Miesten MM-kisojen alkulohkot arvottiin – Suomi ja Ruotsi samaan lohkoon

Arkistokuva: Jari Turunen
Arkistokuva: Jari Turunen

Tämän vuoden miesten salibandyn MM-kisojen alkulohkot arvottiin tänään. Suomi kohtaa jo alkulohkossa hallitsevan maailmanmestarin Ruotsin. Lohkon muut joukkueet ovat Saksa ja Latvia.

A- ja B-lohkojen kaksi parasta joukkuetta menevät suoraan puolivälieriin. Lohkojen A ja B kolmanneksi sekä neljänneksi sijoittuneet pelaavat lohkojen C ja D sijoille 1. ja 2. sijoittuneita vastaan lopuista puolivälieräpaikoista.

A-lohko:
1. Saksa
2. Latvia
3. Suomi
4. Ruotsi

B-Lohko:
1. Norja
2. Viro
3. Tshekki
4. Sveitsi

C-lohko:
1. Slovakia
2. Japani
3. Etelä-Korea
4. Yhdysvallat

D-lohko:
1. Kanada
2. Venäjä
3. Tanska
4. Australia

Miesten salibandyn MM-kisat pelataan Göteborgissa 5-14.12 2014

6 comments

  1. Huh,huh tätä ei olisi toivonut, kai voi syyllä puhua kuoleman lohkosta ainakin suomalaisnäkökulmasta, Saksa ja Latvia molemmat kehittyviä maita, jotka voivat hyvänä päivänä laittaa oikeasti Suomen tiukoille. Ruotsin rutiini riittää klaaraamaan, mutta suomellahan aina kangertelua lohkovaiheessa, saati kun ajattelee, että jonkilainen sukupolvenvaihdos meneillään.

  2. Huomaathan, että A- ja B-lohkot ovat tarkoituksella ns. kovempia lohkoja. Käytännössä Suomi menee helposti suoraan puolivälieriin. Luehan tarkemmin uutinen.

  3. Valoja päälle ällistynyt! Saksa ja latvia laittaa Suomelle kampoihin? Suomi voittaa vaikka C-maajoukkueella molemmat. Vaikka molemmat sais 5 maalia eteen.

  4. Nyt on ainakin mielekkäitä pelejä alusta alkaen.
    Mitenköhän jatkopelit menevät? Ovatko A1 ja A2 kaavion samalla puolella ja kohtaavat ehkä jo välierässä vai ovatko eri puolilla ja kohtaavat vasta loppuottelussa?
    Nopealla haulla katsottuna asia ei ole vielä esillä kisojen tai IFF:n sivuilla.

  5. Melko epätasaset lohkot arpakone arponut. A > B ja D > C.

    Viime kisoissa Latvia voitti Tsekin (jonka jälkeen Saksa tiputti Latvian, tullen neljänneksi). Kyllä tälläisilla nipulla on yllätysmahdollisuus yksittäisessä pelissä.

    Suomen C-maajoukkoe -5 maalia… Tuohon olisin valmis laittamaan isomman summan rahaa kiinni Latvian/Saksan puolesta.