Classicin tähtipelaaja sairaalaan – verenvuotoa ei saatu tyrehdytettyä

Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska
Kuva: Mika Hilska

Salibandyliigan neljäs loppuottelu sai ikävän käänteen, kun Classicin Lassi Vänttinen loukkaantui ikävän näköisessä tilanteessa, joka päätti hyökkääjän ottelun kesken päätöerän.

Classicin tähtihyökkääjä Vänttinen sai kovan, päähän kohdistuneen iskun miesten Salibandyliigan finaalin kolmannen erän alussa. Vänttinen ajatui pystypainiin Happeen Jaska Kuneliuksen kanssa Happeen vaihtoaition edessä ja sai Kuneliuksen mailasta osuman suoraan kasvoihinsa.

Vänttinen vietiin samantien paikattavaksi pukuhuoneeseen, mutta verenvuotoa ei saatu jäähallin ensiapuvarustuksella tyrehdytettyä. Mies vietiin sairaalaan paikattavaksi, eikä häntä nähty enää kolmannessa erässä.

9 comments

  1. Jännä juttu että sen jälkeen alkoi C pärjätä…. Saattoi olla sattumaakin. Mutta hatun nosto C:lle noususta. Hyvä taistelu. Nyt ei sulanut kuin vähä vain.

  2. Ja Takatukka-Lassille oikeesti pikaista paranemista. Inhottavia tapauksia noi loukkaantumiset aina. Toivottavasti ei käynyt pahemmin.

  3. Ambulanssilla sairaalaan, kiireettömämä tosin. Muutama tikki.

    Ikävä juttu kyllä! Huomasi heti, ettei Happeen boksista soitettu suuta yhtään tuon tapahduttua. Kaikki näkivät, että nyt sattui kunnolla.

  4. Tosiaan oisko Vänttisen aika jo ohi? Heti pärjäsi paremmin kuin jäi pois. Ei kulje jalka entiseen malliin, joten aika tehdä itsekkin Vänttinen päätöksiä? Kiitos kuitenkin kausista!

  5. Oliko vitosen paikka? Jos ei, oliko kakkosen? Kun peliä ei ole nähnyt kuin tekstitv:stä, niin en spekuloi enempää 🙂

  6. Aina näitä mustamaalaajia riittää. Muistuttaisin kuitenkin, että Vänttinen teki kaudella runkosarjassa 65 pistettä, kolmas sija, samat pisteet kuin Jami Mannisella. Pudotuspeleissä hänellä samoin tilastoissa kolmas sija 18 pistettä, 1,6 pistettä per peli. Kyllä jalkaa on riittänyt aivan hyvin. Joukkue pelaa ja joukkue pelasi hienosti finaalin lopussa kimpaantuneena Lassin telomisesta.

  7. Ei missään tapauksessa rangaistuksen arvoinen tilanne. Väänsivät ihan ’rehdisti’ kahdestaan ja jokin sattui osumaan naamaan. Kunelius loukkasi kylkensä tilanteessa, mutta ei noin pahoin.