Miehet

Siirtopommi Tampereella – maailmanmestarivahti vaihtaa paikalliskilpailijan riveihin

10.03.
2014
Joni Järviö siirtää tavaransa Kaukajärveltä Tampere Areenan pukukoppiin.  Kuva: Mikko Hyvärinen

Joni Järviö siirtää tavaransa Kaukajärveltä Tampere Areenan pukukoppiin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Vaikka miesten Salibandyliigan kausi on vielä kesken, siirtomarkkinat ensi kautta varten käyvät jo kuumina. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Suomen alle 19-vuotiaat nuoret vuonna 2011 maailmanmestariksi torjunut Joni Järviö, 21, vaihtaa Tampereen Kooveesta Classicin riveihin.

Sysmäläisen BB-88:n kasvatti siirtyi Kooveen riveihin vuonna 2011, ja hän voitti liigapronssia tamperelaisten riveissä seuraavana keväänä 2012. Koovee ilmoitti viime viikolla, että se etsii toisen maalivahdin Arvid Vonkin pariksi uutta veräjänvartijaa. Tällä kaudella Classicin maalia ovat vartioineet Pekka Nieminen ja Lassi Toriseva.

Pääkallo.fi avaa ja ryhtyy päivittämään lähiaikoina jälleen supersuosittuja Huhumaa-palstoja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.