ja avoimen keskustelun käynnistämiseksi. Tavoitteemme oli lisätä yhteisymmärrystä pelaajien, toimihenkilöiden ja lajia seuraavan yleisön kanssa siten, että erotuomarien näkökulma tulee rakentavaksi osaksi keskustelua. Pelinpalvelijat-blogi tuntui sopivimmalta vaihtoehdolta tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Muutaman keskustelun avauksen jälkeen meille tuli mahdollisuus siirtyä ajatuksinemme osaksi Pääkallo.fi:n toimittajajoukkoa. Tartumme innolla tähän mahdollisuuteen ja toivomme, että blogimme löytää lukuisia uusia lukijoita rakentaen parempaa peliä meille kaikille.

Minkälaista sisältöä on luvassa?
– Pelinpalvelijat-blogissa käsitellään epävirallisesti ja ilman Salibandyliiton leimaa pelisääntöjä ja pelinjohtamista osana ottelutapahtumia. Avaamme erotuomariuden saloja ja pohdimme salibandyn piirteitä videotallenteiden ja kuvien kautta. Ideat ja aihiot kirjoituksiin syntyvät aidoista tapahtumista kentillä.

Lue Pelinpalvelijat-blogin ensimmäinen kirjoitus:
Salaseuran suojissa salibandya linjaamassa

One comment

  1. Kiva nähdä miten Järveläisen Toni kommentoi tätä blogia 🙂