Video: SBS Wirmo–FBC Turku kaikki maalit – Kivilä herätti Mynämäen yleisön huutomyrskyyn jatkoajalla

SBS Wirmo Mynämäeltä saa Divari-avauksessa vastaansa kakkosdivarista nousseen SBS Maskun. Kuva: Jarmo Jokila

Kuva: Jarmo Jokila
Kuva: Jarmo Jokila

SBS Wirmo nappasi lauantaina Divarin paikallistaistossa maukkaan voiton. FBC Turku kaatui Keni Kivilän jatkoaikamaalilla lukemin 6–5. Ottelusta on nyt tarjolla Wirmon tuottama kattava videoraportti maaleineen.

4 comments

  1. Wirmolla on kyllä hieno tekemisen meininki päällä. Siitä katsoessa tulee itsekin hyvälle tuulelle, vaikka Wirmo ei ole oman kylän seura.

    Videokoosteesta jää päällimmäisenä mieleen erittäin ihmisläheinen ja yhteisöllinen fiilis.

    Wirmon ottelut näyttävät vetävän väkeä katsomoon siihen malliin, että jokohan siellä on katsomon laajennussuunnitelmat olemassa?

    Tapa miten Mynämäellä toimitaan ja koukutetaan kyläyhteisö säbätalkoisiin saisi toimia esimerkkinä monelle seuralle, jotka kärsivät vapaaehtoisvoimien vähyydestä, mutta eivät kuitenkaan tee muutoksia tilanteen kohentamiseksi.

    Porintie lienee perjantai-iltana Mynämäeltä eteenpäin ruuhkainen, kun Wirmon fanit lähtevät traktorimarssille kohti Poria kaatamaan Karhua 😉

  2. Tuomareille plussaa. Kovaa sai pelata, mutta linja pysyi varsin selkeänä. Olivat selvästi läsnä itse PELISSÄ. Ei turhaa egoilua, vaan peliä palvelevaa ohjaamista.
    Keni on kone, ja Hanilla aika meteli kun alkaa karsinnat.. 😉

  3. Kyläyhteisön koukuttaminen säbätalkoisiin on hieno homma, mutta on aika rankkaa yksinkertaistamista, jos kuvittelee, että sama malli toimisi suuremmissa kaupungeissa.

  4. Huvittavaahan se on, että divarijengin etäseurannasta tulee hyvälle mielelle, mutta seuraan silti.

    Tekemisestä ja etenkin viestinnästä paistaa positiivisuus vahvasti. Pitävät tosissaan hauskaa. Asiat tehdään ilon kautta, kuten kauden päätös Espanjassa.