Sarjanousija Divarin kärkeen – katso perjantain salibandytulokset

SBS Wirmo pelasi viime kaudella kakkosdivisioonassa. Nyt kolme kierrosta ennen sarjan loppumista, se johtaa Divaria. Arkistokuva: Jarmo Jokila

SBS Wirmo pelasi viime kaudella kakkosdivisioonassa. Nyt kolme kierrosta ennen sarjan loppumista, se johtaa Divaria. Arkistokuva: Jarmo Jokila
SBS Wirmo pelasi viime kaudella kakkosdivisioonassa. Nyt kolme kierrosta ennen sarjan loppumista, se johtaa Divaria. Arkistokuva: Jarmo Jokila

Ystävänpäiväperjantaina 14.2.2014 pelattiin kaksi ottelua miesten Salibandyliigaa, kun Tampereen Koovee kohtasi kotonaan Tapanilan Erän ja Espoossa paikalliskamppailussa iskivät yhteen Westend Indians ja Esport Oilers. Tämän lisäksi miesten Divarissa Porin Karhut isännöi upean kauden sarjanousijana pelannutta SBS Wirmoa.

Tampereella pelattiin varsin vähämaalinen ottelu, kun pudotuspelipaikasta taisteleva Koovee sai vieraakseen samaa taistoa käyvän Tapanilan Erän. Erä vei tasaisen ottelun lopulta nimiinsä lukemin 2-4 (1-1, 0-1, 1-2) ja nappasi äärimmäisen tärkeät pisteet viimeisiä kierroksia ajatellen. Erä nousi voitolla 20 pisteeseen ja sarjataulukon sijalle seitsemän. Koovee sen sijaan jäi 17 pisteeseen ja on taulukon 11., kaksi pistettä kahdeksantena olevaa Josbaa perässä. Erän voiton takuumiehenä oli ottelussa 26 kertaa pallon tielle ehtinyt maalivahti Markus Laakso.

Espoossa käytiin kiihkeä derby, kun sarjan kuudentena majaileva Westend Indians pelasi Otahallissa sarjavitosta, Esport Oilersia vastaan. Oilers osoittautui tällä kaudella Inkkareille voittamattomaksi, sillä tämän illan kotijoukkue hävisi kauden aiemman kohtaamisen ja joutui tyytymään tänäänkin 5-8 (2-3, 1-3, 2-2) -tappioon. Asetelmat sarjataulukossa eivät muuttuneet miksikään, vaan Oilers jatkaa sarjan viidentenä, viisi pistettä neljäntenä olevaa SSV:tä perässä ja neljä pistettä Indiansia edellä. Oilersin voitossa parhaana tehomiehenä erottui Casper Pfitzner kolmella maalisyötöllään.

Ystävänpäivän ainoassa Divarimittelössä Porin Urheilutalolla kohtasivat paikallinen FBT Karhut ja vieraaksi saapunut mynämäkeläinen SBS Wirmo. Upeaa kautta sarjanousija-statuksella pelaava SBS Wirmo oli ottelussa vahvempi ja vei voiton lukemin 4-6 (1-4, 1-0, 2-2). Voitto irtosi tuloksellisesti parhaan ensimmäisen erän turvin, sillä Karhut kiri 1-4 -tilanteesta tasoihin, mutta se ei riittänyt. Wirmo siirtyi 4-5 -johtoon viitisen minuuttia ennen loppua ja kaunisteli kahden maalin voiton 20 sekuntia ennen päätössummeria.

Voitolla SBS Wirmo nousi ainakin väliaikaisesti Divarin kärkeen, mikä on sarjanousijalle uskomaton suoritus tässä vaiheessa kautta. Tasapisteissä olevalla SB Vaasalla ja pisteen perässä tulevilla Salballa ja Blue Foxilla on kuitenkin peli vähemmän pelattuna. Karhujen tilanne sen sijaan on tukala, sillä se on 17 pisteellä tippumisviivan alapuolella, kolmanneksi viimeisenä, kaksi pistettä viivan päällä keikkuvaa FBC Turkua perässä.

Perjantain 14.2. ottelut:

Miesten salibandyliiga:
Indians – Oilers 5-8
Koovee – Erä 2-4

Miesten Divari:
Karhut – SBS Wirmo 4-6

46 comments

  1. Aivan käsittämättömän upea ja nousujohteinen kausi Wirmolla jo tässä vaiheessa.

    Painakaa täysillä päätyyn saakka.

