SSV jätettiin sensaatiomaisesti nollille – katso sunnuntain salibandytulokset

Happee teki maalivahtinsa Eero Kososen johdolla sensaation voittamalla SSV:n kotonaan 6–0. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigan välierät jatkuivat yhden ottelun voimin sunnuntaina. Jyväskylän Happee tasasi semifinaalisarjan kaatamalla helsinkiläisen SSV:n peräti lukemin 6–0.

Kevään pudotuspeleissä edelleen kotonaan tappioitta oleva Happee meni ottelun avauserässä kahden maalin johtoon. Kolmannen erän nopean lisämaalin myötä johto piti loppuun asti ja viimeiset naulat SSV:n arkkuun se löi SSV:n pelatessa ilman maalivahtia.

Pääkallo kertoo lisää otteluista illan aikana.