OLS vankisti asemiaan kärkikolmikossa, Vantaalla rikottiin ennätyksiä – katso sunnuntain salibandytulokset

Kuva: Jari Turunen

Sunnuntain kierroksella OLS kävi ryöstöretkellä Porvoossa. Kuva: Jari Turunen
Sunnuntain kierroksella OLS kävi ryöstöretkellä Porvoossa. Kuva: Jari Turunen / jat.kuvat.fi

Naisten Salibandyliigan sunnuntaikierroksella Oulun Luistinseura haki jatkoajan jälkeen vieraspisteet porvoolaiselta PSS:ltä lukemin 3–4. Jatkoajan voittomaalista vastasi oululaisten Salla Suomela.

Varsinaisella peliajalla OLS oli jo lähellä viedä pisteet Porvoosta, mutta kotijoukkueen Ella Holmberg tasoitti ottelun, kun pelikellossa oli jäljellä enää 25 sekuntia. Holmberg teki myös joukkueensa avausmaalin. OLS:n puolelta hyvään maalivireeseen yltyi Hanna-Mari Uimonen, joka niin ikään osui ottelussa kahdesti.

Tampereella Classic sai vieraakseen naisten liigajumbo Sheriffsin. Kyyti oli kaarinalaisille kylmää, sillä Classic vei ottelun nimiinsä murskanumeroin 14–0. Pisteahnein oli tehot 4+1 iskenyt Alisa Pöllänen. Kolme maalia tehnyt kotijoukkueen Katriina Saarinen saldosi tehotilastoonsa myös kiitettävät +10. Samalla hän rikkoi huikean 600 tehopisteen rajan Salibandyliigassa.

Naisten Salibandyliigaa johtavan SB-Pron liito sai jatkoa joukkueen kaadettua TPS:n. 19–3-lopputulokseen päättyneessä ottelussa SB-Pron Mira Wickman teki naisten Salibandyliigan yhden ottelun maali- ja piste-ennätyksen. Wickman heilutti verkkoa peräti kymmenen kertaa ja merkautti päälle vielä yhden syöttöpisteen.

Miesten Salibandyliigan sunnuntain ainoa ottelu pelattiin Helsingin Pasilassa. Kotijoukkue SSV otti selkeän 6–1-voiton TPS:stä. SSV jatkaa voitollaan liigassa neljäntenä, ja eroa piikkipaikalla olevaan Classiciin on kolme pistettä.

Pääkallo.fi kertoo lisää sunnuntain pääsarjaotteluista illan aikana.

Miesten Salibandyliiga:
SSV–TPS 6–1

Naisten Salibandyliiga:
Erä III–Papas 9–4
PSS–OLS 3–4 ja.
Classic–Sheriffs 14–0
M-Team–Koovee 4–10
SB-Pro–TPS 19–3

Miesten Divari:
PSS–Welhot 4–5 ja.
Blackbirds–Steelers 7-2

7 comments

  1. Mites naisten liigan M-TEAM – KOOVEE peli? Pelataan tänään klo 18.30 alkaen!!

  2. Classicin Katriina Saarinen: tänään uran 600. tehopiste naisten liigan runkosarjassa.

  3. Sheriffien liigapaikkaa ei taida pelastaa kuin ihme, tuskin sekään. Poffit piti ola ihan saletissa kauden alussa…

  4. Muistaakseni Sheriffien valmentaja kertoi keväällä liiganousun yhteydessä, että ainoastaan Classic ja SB Pro pystyvät antamaan heille jonkinlaisen vastuksen. Muutoin heidän marssiaan kohti liigan kärkeä ei pysäytä kukaan.

    No, kaksi tasuria olisi kasassa. Sijoitus sarjan viimeisenä. Kaksi peliä Classicia vastaan maalierolla 3-27. Yksi peli SB Prota vastaan maalierolla 1-13. Tuomaritoiminnasta ovat ilmeisesti aika paljon kärsineet? Kuten viime vuonna naisten divarissakin.

    Liiganoususta viime keväänä hatunnosto. Muusta ei. Missä realismi?

  5. Voi tietty pohtia onko osa tästä huutelusta ollut ihan tietoista hämmentämistä ja näkyvyyden hakemista sillä ketä kiinnostaisi ennakkoon jumbosijoilla pelailevan naisjoukkueen otteet jos vielä puheet olisi ”katsotaan mihin taidot riittää” tyyppisiä. Nyt ainakin puhetta on riittänyt enemmän kuin keskivertojumbojengin kohdalla. Joukkuehan on materiaaliltaan tosi heikko. Kyllä Järveläinen sen verran maan pinnalla on että tämän tajuaa.