Siirtopommi Tampereella – maailmanmestarivahti vaihtaa paikalliskilpailijan riveihin

Maalivahtiruletti pyörii pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Joni Järviön siirtoa Kooveesta Classiciin pidetään varmana. Kuva: Mikko Hyvärinen

Joni Järviö siirtää tavaransa Kaukajärveltä Tampere Areenan pukukoppiin.  Kuva: Mikko Hyvärinen
Joni Järviö siirtää tavaransa Kaukajärveltä Tampere Areenan pukukoppiin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Vaikka miesten Salibandyliigan kausi on vielä kesken, siirtomarkkinat ensi kautta varten käyvät jo kuumina. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Suomen alle 19-vuotiaat nuoret vuonna 2011 maailmanmestariksi torjunut Joni Järviö, 21, vaihtaa Tampereen Kooveesta Classicin riveihin.

Sysmäläisen BB-88:n kasvatti siirtyi Kooveen riveihin vuonna 2011, ja hän voitti liigapronssia tamperelaisten riveissä seuraavana keväänä 2012. Koovee ilmoitti viime viikolla, että se etsii toisen maalivahdin Arvid Vonkin pariksi uutta veräjänvartijaa. Tällä kaudella Classicin maalia ovat vartioineet Pekka Nieminen ja Lassi Toriseva.

Pääkallo.fi avaa ja ryhtyy päivittämään lähiaikoina jälleen supersuosittuja Huhumaa-palstoja.

22 comments

  1. Eipä yllätä, että KOOVEEssa loistanut viedään Classiciin.

    Mietin vain, että tarkoittaako tämä Niemisen lopettamista? Toivottavasti ei, hieno persoona.

  2. Ei varmaan vaikuta Kooveen menoon, Vonk olisi syrjättänyt kaverin muutenkin. Torisevalla heikko tilanne peliajan suhteen.

  3. 1. Järviön siirto Classiciin on ollut tiedossa jo melkein vuoden
    2. Nieminen lähtee alta pois. On tarjonnut itseään mm. Kooveen puolelle mutta ei sielläkään niin hölmöjä olla että kiltisti ottaisivat takaisin
    3. Kiinnostava nähdä nouseeko Kooveen kakkoseksi junnu vai haetaanko ulkopuolelta.

  4. Nieminen menossa Nokialle. Sieltähän saa vähäisellä treenillä vielä rahaa pari vuotta. Juusi passeli paikka Niemiselle.

  5. Miten tää voi olla siirtopommi kun Koovee kertoi tämän jo pari vikkoa sitten tiedotteessaan. Isompi pommi mun mielestä on että Classic ei saanut Salinia riveihinsä.

  6. Nieminen menee Nokialle..saa pelata divaria siis!!nokia ottaa kolme putkeen turpaan sb vaasalta !!

  7. Jonille hyvät jatkot naapuriseurassa. Arvid saattaa nousta kooveen ykkösveskariksi, hyvä kirittäjä rinnalle niin maalinsuu on tukittu.

  8. Minusta kauden suurin siirtopommi(jos sellaisia edes on) on ollut maajoukkueen ykköshyökkääjä Lauri Kapasen siirto takaisin Erään.

  9. Kyllä ne pommit ovat pudonneet tähän mennessä vain Classicin markkinointikoneiston haltuun.

    Onkohan SSV:llä ollut ainoatakaan pommia? En muista.