TPS-vahti loisti Seinäjoella – SPV joutui tyytymään tasapelipisteeseen

Salibandyliigan sarjakakkonen SPV sekä playoff-viivan tuntumassa lilluva TPS pelasivat vastakkain sunnuntai-iltana Seinäjoella. Ottelu oli lähes kuin uusinta alkukaudella Turussa pelatusta joukkueiden kohtaamisesta, jolloin seurat päätyivät jatkoajan jälkeen pistejakoon. Tänään lukemat olivat samat, 3-3 (1-1,0-1,2-1,0-0).

TPS:n hyväksi ottelu oli ratketa maalivahti Pyry Luukkosen mainioihin torjuntoihin ja Lauri Liikasen komeaan 1-3-johto-osumaan kolmannesssa erässä. SPV:lle pelin oli kääntää kolmannen erän kiri, jossa joukkue nousi kahden maalin tappioasemasta tasoihin.

Vieraiden maalivahti Pyry Luukkonen pelasi erinomaisen ottelun. Isokokoinen kassari torjui rauhallisesti ja pysäytti viimeisessä erässä huippupaikat sellaisilta maalintekijöiltä kuin Mikko Kohonen ja Sami Koski.

Merkillepantavaa oli Palloseuran hyvä puolustaminen läpi ottelun. SPV pääsi välillä pelaamaan jopa viidellä kolmea vastaan ylivoimaa, mutta silloinkin TPS-pelaajat ehtivät pallon eteen. Katsomossa iloa aiheutti paikalle saapunut yksinäinen TPS-kannattaja, joka oli liimannut Seinäjoen Urheilutalon päätykatsomon seinälle joukkueen pelaajien suuret kasvokuvat.

TPS: Pyry Luukkonen 35 torjuntaa, Mikko Hautaniemi 2+0. SPV: Jarno Ihme 20 torjuntaa, Mikko Kohonen 2+0, Sami Koski 1+1.