M-Teamille tärkeä kotivoitto – FBC Turku putoamisviivan alapuolelle

M-Teamin ykkösvitja oli alati vaarallinen päivän ottelussa.

M-Teamin ykkösvitja oli alati vaarallinen M-Team-FBC Turku -ottelussa.

M-Team ja FBC Turku kohtasivat lauantaina Ruskeasuolla molemmille erittäin tärkeässä Divari-ottelussa. M-Teamilla on vielä mahdollisuudet nousukarsintoihin ja turkulaiset puolestaan yrittävät taistella putoamista vastaan.

Tasainen ottelu päättyi lopulta 4-3 (1-2, 3-1, 0-0) M-Teamin hyväksi, joten helsinkiläiset nappasivat pakkovoitollaan tärkeät pisteet ja säilyttivät panosta vielä Divarin viimeisille kierroksille. FBC Turulla riittää myös jännitettävää kahdessa jäljellä olevassa kamppailussa, sillä joukkue putosi tappion myötä putoamisviivan alapuolelle.

Vierasjoukkue sai ajoittain M-Teamin hyökkäyspelin tökkimään tukkimalla hyvin oman maalinedustan. Lukuisista harhasyötöistä ja nukahduksista huolimatta M-Team hallitsi ottelua ja sai iskettyä tarvittavat maalit ottelun voittamiseen. FBC Turku ei onnistunut kuittaamaan kotijoukkueen toisen erän puolen välin kahta salamamaalia, jotka syntyivät Janne Makkosen ja Markus Skipparin lavasta vain 17 sekunnin välein.

Pelin tuoksinassa ei esille noussut tiettyä ratkaisevaa tekijää kummastakaan joukkueesta. M-Teamin ykkösketju Reunamäki-Itkonen-Makkonen rakensi kahden maalin lisäksi lukuisia vaarallisia paikkoja ja hallitsi peliä aina kentällä ollessaan.

Peli oli kaiken kaikkiaan erittäin sekavaa alusta loppuun. Molemmille joukkueille tuli hurja määrä harhasyöttöjä sekä huolimattomuusvirheitä, joista syntyi myös suurin osa ottelun maaleista. On vaikea sanoa olivatko putoamis- ja nousukarsintapaineet vaikuttaneet pelaajien esityksiin, mutta siltä peli ajoittain näytti.

Panoksista huolimatta ottelu oli kaiken kaikkiaan erittäin siisti, sillä tuomarit joutuivat jakamaan 60 minuutin aikana ainoastaan yhden jäähyn.

M-Team: Janne Makkonen 2+0, Markus Skippari 1+0, Joni Rajamäki 1+0
FBC Turku: Markus Järvinen 1+0, Joni Lempiäinen 1+0, Aku Kuikka 1+0