Liigajumbolle karmiva tappio – tasoitus 59.59 ja ratkaisu jatkoajalla

Kuva: Tapio Hämeen-Anttila

Kuva: Tapio Hämeen-Anttila
Kuva: Tapio Hämeen-Anttila

Loviisan Torin taival miesten Salibandyliigassa tällä kaudella on ollut sanalla sanoen karmiva. Loviisa on onnistunut hankkimaan 24 runkosarjaottelusta vain kolme voittoa ja yhden tasapelin.

Karmiva oli myös keskiviikkoillan tulos Divariin putoavalle sarjajumbolle. Kamppailu Westend Indiansia vastaan kuvaa hyvin Loviisan kautta.

Indians haki dramaattisen vierasvoiton sitkeästi taistelleesta Loviisasta. Tappion partaalla killunut Indians tasoitti pelin ajassa 59.59, ja jatkoajalla Santeri Toropainen laukoi numeroiksi 7-8 ja pisteet Espooseen.

Toropainen mätki joukkueensa kahdeksasta maalista peräti viisi.

– Äärimmäisen hieno voitto, mutta lähellähän se oli tappiokin, myönsi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ottelun jälkeen.

– Iso kiitos joukkueelle, että pystyttiin nousemaan kolmannessa erässä. Varsinaisen peliajan viimeiset viisi minuuttia pystyttiin jo pelaamaankin.

Linkit:
Tapio Hämeen-Anttilan ottelukuvat

13 comments

  1. lähteä Loviisalla divariin. Tämä tappionaan sen varmisti, kaksi peliä jäljellä ja 4 pistettä eroa OLS:iin. Maaliero noin 50 paunaa heikompi eli pitäisi molemmat pelit voittaa keskimäärin 25 maalilla.

    Toisaalta eihän kellekään tämä tullut yllätyksenä. Loviisan puuhastelu tälle kaudelle valmistauduttaessa sopisi ehkä 2-divisioonaan jos sinnekään. Aika vaikea tuolle perustalle on enää uutta nousua rakentaa. Eiköhän salibandykentillä ole urheiluna menty niin paljon eteenpäin ettei enää löydy pelkän rahan perässä lähtijöitä tuohon rulettiin. Junioripuoleltahan ei uusi nousu lähde.

  2. Jos peehoo häärää Loviisan taustoilla, niin tuo kommentti kyllä konkretisoi sen syyn miksi Loviisa ei monista tilaisuuksista huolimatta ole vakiinnutanut paikkaansa liigassa ja miksi suurin osa tulleista pelaajista on/oli vanhoista joukkeistaan poispotkittuja ongelmatapauksia, jotka eivät muualle päässeet. Johto elää niin harhaisissa mielikuvissa, että asiat ei tule koskaan paranemaankaan. Taisi olla viimeinen kausi Loviisalla liigassa. Faneja ja hallin tunnelmaa tulee ikävä, joukkuetta ei.

  3. Taitaa Loviisa olla ensi kaudella tämän kauden divarin Ilves. Suoraan kakkoseen.

  4. Torin veskan touhu on kyllä aika surullista katsottavaa koosteesta toiseen. Toki esim. tuossa tasoitusmaalissa oli aika lapsellista merkkaamista kun pari sekuntia jäljellä, mutta eihän sekään olisi mihinkään maaliin päättynyt ellei maalivahti olisi siirtänyt maalia itse otollisempaan kulmaan.

  5. Seppä Taskinen ja muut seuraajat….Minä Patrick Häggman nimimerkki peehoo.Loviisa en ole kirjoittanut tuota 20.2 klo 18.28 väsättyä viestiä !!! On tapahtunut identiteetti varkaus ,joku on minun nimissä kirjoittanut tuon provo viestin jota pidän kyllä aika halpamaisena temppuna…Minä käsittelen ja teen surutyötä vielä keskiviikon tapahtumista..olen järkyttynyt mutta tulen vielä kommentoimaan tapahtunutta .Seppä Taskinen..Olet täysin oikeassa siinä että minä häärin Torin taustalla sen verran että,toimin Torin kotiotteluiden kuuluttajana (15 kausi) ja vedän ottelunjälkeisen lehdistötilaisuuden..ja sen jälkeen kun muut talkoolaiset kääri mattoja hallissa minä siivoan pukukoppeja,meillä on niitä kahdeksan ja varmuuden vuoksi käyn kaikki läpi….Olen seurannut Torin joukkuetta 17 kautta vieraspeleihin,ensin joukkueen kanssa ja viimeiset neljä vuotta faniklubin linja-autossa ja montaa peliä ei ole jäänyt vuosien saatossa jäänyt näkemättä (minulla on yli neljäsattaa otteluohjelmaa kansioissa ) Nyt täytyy lopetta koska,lähden faniklubin kanssa kohti Tamperetta jossa kohdataa tänä iltana Koovee..palaan asiaan ….

