Video: Blue Fox–SalBa kaikki maalit – raumalaiset ratkaisivat päätöserässä

Rauman SalBa haki tärkeän vierasvoiton Blue Foxista lukemin 6-9 miesten Divarin lauantaikierroksella. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kärkikamppailussa avauserää hallitsi SalBa, kun taas Blue Fox tuli rinnalle toisessa. Kolmannessa erässä SalBa nykäisi uudestaan, ja tällä kertaa uusikaarlepyyläiset tippuivat kelkasta. SalBan ykkösmies oli 3+1 iskenyt Jani Lehtoniemi. Blue Foxin maalitykit Janne Karvonen ja Tero Saaristo iskivät kumpainenkin 2+1. SalBa nousi voittonsa myötä Divarin kakkoseksi.

16 comments

  1. Salba ei kyllä nouse, jos jää karsintoihin. Pelkästään jo siksi, että ei ole sääntöjen mukaista kotikenttää karsintoihin. Ei kai karsinnnoissa saa pelata alimittaisessa kaukalossa?
    Veikkaan että Vaasa nousee suoraan, karsinnoissa Salba-OLS 0-3 ja KrP-Wirmo 3-0 tai KrP-Blue Fox 3-1.

  2. Oishan se hurja temppu jos sarjanousija haastaisi keväällä jo liigajengiä!?!

    Etenkin ottaen huomioon Divarin profiilin noston viimevuosina.

  3. M-team nousee vielä karsintoihin.. ”Helpot” pelit jäljellä eikä M-team ole näissä kompastellut, pistemenetykset tulleet kärkijoukkueille, mutta muiden pelaillessa ristiin, ja kun Lasb varmistaa paikkansa ensi kauden divariin Salbaa vastaan, on Blackbirds pelin jälkeen m-team voitolla karsinnoisssa.

    SB Vaasa 32 (+6 = 38)
    Blue Fox 29 (+6 = 35)
    M-team 27 (+6 = 33) paras maaliero
    SalBa 31 (+2 =33) häviää Vaasalle ja Lasbille
    SB Welhot 29 (+4 = 33) häviää Wirmolle
    SBS Wirmo 30 (+2 =32) tappiot Åifille ja ketuille

    Jos Wirmo voittaa ketut kotona, jää ketut neljänneksi, ja Wirmo nousee kakkoseksi.

    Kyllähän nämä on tässä kohtaa henkimaailman juttuja, mutta pureskeltavaa, ja aletaan puskemaan paineita myös Teamille.

  4. Kenttäpelaaja oletko lukenut sslibandyliigan sarjamääräykset? Ilmeisesti et, joten löytyy liigan sivuilta

  5. kaikissa divariin liittyvissä uutisissa on nimimerkki Wing, joka on niin mynämäkeläinen profiili kun voi olla, mutta vähän väliä täytyy esittää olevansa joukkueen etäseuraaja ja kommentoida jokaiseen divari-uutiseen jotain mikä liittyy wirmoon, vaikka uutinen ei siihen liittyisikään. Lisäksi se todistelu ja hehkutus ”nousijana suoraan karsintoihin” ja kysymykset jotka toki hyviä provoja (ja johon nyt tartuin) joka uutisen perässä;
    ”Oishan se hurja temppu jos sarjanousija haastaisi keväällä jo liigajengiä!?!
    Etenkin ottaen huomioon Divarin profiilin noston viimevuosina.”

  6. @hauskinta: Nyt en ymmärrä mitä tarkoitat. Pystytkö tarkentamaan?

    – Tarkoitatko divari uutisten kommentoinnin olevan huono juttu?

    – Mitä mielestäsi saa hehkuttaa ellei esim. sarjan kärjessä keikkuvia, saati yllättäjää?

    – Onko kysymykset uutisen perässä huonompia kuin esimerkiksi nimimerkille nillittäminen uutisten perässä?

    -Kirsikkana kakussa, mistä päättelet taustakseni Mynämäen? Jos olisikin Puimuri, niin tarkoitatko siinä olevan jotain vikaa?

