SalBa ponnisti ääritasaisen Divarin kärkeen niukalla voitolla FBC Turusta

Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo
Kuva: Elmeri Elo

Raumalla taisteltiin Divarin sarjapisteistä sunnuntaina kun vastakkain toistamiseen tällä kaudella asettuivat Rauman SalBa ja FBC Turku. Raumalaiset osoittautuvat tälläkin kertaa, joskin vain maalin verran, paremmiksi lukemin 6-5 (3-2, 2-1, 1-2).

Voitto nosti SalBan ainakin hetkellisesti yksin ääritasaisen Divarin sarjataulukon kärkipaikalle, tosin raumalaisilla on yksi ottelu muita enemmän pelattuna. FBC Turku jatkaa kauttaan kolmanneksi viimeisellä sijalla.

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelu oli täynnä vauhtia aina ensimmäisistä sekunneista päätössummeriin saakka. Kamppailu olisi voinut käytännössä ratketa kumman eduksi tahansa, mutta viime kädessä parempi viimeistely jätti täydet pisteet Raumalle.

Ottelun hahmo?
Ottelun hahmo oli FBC Turun Juho Simolin, joka viimeisteli tehot 2+1. Myös SalBan Tomi Pihkoluoma oli totutun kovassa vireessä viimeistelemällä avauserässä kahden ja puolen minuutin sisään kaksi täysosumaa.

Ottelun puheenaihe?
Ottelun puheenaiheeksi, ainakin raumalaisittain nousi loppusekuntien tapahtumat. Viime sunnuntain Steelers-ottelussa draamaa ja trilleriä tarjoilleet viime sekuntien tapahtumat nousivat raumalaiskannattajien ja pelaajienkin mieleen kun turkulaispuolustaja Aku Kuikka toi vierailijat maalin päähän vain kolme sekuntia ennen päätössummeria. Vielä kun sunnuntain epäonnensoturi, ratkaisevan aloituksen hävinnyt SalBa-kapteeni Antti Keskitalo kyyristyi aloitukseen, sai se niin yleisön kuin joukkuekaverienkin suupielet taipumaan huumorilla höystettyyn, pelonsekaiseen hymyyn. Tällä kertaa Keskitalo kuittasi aloituksen kuitenkin omille eikä jatkoja tarvittu.

Tilastohuomiot:
SalBa: Tomi Pihkoluoma 2+0, Janne Hyvönen 1+2, Ilkka Hurmerinta 1+1, Antti Keskitalo 1+1, Joni
FBC Turku: Juho Simolin 2+1

Linkit:
Elmeri Elon kuvat

One comment

  1. Huikean tasainen on Divari. Kenen kasetti kestää. Jatkossa kysytään henkistä kanttia, pysyykö keskittyminen? Luotetaanko omaan tekemiseen vai alkaako keppi täristä?

    Haastajilla on monesti helpompi uskoa omaan tekemiseen kun ennakkosuosikeilla nousee ensimmäistä kertaa kysymys mieleen, että mitenköhän tässä käy.

    Esimerkki tasaisuudesta. Yhtenä ennakko suosikkina kauteen lähtenyt Bluefox on juuri nyt vasta sarjataulukon puolessa välissä!?! Pari peliä vähemmän kuin käriki, mutta niin on monella muullakin.

    Oikea taktiikka ja sen nöyrä noudattaminen nousevat ratkaisevaan rooliin sarjan lopussa.