Salibandyliitto ja Eerikkilän urheiluopisto syventävät kumppanuuttaan

Eerikkilän Urheiluopisto ja Suomen Salibandyliitto (SSBL) ovat sopivat strategisesta kumppanuudesta vuosiksi 2014-2016. Strategisen kumppanuuden tavoitteena on pitkäjänteinen molempia osapuolia kehittävä ja tukeva yhteistyö. Eerikkilä tukee salibandyn valmennuskeskuksena SSBL:n strategian mukaisia toiminnallisia tavoitteita erityisesti huippu-urheilussa, mutta myös nuoriso- ja koulutustoiminnassa.

Eerikkilä ja SSBL ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuosia, ja nyt kumppanuus tiivistyy entisestään: Eerikkilässä on jatkossa virallinen salibandyn valmennuskeskus.

Eerikkilän Valmennuskeskuksen palveluja hyödyntävät maajoukkueet, niin sanotun Pelaajapolun tapahtumat, nuorisoleirit, valmentajien ja erotuomareiden osaamisen kehittäminen sekä seuraorganisaatiot.

Eerikkilästä suomalaisen salibandyn kotipesä

SSBL:n ja Eerikkilän yhteistyön tavoitteena on kehittää suomalaista salibandyä entistä arvostetummaksi, seuratummaksi ja harrastetummaksi urheilulajiksi sekä luoda Eerikkilästä strategisen kumppanuuden kautta salibandylle korkeatasoinen valmennus- ja osaamiskeskus.

– Olemme erittäin tyytyväisiä strategiseen kumppanuuteemme Suomen Salibandyliiton kanssa. Jatkamme jo toimivaa yhteistyötämme entistä tiiviimmin. Salibandy on suosittu, positiivinen ja kiinnostava uuden sukupolven joukkueurheilulaji, joka kehittyy yhä ammattimaisemmaksi toiminnaksi. Eerikkilästä tulee salibandyn valtakunnallinen ja kansainvälinen valmennus- ja osaamiskeskus, joka viritetään palvelemaan salibandyn kaikkia tarpeita. Eerikkilästä tulee suomalaisen salibandyn henkinen kotipesä, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo tyytyväisenä.

– Eerikkilässä on hyvä olla ja asiat toimivat. Näin voi todeta jo useiden vuosien kokemuksella. Parantuneiden olosuhteiden myötä siirrytään uudelle tasolle leiritystoiminnassa. Jatkossa SHAn yhteydessä toivottavasti toimii Salibandyakatemia, jota kautta valmennusanalyysit sekä pelaajien seuranta ja palautejärjestelmät paranevat. Myös KIHUn rooli tulee vahvemmaksi. Valmentajien osaamisen kehittäminen tulee entistä jäntevämmäksi ja henkilökohtaisemmaksi. Erittäin myönteisiä visioita näkee Salibandyliiton huippu-urheilupäällikkö Jari Oksanen.

Tiedote: Eerikkilä

One comment