    Jokainen seuratkoon valitsemaansa joukkuetta/lajia. Mitäs sinä seuraat?

  7. Pääkallo, poistakaa edellinen kommentti kiitos.

    Ei liity mitenkään salibandyyn ja on varsin asiaton. Oli sitten nimimerkeistä mitämieltä tahansa.

  8. Olipa turha kommentti nimimerkiltä Hauskinta. Huomaa muuten, että wing nimimerkki on pienellä kirjoitettu. Silti hän osaa aloittaa virkkeet isolla kirjaimilla, toisin kuin sinä. Ethän vaan ole pääkaupunkiseudulta? Ei mulla muuta. 😉

  9. wingille tai oikiammi Wirmol,

    Onks fanibussii tai jottai muut kyytii tarjol Sipose ens sunnuntai?
    Mä ja pari muut kovaäänist äijää vois lähtee sinne rantaruattalaiste hallil vähä näyttää fanittamise mallii. Me olla kuultu, et siäl o aika hiljast väkke. Me voitais lähte otta sipo haltuu jos saara kyyti sin ja takasi. Poimitteks meijät kyytii siit Nouste pysäkilt?

  10. Liigan ja Divarin välillä on kuitenkin vielä aika iso tasoero. Tosin Indians on kyllä nousijajoukkueeksi pärjännyt hyvin ensimmäisellä liigakaudellaan.

    Divari on kyllä ollut tällä kaudella tasainen kärjen osalta. Tästä se suomalaisen salibandyn taso levenee 🙂

  11. Liigan ja Divarin välisestä erosta puhuttaessa, oma näkemykeni on. Että ero divarin kärjen ja liigan häntäpään välillä on pienempi, kuin ero Liigan kärjellä ja hännällä. SPV,Classic,SSV,Happee, näiden neljän lisäksi onko yhdelläkään joukkueella realisitisia mahdollisuuksia mestaruuteen asti? Ei tänä vuonna. Kulttuuri rakennetaan systemattiseella työllä, SPV ja Happee hienoja esimerkkejä. Matkalla pitää olla tarpeeksi peliälyä huomata ja reagoida asioihin jotka menee vikaan. Nähtäväksi jää joko Classicissa on herätty näkemään, että heillä alkaa joka kevät loma ensimmäisten joukossa (runkosarjan kärjestä).
    Divarin ja kakkosen välinen ”kuilu” on vaikeampi, kun pelataan alueellisissa lohkoissa. Wirmo ja FBC nousivat molemmat länsirannikolta(eikä kumpikaan edes lohkoykkönen)?! Toinen nyt kärkikahinoissa, toinen kamppailee putoamisviivalla.
    Erona juuri tuo oman kaavan löytyminen ja siihen uskominen, sekä sitä kautta kulttuurin luominen.
    Indians tehnyt systemaattisesti töitä, ja nousi liigaan suvereenisti (maaliero +93, 10p karsintojen ulkopuolelle).
    Nyt ovat Liigan keskikastia, ja kunhan saavat pidettyä ukot pois SSV:stä/Classicista, haastavat tulevaisuudessa jopa kärjen.

  12. Tippuu JOKA KEVÄT, nyt muistellaan sitä toista keväistä ihan huolella:) Täsmä hankintoja se tarvii Ceekin, omia junnuja on kyllä kokoajan enemmän kun monella muulla. Tohon listaan voi jo kohta lisätä sen Spevenkin, syyn varmaan tiedätkin:)

  13. Kyllä meillä Wirmon pojat himppasen hienompia maaleja iskevät! Liigatason pelaajia löytyy Mynämäellä ainakin 50. Harmi, että vain 20 mahtuu kokoonpanoon kerrallaan.

  14. wing toivotaan parasta. Jos wirmo nousee, olisi se tietysti hieno juttu salibandyliigalle. Ei noit pieniä paikkakuntia liikaa ole ylimällä sarjatalollla 🙂