Laurikainen ja Kainulainen jatkavat – Indiansilla 14 pelaajasopimusta kasassa

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen
Kuva: Olli Laukkanen

Westend Indians on kiinnittänyt kapteeni Valtteri Kainulaisen johdolla avainpelaajat kaudelle 2014-2015 ja julkaisee samalla kuluvan kauden jatkosopimukset. Indiansin päävalmentajana jatkaa vahvaa työtä joukkueen kanssa tehnyt Mikko Laurikainen.

Ensimmäisellä liigakaudellaan Indians on osoittanut kuuluvansa maan korkeimmalle sarjatasolle. Ennakkoluulottomat peliesitykset sarjan kestomenestyjiä sekä ennalta arvioituja päävastustajia vastaan ovat nostaneet Indiansin jo ensimmäisellä kaudella kahdeksan parhaan joukkoon ja kausi jatkuu pudotuspeleissä.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen on erittäin tyytyväinen joukkueen sopimustilanteeseen, kun helmikuun lopussa sopimuksia on kasassa jo 14.

– Ihan loistava homma, että joukkueen runko jokaista pelaajaa myöten on jatkamassa. Olen erittäin tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen. Tässä on nyt se runko, johon ruvetaan rakentamaan seuraavan kauden joukkuetta, kertoo Laurikainen.

– Nyt jatkosopimuksen tehneet pelaajat ovat kantaneet suurta vastuuta ensimmäisellä liigakaudellaan. Pieni pelko oli kauteen lähdettäessä, miten nuoret pojat selviävät vastuusta, mutta todella hyvin selvisivät. Nyt on hyvä jatkaa projektia ja kehittää omaa peliä. Ei olla pelillisesti vielä hirveän hyvin pelattu, paljastaa Laurikainen.

Westend Indiansin sopimuspelaajat:
Kainulainen Valtteri, -92
Kirvesniemi Mikko, -94 (MV)
Lundström Lasse, -86
Markkola Joel, -94
Markkola Markus, -95
Mertaniemi Miika, -94
Mustonen Tuomas, -90
Nikkinen Samu, -91
Niskanen Sami, -92
Pesu Eino, -94
Sievänen Mikael, -88
Toropainen Santeri, -92
Westerholm Lauri, -88
Öige Marek, -84 (MV)

3 comments

  1. Hyvä pitkäjänteisyyttä . Vuosien varrella enemmin tai myöhemmin tämä tuottaa mestaruuden . Siinä on sopivasti nuoruutta ja kokemusta sekaisin yhdistettynä ja , kun nämä pelaajat tulevat parhaimpaan ikäänsä , niin se tuottaa tulosta tulevaisuudessa .

  2. Huovisen Jussi malttanu vielä kirjoittaa nimeä paperiin?
    Hienoa duunia tehdään Inkkareissa!
    Nyt pudotatte ekalla kierroksella SSv:een niin kyllä kuule!

  3. Leiponen vieny taas junnuja lupaamalla niille uudet peliasut ja banaanin ennen peliä – ei vaan oikeesti hyvä juttu.
    Nämä nuoret, joihin ei viimekeväänä uskonut oikein kukaan ovat nyt erittäin haluttuja siirtomarkkinoilla ja silloin pitää toimia ajoissa, kuten päällikkö teki. Hyvä.
    Kaiken takana on kuitenkin toimiva organisaatio, osaava valmentaja sekä motivoituneet ja lahjakkaat pelaajat.
    Vielä kun saatais fanit samalle tasolle niin . . .