SB Pro ja Blue Fox murskavoittoihin vieraissa – katso lauantain salibandytulokset

SB Pro ei antanut tänään Kooveelle mitään mahdollisuuksia naisten Salibandyliigassa. Kuva: Koovee

SB Pro ei antanut tänään Kooveelle mitään mahdollisuuksia naisten Salibandyliigassa. Kuva: Koovee
SB Pro ei antanut tänään Kooveelle mitään mahdollisuuksia naisten Salibandyliigassa. Kuva: Koovee

Tämän viikon salibandylauantai tarjosi salibandyn seuraajille runsaasti viihdettä viiden miesten – ja naisten Salibandyliigapelin, sekä neljän miesten Divarimittelön myötä. Naisten liigassa ja miesten Divarissa nähtiin kummassakin melkoiset maali-iloittelut SB Pron ja Blue Foxin murskattua vastustajansa.

Naisten salibandyliigassa tuore cup-voittaja SB Pro latoi taululle melkoiset lukemat Tampereen Kooveeta vastaan. Kujalan siskokset Karoliina ja Elina olivat melkoisessa liekissä jälleen kerran, kummankin iskettyä kuusi tehopistettä Pron 17-4(3-0, 8-2, 6-2) -vierasvoitossa.

Miesten Divarissa Blue Fox pyyhki niin ikään vieraissa Ilveksellä lattiaa vieläkin selkeämmin. Sinikettujen Janne Karvonen toimitti reikäkuulan peräti seitsemän kertaa tupsukorvien verkkoon Foxin napatessa voiton lukemin 18-2(7-1, 5-1, 6-0).

Miesten Salibandyliiga:
Erä-OLS 8-9
Loviisan Tor-NST 3-6
Oilers-Josba 11-6
Koovee-SSV 3-4 JA
Indians-TPS 3-2

Naisten Salibandyliiga:
Erä III-OLS 3-4 JA
TPS-M-Team 8-7
Koovee-SB-Pro 4-17
NST-Classic 3-8
PSS-Papas 4-2

Miesten Divari:
Ilves-Blue Fox 2-18
SBS Wirmo-FBC Turku 6-5 JA
ÅIF-SB Welhot 5-2
SB Vaasa-Karhut 7-6

6 comments

  1. Onko ligan tiedotus olympiatauolla? Minimaallisesti juttuja liigasta, huolestuttavaa jos ei jakseta..

  2. Milloin tulee kuvamateriaalia ja muuta juttua indiansin pelin lopun tuomarifarssista? Tuomari nimittäin heitti kotijoukkueen kapteenin maahan rajulla painiotteella. Kakkua luvassa?

  3. Indians vs. TPS
    Totta. Varsinaisesti peli itsessään ei tarjonnut kovinkaan hurmioitunutta salibandyä kummankaan joukkueen osalta, eli varmasti pisteiden tärkeys johti siihen, että peli oli välillä puuduttavaa katsottavaa.

    Lopussa Indians oli johdossa 3-2, TPS yritti tasoitusta (tietenkin!) ja jopa ilman hyvin pelannutta maalivahtiaan. 60:00 tuli täyteen Öigen torjunnasta ja tässä oli vähän kahinaa sitten espoolaisten maalilla, ei mitään pientä poikien uhoamista suurempaa, eli kaksi TPS:n kaveria ja joukkueellinen inkkareita onnittelemassa maalivahtia. Muutama painava sana muutaman pelaajan välillä ja pientä tönimistä. Tähän sitten pumpsahtivat paikalle oikeudenjakajat, joista toinen töni kraivelista TPS:n vesseliä ja toinen sitten niskalenkillä tökkäisi Indianskapteeni Kainulaisen kanveesiin. Peffalleen pumpsahtanut pelimies pällisteli pohjalaistyylistä punapaitaa.

    Tuskinpa tuossa nyt mitään erikoista oli, salibandy vain muuttui heti kellon tultua täyteen kreikkalaisroomalaiseksi. Vade ei ollut valmis vaan tuomari pääsi yllättämään. Ei kai siinä sen kummallisempaa, mutta videolta sen itsekin vielä katsoihin 🙂

  4. Miten voi olla omaan peliin tyytyväinen kun oli täysin pihalla ja miikkoja puolen kymmentä. Kyllä itseluottamusta pitää olla mut raja silläkin. Näkyy kuvastakin et ihan kypsä. Ainoo kommentti mitä olis voinu sanoo et oltiin kaikki ihan surkeita, eri sarjalaisia.

  5. Onkohan Blue Foxin pelistä tulossa maali koostetta? Olisi mukava kahtoa maalit. Kun en pelliin päässyt.