Welhoille niukka voitto Raumalta – Lesch torjuntavireessä

Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo
Kuva: Elmeri Elo

Raumalla taisteltiin Divarin sarjapisteistä sunnuntaina, kun vastakkain toistamiseen tällä kaudella asettuivat Rauman SalBa ja SB Welhot. Vierasjoukkue osoittautui paremmaksi kukistamalla raumalaiset vain yhden maalin erolla numeroin 3-4 (2-2, 1-1, 0-1).

Voitto nosti SB Welhot sarjataulukossa toiselle sijalle, tasapisteisiin sarjakärjessä paremmalla maalierolla olevan Blue Foxin kanssa. SalBa putosi pykälän neljännelle sijalle.

Mihin ottelu ratkesi?
Koko ottelu oli tasainen. Molemmat joukkueet hallitsivat ottelua ja kävivät rakentamassa hyökkäyksiään vuoronperään. Ratkaisu nähtiin hieman ennen kolmannen erän päättymistä, kun SB Welhojen Jarno Nikulainen iski voittoon vaaditun ratkaisuosuman.

Ottelun hahmo?
Ottelun ehdoton hahmo oli SB Welhot-maalivahti Petri Lesch, joka tylsytti raumalaisten parhaimmatkin maalintekomahdollisuudet komeilla torjunnoillaan. Leschille kirjattiin ottelussa yhteensä 28 torjuntaa. Kenttäpelaajista SB Welhojen Riku Tuononen viimeisteli kaksi kuopiolaisosumaa.

Ottelun puheenaihe?
Verrattuna joukkueiden lauantaisiin koitoksiin, oli nähtävissä että SB Welhot oli saanut yön aikana puolustuspelaamisen juonesta kiinni, mutta raumalaisia vaivasi edelliseltä illalta tuttu tehottomuus.

Tilastohuomiot:
SalBa: Ilkka Hurmerinta 1+0, Jani Virtanen 1+0, Ville-Petteri Lilja 1+0, Joni Kallioniemi 18 torjuntaa
PSS: Riku Tuononen 2+0, Niko Mäkinen 1+1, Jarno Nikulainen 1+0, Petri Lesch 28 torjuntaa

Divarin muut ottelut:
Steelers-ÅIF 7-4

Linkit:
SalBan raportti
Elmeri Elon kuvat

Teksti: Marko Östman, Rauma