Espoon derby ystävänpäivänä – Indians ja Oilers iskevät yhteen

Valtteri Kainulainen johti Indiansin historian ensimmäiseen paikallispelivoittoon. Arkistokuva: Joni Winsten

Westend Indians isännöi perjantaina Espoon paikallisottelua Otahallissa. Arkistokuva: Joni Winsten
Westend Indians isännöi perjantaina Espoon paikallisottelua Otahallissa. Arkistokuva: Joni Winsten

Perjantaina 14.2. pelataan miesten Salibandyliigahistorian toinen Espoon derby, kun Westend Indians ja Esport Oilers iskevät yhteen Otahallissa. Esport Oilers vei marraskuussa pelatun ensimmäisen kohtaamisen puhtaasti 11-4 täyden katsomon todistaessa espoolaista palloiluhistoriaa. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin, kun Oilers on viidentenä ja Indians kuudentena.

Keskiviikkona Tampereella 7-7 -tasapelin Nokian KrP:ta vastaan pelannut Indians saa vastaansa levänneen Oilersin, jonka edellinen ottelu on viime lauantailta.

– Odottavat fiilikset lähteä suurta ennakkosuosikkia vastaan ja pääsääntöisesti ollaan kuitenkin pelattu hyvin isoja joukkueita vastaan. Pelillinen ilme on ollut hyvä kovia joukkueita vastaan ja Oilers on meille tässä vaiheessa tosi hyvä tasonmittari, tietää Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen seuran kotisivuilla.

Westend Indiansin markkinointivastaava Toni Nikunen johtaa Heimon tapahtumajärjestelyjä ja derbystä odotetaan kauden kovinta kotiottelua.

– Odotetaan derbystä mieleenpainuvaa tapahtumaa, jota voi vielä muistella vuosienkin päästä. Suositellaan toki saapumaan ajoissa paikalle, ja tällä hetkellä näyttää siltä, että katsojakapasiteetti on mitoitettu ajankohtaan nähden hyvin. Ennakkolippuja on myyty vajaa 200 ja eiköhän kaikki halukkaat saada halliin sisään, ennakoi Nikunen.

Perjantaina 14.2. 18:00 Westend Indians – Esport Oilers Otahallissa, ovet auki 17:00.