NST-voitto ei riittänyt SSV:lle runkosarjan ykköstilaan – ”Nyt aletaan keskittyä pudotuspeleihin”

Kuva: Juhani Järvenpää

SSV ja NST kohtasivat Salibandyliigan runkosarjan viimeisellä kierroksella Pasilassa ja kotijoukkue oli vahvempi lukemin 6-3 (2-2, 2-0, 2-1). NST oli ensimmäisen erän hyvin mukana pelissä ja johtikin ottelua 15 minuutin kohdalla, mutta SSV käänsi rutiinilla ja hyvillä erän aluilla ottelun itselleen.

Lopputulos merkitsee SSV:n sijoittumista toiseksi runkosarjassa, kun myös Classic voitti oman ottelunsa Peliveljiä vastaan. NST sijoittui sarjassa seitsemänneksi.

Ottelu ratkesi SSV:n hyviin toisen ja kolmannen erän alkuihin. Molemmissa erissä Viikingit teki kaksi maalia neljän minuutin sisään, eikä NST päässyt vastaamaan. NST:llä oli huippumahdollisuus kaventaa toisessa erässä, kun Henri Lehtonen ja Miko Kailiala olivat jäähyllä samaan aikaan, mutta ylivoima jäi tehottomaksi.

SSV:n puolustaja Lauri Stenfors (2+1) oli mukana kolmessa ensimmäisessä maalissa ja piti kotijoukkueen mukana NST:n vahvasta alusta huolimatta. Nakkisormien Samuli Hulkkonen iski vieraiden kaikki maalit.

Koko kierroksen puheenaiheena oli luonnollisesti taistelu runkosarjan voitosta, kun neljä joukkuetta oli vielä mukana taistossa. Ottelun kuuluttaja piti yleisön aktiivisesti tietoisena jokaisen ottelun tuloksista.