Video: Oilers–Erä kaikki maalit – Iiskola pyssytti neljä

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erä nappasi perjantai-iltana miesten Salibandyliigassa 7–4-vierasvoiton Esport Oilersista. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

8 comments

  1. Aika nihkeää oli oilersilla, ovatko tukossa kovemman fyssetreeni taki nnyt sitten vai mikä on?

  2. Puolen vuoden perseily pitää kiriä kiinni kahdessa kuukaudessa. Tuskin onnistuvat, kun kunnoltaan ja peli-identiteetiltään joukkue ei ole liigatasoa. Jumissa taitaa paikat olla, jos on jouduttu yhtäkkiä urheilemaan. Ei ole helppoa uuden koutsin paikata vanhan virheitä.

  3. Oiler ei oikein onnistunut hyökkäyspäässä pelaamaan maalintekopaikkoja keskelle ja toisaalta laidoiltakaan ei laukauksia peittojen takaa paljoa tullut. Toki oilersilla maalipaikkoja oli useita pelin kääntämiseen, mutta eivät vaan onnistuneet.

    Heräsi pieni epäilys, josko oilersissa asiat eivät ole ihan kunnossa. Toisessa erässä istuin vaihtoaition yläpuolella ja ainakin kaksi kertaa Variksen vaihto huuto kaikui kuuroille korville. Ilmeiseti siinä kohtaa tarkoituksena oli peluuttaa ykköstä ja kakkosta nopealla vaihdolla, mutta ykkösen pojat halusivat pelata pidempää vaihtoa. Toinen asia mikä pisti silmään oli Pfitznerin työttömyys laidassa. Monta kertaa hän oli täysin vapaana omalla laidalla ja silti palloa ei pelattu hänelle vaikka oilisi ollut mahdollisuus. Pelaajana hän on niin vaarallinen, että vapaana ollessa hänelle pitäisi pelata. Pfitzner pystyy murtautumaan keskelle, laukomaan peitosta tai veivaamaan hyvän syötön kaverille niin kuin 4-5 maalissa tapahtui. Classicin Vänttinen pelaa toisessa laidassa samassa roolissa ja kyllä hänelle se pallo pelataan ja jos ei pelata niin Vänttinen kyllä ilmoittaa joukkueelle minne se pallo olisi pitänyt pelata.

  4. Seppä Taskinen: Oilersilla on ymmärrykseni mukaan oma fysiikka valmentaja ja tulokset on vaihdoksen jälkeen huonompia kuin aiemmin. Kotietu menetetty ja pelillisesti heikkoa tekemistä. No tässä on vielä aikaa kevääseen ja pakko toivoa vaan parempaa meille Espoolaisille!

  5. Espoolaisen kanssa täysin samaa mieltä. Turha enään vedota joulutauon harjoittelemattomuuteen tai muuhukaan siihen vastaavaan. Mielestäni kotietu runkosarjassa oli aika maksimaalinen tuolle joukkueelle ja siinä mielessä valmentajanvaihdos liian hätänen ratkasu. Nyt joukkue täysin sekaisin.

  6. Mölli nyt negaa turhaan, kyllä öljymiehet on iskussa varmasti keväällä. Treenit tuottaa tuloksia, nyt kahden viikon tauko peleistä ja juuri oikeaan aikaan tuli harjoitus tauko.