  2. Koovee se kerää-ahmii-vikittelee junnuja, mutta koko akatemia on aivan hanurista. Ja koko seura.
    Hävitä nyt kotona jollekin haisevalle Erälle….!

  3. Tippuu karhut kakkoseen, hyvästi porin salibandy. Onhan Kujansuu nyt tyytyväinen?

  4. Wirmon on palannut sinne mistä Divarissa syksyllä aloitti. Kuka ois uskonut?

    Aivan uskomaton kausi Wirmolla tähän asti. Ilta toisensa jälkeen se yllättää epäilijät. Jotain siellä tehdään perustavan laajuisesti toisin. Mitä? Ilme onnainakin positiivinen ja ulospäin välittyy ilon kautta tekeminen. Puhaltavat yhteen hiileen, eikä starailijoita juuri ole. Pelisysteemi on raadollisen toimiva ja sitä noudatetaan uskollisesti. Kunto näyttää kestävän loppuun asti ja kasetti kestää harvinaisen hyvin koko joukkueella. Ja sitten niillä on ne fanitkin… Mitä muuta?

    Ois kiva jos kauden jälkeen joku joukkueurheilun saloja , ja vähän lajiakin tunteva, syventyisi Wirmon menestyksen tekijöihin hieman analyyttisemmin?

    Pääkallo, oisko hyvä aihe Pääkolloblogiin? Koska viimeksi sarjanousija on ollut Divarissa loppukierroksilla kärjessä?

  5. Usein on sarjanousija ollut kärjessä tai ainakin kärkiryhmässä, loppuvaiheessakin.
    Kertoo enemmän lajin ja sarjan tasosta Wirmoa mitenkään väheksymättä.

  6. Onhan tuo Wirmo ollut kieltämättä yllätys, mutta sarjassa on paljon muutakin yllättävää. Hienoa, että panoksia riittää loppukierroksille asti.

    Paljon ratkaisee, miten käy huomenna Bluefoxin ja Salban pelissä. Se on kärkimatsi kuitenkin.

  7. Hymylle: mitä se kertoo sarja tai lajin tasosta mielestäsi ja miten se kertoo?

    Tylsä lukea tuollaisia mollaavia kommentteja joissa ei ole mitään perää. Fudiksessa esim. SJK on noussut muutaman sarjatasoa lyhyessä ajassa, eikä siellä kukaan vihjaile lajin tai sarjan tasosta, vaan puhutaan siitä miten Seinäjoella on laadukasta ja tavoitteellista toimintaa.

  8. Toivon näkeväni olympialätkässä Suomelta samaa kuin Wirmolta salibandydivarissa. Ei niitä kirkkaimpia tähtiä, yhteishenkeä, iloa, taistelua, munaa, sydäntä, joukkueena pelaamista ja omaan tekemiseen uskomista. Riitti se sitten mitaleille tai ei.

  9. Wing: on tullut itsekin noustua kahdessa kaudessa vitosesta kakkoseen, ja tietysti kakkosesta liigaan on jo enemmän matkaa. Toisaalta esimerkkejä on myös tältä kaudelta vastakkaisesta liikkeestä. Ehkä jotain tämänsuuntaista tarkoitti siis nimimerkki Jymy, jopa huulillaan kenties hymy.

  10. Jos olisin urheilutoimittaja ja haluaisin tehdä jutun perjantain salibandymatseista, olisi aika vaikea saada muuta tietoa kun tulokset. Salibandyliigan sivuilla ei löydy mitään, pääkallon sivuilta tulokset, seurojen sivuilta löytyy jo enemmän mutta ei kaikilta.
    Kuulin että salibandyn tiedottajaporukkaa oli juhlimassa lehtensä lopettamista, sinänsä on hyvä kun kasvatetaan yhteishenkeä mutta samaan aikaan esimeksi Espoon derby jäi huomioimatta. Sääli koska Inkkarit olivat todellakin nähneet vaivaa tapahtumansa suunnittelussa ja toteutus oli loistava. Leiposen porukoille hatun nosto vastujankin leiristä.

  11. Espoon kriitikko, jos olisit toimittaja, ottaisit pelanneisiin joukkueisiin yhteyttä tai kävisit paikanpällä. Mutta toisaalta, jos olisit työksesi toimittaja, haluaisit vähän rahaakin jutustasi ja sitä onkin sitten vaikeampi saada. Tsemppiä!

  12. Käsittämättömän hieno kausi Wirmolla. Kukapa olisi syksyllä uskonut puimuriporukan olevan kärkikahinoissa. Tuskin bojat itsekään.

