Storvretan Rickie Hyvärinen: ”Kaksi erää oltiin vaisuja”

Kuva: perwiklund.se
Kuva: perwiklund.se

Storvretalle finaalitappio oli seuran ensimmäinen finaalipelissä. Sen sijaan suomalaiselle Rickie Hyväriselle tappio oli jo kolmas finaalikamppailussa.

Hyvärinen on siitä erikoinen pelaaja, että hän on onnistunut saavuttamaan kaksi MM-kultaa, mutta seurajoukkueissa mestaruuksia ei ole vielä siunaantunut.

– Kaksi erää oltiin vaisuja, eikä pelattu kuten pitää. Ei ollut pelin taso kummoista meiltä. Kolmas erä oli meiltä hyvää ja lopussa meillä oli johtokin, kommentoi pettyneen oloinen Hyvärinen Pääkallo.fi:lle ottelun jälkeen.

Se, että Hyväriselle ei ole vielä mestaruutta osunut oli varmasti suuri syy miehen siirtoon Storvretan riveihin. Storvretan tasoissa seurassa mestaruutta odotetaan jokaisella kaudella, mutta Falun oli tänään piirun verran parempi.

– Tietysti näin isolla seuralla on kulta tähtäimessä. Voi olla kuitenkin tyytyväinen kauteen ja siihen, että päästiin finaaliin, summasi Hyvärinen joukkueen kautta.

Hyvärinen oli Caperiotäbyssä suuri tähti ja nakutti isoja pisteitä kaudesta toiseen. Tälläkin kaudella pisteitä on tullut mukavasti, kun ottaa huomioon, että maailmantähtiä vilisevässä Storvretassa ykköskentän paikka on kiven alla.

– Ihan ok kausi. Ihan tyytyväinen olen. Aikaisemmin sai enemmän vastuuta ja teki pisteitäkin enemmän, mutta nyt joukkue on vahvempi, arvioi Suomen maajoukkuemies.

Storvretan ja Falunin välinen finaali oli tänään salibandyviihdettä parhaimmillaan. Ottelu oli niin tiukka, että siinä ratkaisivat juuri ne kliseiset ”pienet jutut”. Hyvärinen kuitenkin tiesi ainakin yhden selkeästi ratkaisevan seikan ottelussa, jonka vuoksi tehtiin useita maaleja ottelussa.

– Maalinedustalla kamppaileminen. Siinä pitäisi olla vahva, päätti Hyvärinen viitaten Galante Carlströmin tekemään ratkaisumaaliin maalin edestä.