Tänään sirkustellaan Tampere Areenalla – onko tupa täysi?

Lassi Vänttinen (vas.) ja Sami Johansson (oik.) heiluttivat Happeen maaliverkkoa perjantaina yhteensä kolmesti. Arkistokuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Salibandysirkus saapuu tänään Tampereelle, kun Classic kohtaa miesten Salibandyliigassa NST:n klo 18. Luvassa on kiivas salibandyottelu sirkusteemalla höystettynä.

Viime vuonna ensimmäisen kerran toteutettu Floorball Circus -teemaottelu keräsi yli 2000 katsojaa. Classic lupailee tiedotteessaan, että Tampere Areena on tälläkin kertaa täynnä.

Classicilta yksi kentän hahmoista on taikuriksikin tituleerattu hyökkääjä Jussi Piha, joka on tunnettu pelisilmästään sekä loistavista syötöistään. Jussi Piha odottaakin torstain peliä innolla.

– Areenalla on torstaina varmasti huikea tunnelma, mökki on täynnä ja ääntä piisaa. Tällaiset pelit ovat pelaajille upeita kokemuksia, Piha hehkuttaa Classicin sivuilla.

Sarjajohtaja Classic kohtaa ottelussa lappeenrantalaisen, runkosarjassa tällä hetkellä nippanappa pudotuspeliviivan alapuolella majailevan NST:n. Molemmille joukkueille ottelussa riittää kuitenkin panosta. Classic hamuaa runkosarjan voittajaksi ja NST taas mukaan playoff -otteluihin.

– Odotettavissa on kovatasoinen ottelu. NST pelaa kovaa kaksinkamppailupeliä ja on valmiina röyhimään. Töllikön Risto on joukkueensa pelillinen johtaja ja huhujen mukaan hänellä lähtee vetokin ihan kivasti. Ja kyllähän maalivahti Jarkko Monthan on huikea veskari. Itse en ole varmaan koskaan ohittanut ”Monttua”, mutta onneksi meillä on muitakin pelaajia, Piha ennakoi.

Kentällä Piha lupaa joukkueeltaan upeita tuuletuksia, mutta erityisesti puolustaja Asser Jääskeläisen ilme saattaa herättää hilpeyttä sekä katsojissa että kanssapelaajissa. Viime vuonna sirkusottelussa Jääskeläisen parta oli sininen, mutta tänä vuonna luvassa saattaa olla jotain vieläkin eksoottisempaa, ainakin mikäli Jussi Pihaan on uskominen.

– Asseriltahan voi odottaa mitä tahansa ja torstaina nähdäänkin jotain uutta. Veikkaan, että parrasta muotoutuu joko teksti tai kuva ja värihän on ilman muuta sininen, Piha kertoo pilke silmäkulmassa.

Mutta mitä temppuja taikuri itse lupaa kentällä esittää?
– Aion vispata palloa niin nopeasti, että se muuttuu kermavaahdoksi!

12 comments

  1. Voihan sinne paljonkin väkeä tulla, jos ilmaislippuja on jaettu riittävän monta tuhatta ja Classicin junnut on ”pakotettu” paikalle.

  2. Ilmaislippuja jaetaan lapsille.
    Sellaisesta saisi vaikka Tampereen jääkiekkoseurat ottaa mallia.

    On ihmisillä kireet pipot, kun täytyy jostain lasten ilmaislipuistakin pottuilla.

    Älkää ottako penkkiurheilua niin vakavasti. Alkaa päätä ”pakottaa. Tai katkee verisuoni päästä. Sitten on sirkus ohi.

  3. Toivottavasti tulee paljon väkeä ja loistava tunnelma ! Ja voihan sitä välillä toivoa että classic voittaa 😀

  4. Itse maksan lipusta aina. Mikseivät muut seuratkin voisi jakaa junioreille ja heidän vanhemmilleen ilmaisia lippuja? Mielummin istun katsomassa ottelua, jossa yleisöä paikalla toista tuhatta kuin alle 500. Junnuista lähtee lisäksi mukavasti ääntä ja kannustusta.

  5. Olipas viihdyttävä matsi jos Clasbon tokan erän uneliaisuutta ei lasketa, NST käytti paikkansa hyvin, oli tokan erän komeasti kuskin paikalla ja veska pelas hyvin. Kolmanteen erään kuski sitten vaihtuikin näyttävästi. Oli senkin takia hieno peli että en edes muista ketkä oli tuomareina, toki muutamat palautukset ja moken estämiset jäi viheltämättä mutta muuten dumarit loisti näkymättömyydellään.
    Hieno sirkus oli ja viihdyttävä peli.

  6. Oli siellä sitten 1 tai 2 maksanutta,niin ei voi kuin kuvaaja kehua tapahtumaa,katsojia,järjestäjiä ja joukkueita jotka tarjosivat sellaisen sirkustapahtuman,että jopa tamperelaiset heräsivät!

  7. Niin ja se ilmainen katsoja todnäk täyttää tyhjän paikan ja saattaa jopa käydä kahvilla tauolla;-). Toi nyt on niin v*tun naurettavaa kommentointia, jokaiseen classic uutiseen samat laulut…

  8. Ja kehut Rantalalle. Kovia ratkaisuja oikeassa kohtaa! Ne toivat voiton vaikka pelurit maalit tekivätkin.