    Jäljellä kolme matsia, joista kaksi kotona.

    Welhot saa Hani-hallissa vastaansa flow-tilassa pelaavan Wirmon. Welhojen liigajuna karkasi jo ja Wirmo ottaa tiukan kamppailun jälkeen voiton.

    ÅIF kohdataan ainoassa vieraspelissä, mutta sipoolaisten ailahtelevat esitykset tekevät Wirmosta suosikin. Lisäksi ÅIF:llä ei ole enää panosta tähän peliin, koska sarjapaikka on jo varmistettu. Wirmo vie pisteet mukanaan. Onhan tuonne lähdössä Wirmolta fanibussi?

    Kauden viimeinen runkosarjapeli ja koko tähänastisen kauden huipennus on kotona Blue Foxia vastaan. Wirmo pelaa kotikatsomon tuella hurmiossa ja Blue Fox välttelee suoraa liiganousua. Fanit ovat liekeissä kun Wirmo woittaa ja katsomo on keltainen.
    Menestyssaga saa jatkoa ja Wirmo ottaa paikan koko Vakka-Suomen joukkueena 😉

  13. Wirmo 30p
    Vaasa 30p
    Blue Fox 29p
    SalBa 29p
    Welhot 29p

    Mistäköhän päättelit, että kuopion liigajuna meni jo? ihan yhtä mukana kuin muutkin…

    Ja toinen, että mistä päähän olet saanut että ketut välttelee suoraa nousua?

    Otappa ensin asiosta selvää ja huutele sitten…

  14. Alkoiko jollain pipo kiristämään kun puimurijengi tulee kakkosdivarista ylös ja heti ensimmäisellä kaudella pistää päihin kaikkia Divarin suurimpia suosikkeja mukaan lukien yllä mainitut Welhot ja Blue Fox. Welhojen liiganousu ei tule tapahtumaan ainakaan tällä kaudella, emmekä tule näkemään Blue Foxia liigassa. Tämä on realismia.

  15. On juu tasainen sarja, olis veikannut että aikaisemmin ratkennut. Mutta niin ylös kuin alaspäinkin kaikki vielä auki. Oma veikkaus (ei tarkoitus ketään loukata) että kolmen joukossa SB Vaasa, SalBa ja Blue Fox, suorasta nousijasta en uskalla sanoa mitä. 2 divariin tippuu Ilves, Karhut ja PSS.

  16. PSS? Ei taatusti tipu. Todennäköisesti säilyvät jo noilla pojoilla. Ja vielä todennäköisemmin voittavat ainakin yhden, jopa kaksi peliä. Lasbilla kova loppuohjelma, samoin Karhuilla. Voi olla, että yksi putoaja ratkeaa viimeisellä kierroksella FBC-Karhut-pelissä.

  17. Totaalisia pellejä noi Wirmon ”fanit”!Huomaa kyllä että asuvat metsässä!
    En viitsi tässä kertoa mihin voitte työntää pellerumpunne…

  18. Juha Haanpää,et voi olla tosissas jos sanot Wirmolaisia pelleiksi rumpujen takia.Pitääkö katsomossa istua niin kuin kirkossa ? Kiertele vähän tätä Suomen maata ja käy Mynämäellä niin huomaat että täälläkin asutaan ihan oikeissa taloissa joissa on katto ja seinät,saunakin löytyy,vettäkin tulee hanasta vaikket uskoiskaa ! Welhot tulee tänne Mynikseen 22 pvä,ilmota jos tuut kattomaan kun 500 fania huutaa ja rummuttaa,voidaan siinä rumpujen tahtiin tunkea noi rumpujen palikat sinne mihin halusit pellerummut,tietenkin 500 fanin kannustaessa !!

  19. Tervetuloa latoomme, jossa seinät ovat kaukana toisistaan ja katto korkealla. Kaikille on tilaa, myös vierasjoukkueen kannattajille. Meillä on monenkokoisia rumpuja ja kapuloita ei säästellä. Sunnuntaisin kirkonpenkissä hiljenemme, mutta Wirmon peleissä emme. Meillä on kivaa, vastustajalla ehkä ei. Bandwagoniimme mahtuu vielä

  20. Majoissa asumalla oppii ilmeisesti pelaamaan. Kannattais varmaan teidän luusereidenkin kokeilla.

  21. Kiitos norsun M jotta Wing Ding Dongkin ymmärtää.
    Kiva harrastushan tämä sähly on mutta ei sillä kovinkaan paljon huippuurheilun kanssa tekemistä ole. Eritoten Divari vaikka se jopa ihan valtakunnallinen on pari vuotta ollut.
    SJK:n jantterit on urheilijoita näihin nykypäivän hipsterisählääjiin.
    Sanokaa vaikka te Mynämäkiläiset käsi sydämmellä että harjoitteletteko te kuin urheilijat vai harrastelijat?