  6. Eiköhän tuo ensimmäisen kommentin peehoon nimellä kirjoittanut ole Porvoon oma kusettaja jonka nimikirjaimet on I.P

  7. Wirmo voittaisi nämäkin porukat mennen tullen. Miksi ei voisi antaa Wirmolle jo nyt vaikka villiä korttia liigaan ensi kaudeksi? Onhan se nyt niin huikeeta miten nousijaporukka dominoi divaria ja pelaa paremmin kuin yksikään liigajoukkue.

  8. Hienoja maaleja videolla, Toropaisella veto kunnossa ja Torin molari ei saa rantapalloakaan kii. Nyt mennää Peliveljien kanssa kahtommaa onks lannotteet tarjoukses Jaripekas.

  9. Kovin väsynyttä on joidenkin elämä. Alkuperäinen Wing ei ole tuota viestiä Wirmosta kirjoittanut. Sama homma kuin Peehoin kanssa: joku pölli nickin.

    Kauan tämä foorumi on pysynyt kasassa. Kohta käy kuin Hifkin vieraskirjalle, jos meno jatkuu samanlaisena. Se on kurja juttu.

  10. Eipä ole tuo vitosdivari juttukaan meikäläisen. Todella nolo tapaus toi nickien varastaja. Sen vanhemmatkin häpee sitä. Sen pomo nauraa sille. Bussissakin joutuu käytävällä seisomaan vaikka penkeissä on tilaa. Säälittävä ihminen.

  11. Inkkarit saivat käytettyä Loviisan virheet maalipaikoiksi. 59.59 tehty tasurikin on täysin käsittämätön sähellys loviisalaisilta. Viimeisen pelikatkon jälkeisen maalitilanteen olisi voinut välttää vaikka päällään seisoen, mutta kun ei niin ei. Lahjamaali Inkkareille, jossa maalivahtikin avusti, kuten niin monessa muussakin maalissa.

    Muutaman Loviisan pelin tällä kaudella nähneenä voin vilpittömästi todeta, että liigan selkeästi huonoin joukkue lähtee nyt Divariin. Ei auta selitykset tuomaritoiminnasta eikä muustakaan kärsitystä vääryydestä. Numerot jo sen kertovat, erittäin huonosti puolustava joukkue, jolle maalintekokin on tuotanut suuria vaikeuksia. Alas Divariin neppailemaan seuraavaksi kaudeksi, mutta sen nykytaso tulee vielä yllättämään Loviisan. Nykyisellä joukkueellaan Loviisa ei olisi edes hyvää keskitasoa divarissa. Vaikea on enää sieltä nousta ylös ilman useita liigatasoa olevia vahvistuksia ja mistä niitä ottaa Loviisaan asti treenaamaan ja pelaamaan?

  12. Nyt voisit junnu lopettaa tuon itsellesi itkemisen nickien varastelusta. Todella säälittävää. Kuten täällä on jo aiemminkin todettu, kyseessä täytyy olla identiteettivarkaus tai jokin muu hyvin vakava rikos, käräjillä nähdään. Eikä tuo tapahtunut muuten vitosdivarissa, se oli firman sählyvuorolla eräs lauantai aamupäivä.

  13. ei välttämättä ole edes junnu, kattelee tuolta eduskunnasta eräinen henkilöiden toimintaa, niin kyllä aikuiset äijät vetää ihan junnumeinigillä, mikä sinänsä aika pelottavaa, kyll päättäjien pitäis vähän osata hommmansa paremmin. No toki kansa on mitä on ja äänestää ketä sattuu…