Video: NST–Oilers kaikki maalit – Hänninen ja Pfitzner vireessä

Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net
Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Esport Oilers haki sunnuntaina miesten Salibandyliigassa 5–3-vierasvoiton NST:ltä Lappeerannasta. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

11 comments

  1. Kohtuullisen törkeä päälleajo videon lopussa. Pienempi maalivahti kuin Monthan olisi varmaan saanut vammoja. Tilanne selvitettiin ilmeisesti vaparilla, ei jäähyä? Keitä ne tuomarit olivatkaan?

  2. Vanhat kaverit Lewis ja Silvohan siellä. Eikä ollut Pfitznerin ainoa sikailu ottelussa, mies muun muassa tarjosi vähän kassikoukkua maajoukkuekollegalleen Töllikölle.

  3. Pari maukasta, erityisesti Pfitznerin takaylähyvä heti alussa.

    Paremmalla kuvan laadulla olis saanut vieläkin paremmin selvää noista zoom-hidastuksista. Tavallaan ihan hyvä ajatus tuo kaukaa kuvaus jos pystyy hidastuksissa seuraamaan pallon koko matkan maalintekijän lavasta maaliin.

  4. Eipä tuota kyllä oikeen törkeäksi päälleajoksi voi millään sanoa. Selvästi yrittää hiljentää Pfitzner vauhtiaan, kun huomaa ettei enää palloon kerkeäkkään.

  5. Jep, miten tuosta saa törkeän päälleajon? Hemmetisti veska vastassa ja pakki roikkuu paidassa. Aika vaikeaa on tuossa väistää kontaktia.

  6. Tuo loppukevennys nyt on perinteistä lapppenrantaa, eli aina on hyvä syy itkeä. Palloa tavoitellaan kuin mummot viimeistä makkarapakettia citymarketin aamuruuhkassa ja toinen kumoutuu. Olisiko tuo pätkä laitettu näkyviin jos kyljelleen olisi kaatunut hyökkääjä?

  7. Toi nyt oli kyllä säälittävän ja naurettavan välillä laittaa toi viimeinen tilanne tohon koosteeseen. Eihän tota Monthania kunnolla edes osu, vaan pitää näytellä että nyt osui pahasti. Positiivista on se, että Monthan ei tällä kertaa potkaissut ketään kulkusille. Enemmän kiinnostaisi nähdä miten ”törkeästi” Töllikköä on kuopastu kiville. Saako Leiponen laitettua klippiä peliin, nii ei tarvi pelkästään tulla tänne huutelemaan pelistä jossa eivät olleet edes mukana.

  8. no joo ei varmaan tullut monthanille ’vammoja’, toki henkisiä kun yläpesään osui oilers hyvin, vaikea ottaa