  22. Jymy, pystyisitkö kirjoittamaan asiasi siten että edes itse ymmärrät mitä sanottavaa sinulla on. Jos divarissa kerran voittaa kaiken maailman karhut harrastelemalla, miksi pitäis harjoitella kuin oikeat urheilijat. Aletaan treenata kuin urheilijat kun vastuskin on samalla tasolla.

  23. Kevään lähestyessä alkavat viimeisten kierrosten raastavat pelit, joissa ratkaistaan paikat auringossa ja ketkä joutuvat alas manalaan. Yhtä varma kevään merkki on, että menestyjien ja yllättäjien niskaan alkaa sen heittely, jota meillä päin levitetään pelloille, jotta asvalttiviidakon asukit saavat aamucroissanttinsa suomalaisesta viljasta leivottuna.

    Jos tuntee itsensä niin sivistyneeksi, ettei siedä katsomossa kannustusta, olisi parasta mennä katsomaan jotain muuta kuin työväenluokkaista joukkuelajia. Tennis tai golf olisi hyvä valinta niille, joka haluavat harrastaa pallopelejä sivistyneessä ympäristössä ilman äänekkäitä kannattajia.

    Ei tarvitse vetää kovaa treeniä, kun tekee tilalla kovaa ruumiillista työtä. Siinä se kunto ja myös henkinen kantti kasvaa. Toista se on näppäimistöjen näpyttelijöillä, jotka istuu päivät pitkät ja joutuu sitten vetämään hikitreenejä, jotta pysyisi meidän vauhdissa mukana.

  24. Alkaa kasetit pettää ja ala-arvoista huutelua on ihan turhaan täälläkin.

    Häviäminenkin on taitolaji. Jymy tai Haanpää, mitä se mielestänne tarkoittaa tässä kohtaa?

    Muistaako Norsun muisti koska divari tai liiga tasolla on sarjanousija porskuttanut 2pistettä kärjestä, kun 3 kierrosta jäljellä? USB 2008-2009 kaudella.

    Mitä muita?

  25. Juha Haanpää ja petikaverisi!!

    Lahjotetaan rumpupalikat teille kauden jälkeen!!!

  26. Tässä nähdään se ongelma, kun länsirannikon maalaiset pärjää tai ei pärjää (porilaiset), niin kommenttien taso menee lapselliseksi. Onhan se outoa, kun omassa kylässä tai naapurikylässä tapahtuu jotain muutakin kuin jonkun traktorista katkeaa hydrauliikkaletku tai paikallisella Shellillä on ollut ulkopaikkakuntalainen kahvilla. Jos menestytte, niin hommatkaa kuntaanne käyttäytymiskonsultti, joka opettaa vähän sivistystä.

  27. Mitä sä Seppä puhut? Selaahqn vähän tätä ketjua ja katso, kuka aloitti typerän suunsoiton.

    Se ei ollut Wirmon fani.

  28. Aki, enhän mä niin kirjoittanutkaan. Jos aloitusprovoon ei olisi tartuttu, niin ei näitä lapsellisuuksia olisi näin paljon tullutkaan.

  29. Onhan noita huikeita nousuja nähty ennen Wirmoakin. Lappeenrannassa NST:n ylijäämäjunnuista koottu kaveriporukka Barbaarit nousi vitosesta ykköseen kausi kerrallaan, oli syksyllä 2008 divaritulokas ja seuraavana keväänä liigakarsinnoissa, joissa hävisi Rangersille muistaakseni voitoin 1-3. Siis vitosesta kohti liigaa ja aika lähelle pääsi.

    No, sitte jätkien into lopahti, eikä seuraa enää ole.

