Video: Happee–SSV kaikki maalit – Toivoniemen paraatipelastus maaliviivalta

Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyliigan herkullinen kärkikamppailu Happee–SSV pelattiin lauantaina. Vaiherikkaassa ottelussa molemmat joukkueet pääsivät vuoronperään kokeilemaan johtoasemassa pelaamista, mutta lopulta ottelussa päädyttiin tasatulokseen 5–5.

Yksi ottelun puhuttavimmista hetkistä oli ensimmäisessä erässä syntynyt tilanne, jossa Jami Mannisen veto kävi aivan maaliviivan päällä. Henri Toivoniemi kuitenkin kauhaisi pallon ilmasta väljemmille vesille, eikä ottelun tuomari nähnyt pallon käyneen kokonaan maalissa.

Toivoniemen pelastus ja kaikki maalit alla olevasta videosta.

6 comments

  1. Voi pliis, Happee, koostakaa maalikoosteet jostain muusta feedistä kuin livelähetyksestä… eihän näitä voi kukaan katsoa kun edes palloa ei erota. Samaa tavaraa kuin SSV:n ja Classicin maalikoosteet: jos ette vuonna 2014 parempaan pysty, älkää herranjumala julkaisko! Hävettävää.

  2. No eipä paljon pysty tuollaisesta videosta sanomaan kävikö maalissa vai ei. Eihän tuossa nää edes koko palloa!

  3. Onpa sekava maalikooste ja todella häiritsevä taustameteli haastatteluissa..meinaa puolet kommenteista mennä ohi.

  4. Tps:llä ei näy syöttäjää ja kellonaikaa jos oikein muistan. Torilla oli ihan hyvä meininki noiden ed. juttujen puolesta. Omasta mielestä tärkee nähdä kelloaika ja syöttäjä myös ettei tarvi erikseen pöytäkirjaa vilkuilla.