Video: Oilers–SPV kaikki maalit – Härkösen kanttien kantti ja Mäkelän lämäri

SPV onnistui sunnuntaina tasoittimaan puolivälieräsarjan Oilersia vastaan. SPV:n vierasvoitto Espoossa kirjattiin lukemin 8–2. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

10 comments

  1. Härkösen kantti oli kyllä järkyttävän piinaavan, saakelin pitkä, maltillinen, hidas ja vielä ärsyttävän helpolta näyttävä. Nyt kun katson videolta totean sen olevan kaksi kertaa sitä kaikkea mitä livenä. Kaamea maali kotijoukkueelle.

  2. Ei tota Härkösen kanttia voi katsoa nauramatta. Kaks Oilersin poikaa kompuroi vielä omiin jalkoihinsa. Mitään pois ottamatta toki härköseltä, 9/10 ois vetäny tossa ekan peiton jälkeen, mutta pelimiehen maali.

  3. Huonoa onnea oilersilla. Jos eivät ois puolustajat törmänneet toisiinsa, niin tuskin olisi Härköselle jäänyt tilaa tohon. Ei tainnut ihan Oilersin ilta olla.

    Mutta mikä musta pistää silmään on kuinka iso ilo oli SPV:lle, että voittivat. En ole koskaan aiemmin tollaisessa tilanteessa, jossa maaliero on jo liian iso järkevään kiinniottoon, kenenkään tuulettavan tyhjiin tehtyjä maaleja noin innolla. Aivan kuin olisi ollut suurikin saavutus ja pelin kannalta olennaista.

    Oisko tainnut pelko hiipiä Koposen suojatteihin, että mitäs jos ei tää homma kannakaan ja tiputaan nolosti jo ekalla kierroksella…?

    On muuten Koposen syksyiset Savolaiskommentit kyllä niin herkkua tän valossa, kun kattoo miten Kiviranta taas pelaa kentällä.

  4. Tai sitten halusivat vittuilla? Ainakin se tuntui olevan aiemmin ottelun aikana tärkeää.

  5. Hieno nähdä, että Härkönen saa peliaikaa. Usein pienille minuuteille jää. Ailahteleva erittäin potentiaalinen taitopelaaja, jonka itseluottamusta pitäisi ruokkia runsaalla peliajalla, niin voi SPV saada kovankin pelaajan tulevaisuudessa, ellei ehdi vaihtaa maisemaa ennen.

  6. Pe 7.3.2014 SPV vs. Oilers ”katsojan valinta” suoritettu.. lue valinnat GreatPlay.fi sivuilta

  7. mitä helvettiä nyt taas? Miksei saisi tuulettaa maaleja? Eikö se oo jotenkin coolia vai mikä nyt mättää? Puolivälierät menossa, joten eiköhän jokaista maalia tuuleteta aika vimmalla. Psyykkaus kuuluu isona osana lajiin ja sitähän tuo on parhaimmillaan. Omille virtaa ja vastustajalle lisää masenneltavaa.

    Nuo viimeiset maalit saattavat olla todella olennaisia, sen verran huonolla itseluottamuksella muutamat oilers-pelaajat operoivat.

  8. Jep Mendez hyvä provo. Taistelu jatkuu mutta tässä parissa en näe mitään ikävää kuten vihaa vaan poikkeullisen rehdisti tullaan voittaja löytämään. Tuomarit voisivat pilata pelit, ovat kuitenkin onnistuneet tähän mennessä kohtuullisen hyvin, toivottasti sama pari jatkaa.

  9. ja toivottavasti intensiteetti pysyy samana, mitä viime matsi oli. Mukavan viihdyttävää ja vauhdikasta peliä vaikka katsoisi ihan neutraalistakin näkökulmasta.