  30. Sivistyksestä puheenollen, se on saapunut Suomeen Varsinais-Suomen kautta. Wirmo on historiankirjoissa paikkakunnan nimenä jo aikana, jolloin suuri osa muuta Suomea oli vielä pakanallisten metsäkansojen asuttamaa. Sivistyksen lisäksi manner-eurooppalainen katsomokulttuuri urheilutapahtumissa on saapunut Suomeen saman kulmakunnan kautta. Ei meille tarvitse opettaa sivistystä, eikä fanittamista. Me levitetään salibandyn ja fanittamisen ilosanomaa muillekin paikkakunnille voimakkaan yhteisöllisyytemme tukemana. Ottakaa te muut siitä oppia 🙂

  31. Inhottaa lukea tommosia Helsinkiläisten kommentteja,joissa kehdataa väittää et ”maalla ei oo taloja, asuvat kai majoissa”. Jopa meitä Kuopiolaisia haukutaan Helsingin purumurjulassa maalaisiksi. Vai mikä se oli, landespede?

  32. Seppä, mitäpä jos näyttäisit esimerkkiä sivistyksestä?

    Vitosesta ykköseen nousuja on lukuisia, siksi keskittyisin divariin. Barbaarit ja USB teki Wirmot 2008, kun divari oli vielä lohkoissa. Onko muita? Naisissa Seriffit veti liigaan asti.

    Divari on mennyt niistä vuosista mukavasti eteenpäin. Urheilullisuus ainakin on noussut. Kovempi kuntoisia pelaajia, harjoittelevat enemmän. Aika luonnollista kai kun harrastajamäärät ovat kasvaneet.

  33. Oma mielipiteeni on se, että ero vaikkapa kakkosen kärjestä divarin kärkeen on pienempi kuin divarin kärjestä vakituiseen liigapaikkaan. Ja suurin ero ei löydy urheilullisesta puolesta vaan vähän kaikesta muusta, mm. taloudesta ja seurojen taustatoiminnasta. Vaikka Indiansin menestys tällä kaudella on ollut todella iso positiivinen yllätys, niin se on kuitenkin iso seura joten taustat ovat ymmärtääkseni kunnossa. Tämä auttaa tekemään urheilullista tulostakin.

    Ja kun mainitsin vastakkaisesta liikkeestä, niin heti tulee mieleen Ilves, joka tippuu nyt suoraan kakkoseen. Luonnollisesti tämä tippuminen tulee urheilullisten peliesitysten tuloksena, mutta taustalla on kuitenkin ensisijaisesti organisaation keveys ja pienuus. Samoin pelaajapuolella näkyy se, että kun pudottiin liigasta, lähti paljon avainpelaajia. Silloin kun taas menee hyvin, on seurassa imua myös pelaajapuolella.

  34. AFC Campus voitti divsrin länsilohkon 2006. Sarjanousijana siis. Samoilta seuduilta sekin kuin USB ja Wirmo.

  35. Indians esimerkki on mielenkiintoinen kun viittaat, että heillä taustat on kunnossa isona seurana(varmasti onkin). Lähes samoilla taustoilla, jolla niukasti voittivat Divarin, pärjäävät nyt mukavasti liigassa. Onko bujetin kasvukaan prosenteissa yhtäsuurta, mitä kakkosen kärkijengiltä vaaditaan päästäkseen divarin kärkeen?

    Mielestäni kakkosesta Divariin on vaikeampaa kuin edelleen hyppy liigaan nykyisessä sarjajärjestelmässä. Muutamat asiat kasvaa Divarissa merkittävästi, kuten matkustustaminen, (vaikuttaa rajusti budjettiin) tai tarve taustajoukoille ja taustatyölle. On huoltajaa, fysiikkavalmentajaa, kuntovalmennus kesällä, jne. Liigassa käytännössä samat jutut, mutta paremmalla laadulla, vähän paremmilla pelaajilla, valmentajilla, olosuhteilla, budjetilla, jne. Mutta onko mitään uutta varsinaisesti, mihin ei olisi törmännyt jo Divarissa? Esim. pelit Eurocupeissa?

    Vai olenko ihan kujalla? Mitä unohdin?

  36. No ei siellä mitään isompia yllätyksiä ole, se talousjuttu ja sitten ringin suuruus tai onko junnuja/farmiäijiä käytettävissä, koska rosterin on vaan pakko olla laajempi.
    Ja jos oma junnutuotanto ei ole kunnossa, niin ostoäijät on hitokseen kalliita vrt. sabassa käytettävissä oleva raha.

    Inkkarit on huono esimerkki. Se on suurseura (mainostavat että yli 100 kerhoa ja joukkuetta) missä perustaneet veljekset ja monimonimoni muukin (mm. muut palkatut työntekijät) on tehneet pitkäjänteistä työtä 90-luvun alkupuolelta lähtien ja divarissakin oltiiin 10 vuotta ennen liigaan nousua (jossa naiset jo kävivät aiemmin kokeilemassa). Lisäksi se on ehkä maan varakkaimman alueen seura noin demografisessa mielessä.

    Organisaatioltaan Inkkarit oli jo valmiiksi liigamallissa, kun nousu tuli. Ja kun nuoren joukkueen ytimessä on vielä pari vuotta sitten b-junnujen mestaruuden voittaneet junnut, niin tulevaisuudeltakin voi odottaa aika hyvää. Tosin, junnumenestystä on tultava jatkossakin. Esim. Josba ja Loviisa on esimerkkejä seuroista, jossa junnumenestyksen hiipuessa perinteinenkin seura joutuu vaikeusien kierteeseen pelajamateriaalin riittävyyden ja laadun suhteen.

  37. Mitäköhän siellä on mahtanut tapahtua että Wirmon faneja noin alettiin haukkua? Onko rumpujen soitto ja kannustus alkanut katsomossa ärsyttää vai onko siellä tapahtunut jotain oikeita ylilyöntejä?

  38. Voidaanko yhteenvetona sanoa, että liigassa pärjätäkseen divarijengin pitää:
    – laajentaa vähän rosteria
    – hankkia pari vahvistusta
    – joku aina lopettaa/siirtyy, joten lisäksi korvata menetykset vähintään samantasoisilla pelaajilla
    – vähän parantaa taitoharjoittelun laatua
    – vähän lisätä & parantaa kuntoharjoitelua
    – vähän parantaa huoltoa (pelaajat voi keskittyä vähän enemmän harjoitteluun/peliin)
    – vähän parantaa valmennusta(esim. omaan tekemiseen keskittyminen, taktinen oveluus, tilanteisiin reakointi)
    – vaihtaa strategia&taktiikka tavoitteen mukaiseksi(divarin voittaminen vs. liigassa säilyminen)
    – vähän parantaa pelitapahtumien viihteellisyyttä(vastinetta korkeammille lippuhinnoille, että budjetti toteutuu)
    – huomioida kasvava fanilauma vanhoja unohtamatta
    – vähän vahvistaa edustusjoukkueen taustaorganisaatiota, jotta kaikki yllä oleva onnistuu
    – hankkia pikkaisen enemmän budjettia joukkueelle ja sitäkin enemmän laatua
    – toivoa rouva fortunan joskus suosivan

    Mitä vielä? Säilyykö noilla liigassa? Inkkarilauman korjaukset, lisäykset ja kommentit ois mukava kuulla.

  39. Väitän, että Wirmo nousee liigaan tänä keväänä. Joukkue on jo nyt yksi parhaista koko Suomessa ja seurasta voisivat ottaa mallia kaikki. Edellä enää vain SPV, Classic ja pienellä varauksella Happee. Mutta tuokin on vain ajan kysymys, koska Wirmo ajaa noistakin ohi! Kesällä pojat juoksevat vähän viime kesää lujempaa siellä pururadalla ja Champions Cup kutsuu!

  40. tuota… mukava lukea jollakin olevan todella kova usko Wirmon touhuun ja ilmeisesti vähän muuhunkin. Mikäs siinä. Omaa nimimerkkiä voisi silti käyttää..

  41. Wirmo haastaisi Storvretankin paras seitsemästä sarjassa täysin tasaväkisesti. Luultavasti ottelusarja menisi seitsemänteen otteluun ja voittaja voi olla kumpi tahansa. Sen verran pieni on tasoero Ruotsin liigan ja Divarin välillä sanon minä!

    Jos joku on eri mieltä, tulkoon tänne meille sivistykseen kisaamaan ja otetaan miehestä mittaa.

    youtube.com/watch?v=Jrik_X8Wsug

  42. Ottakaa Wirmon fanit iisisti kun menette Sipoon hallille. Paikalliset ovat sivistyneesti katsomassa salibändiä. Maalin jälkeen voi antaa pienet aplodit taputtamalla, mutta muuten siellä ollaan ns. totisia torvensoittajia ilman niitä torvia. Pitkää porttikieltoa voi olla herkästi tarjolla jos alatte siellä meluamaan tai muuten häiritsette harmonista tunnelmaa. Mutta tehän olette matkalla ensi kaudeksi pelaamaan Liigaa

  43. Kuinkas kävikään ja mitä tiesin jo etukäteen? Blue Fox ei pelaa liiganoususta koska ”yllättäen” mm. hävisi Lammille, ja vielä kotona.