Suomalaistähti yhdistetty huippujoukkueeseen – Tero Tiitu Falunin riveihin?

Kuva: perwiklund.se
Kuva: perwiklund.se

Suomalaistähti Tero Tiitua on yhdistetty menneen kauden jälkeen huhuissa useisiin ruotsalaisseuroihin. Tiitun sopimus Warbergin kanssa päättyi keväällä ja uusimpien tietojen valossa Tiitu saattaa siirtyä tänä keväänä Ruotsin mestaruutta juhlineen Falunin riveihin.

Tiitun ja Falunin mahdollisesta tulevasta yhteistyöstä kertoi ensimmäisenä dt.se verkkosivuillaan. Artikkelin mukaan kovalaukauksinen Jakob Lundmark on lähdössä mestariseurasta Allsvenskaniin suuremman peliajan toivossa. Jutussa kerrotaan, että Tiitu on nähty kaupungissa ja mainitaan myös, että Falun oli Tiitun perässä jo ennen siirtoa Warbergiin.

Falunin urheilutoimenjohtaja Patrik Bäck ei halunnut kommentoida Tiitun mahdollista siirtoa tässä vaiheessa. Tiitua huhuillaan edelleen myös Pixbon, AIK:n ja Helsingborgin riveihin.

Falun on voittanut Ruotsin mestaruuden kahtena keväänä putkeen ja voitti viime syksynä Champions Cupin. Falun nähdään myös tulevan syksyn Champions Cupissa.

9 comments

  1. Falunhan on siinä mielessä poikkeuksellinen Ruotsin liigassa, että sitä voi liioittelematta sanoa rahaseuraksi, sijaintinsa vuoksi se ei muuten pysty houkuttelemaan huippupelaajia. Teron vuosiansioiksi Falunin kanssa tehdystä diilistä voisi kuvitella 60-70 000 euroissa,ja jotain voisi taas kuvitella jäävän sukanvarteenkin, varsinkin Teron spartalaisilla elämäntavoilla. Terohan on aina tehdä hyvät diilit.

  2. Hienoa Tero. Olet esimerkillinen pelaaja niin urheilullisesti kuin median edessä. Mediassa olo on yksi tärkeä elementti kun seurat haluavat rakentaa kuvaansa. Tämän päivän pelaajat ovat ujoja, arkoja ja pelkäävät mediatilanteita. Sanotaan vain ääni vapisten ne iänikuiset kliseet ja toivotaan että päästään nopeasti pois tilanteesta. Parempi ratkaisu on olla sitten kokonaan pois mediasta. PERSOONIA tarvitaan enemmän tyyliin Kiviranta, Jääskeläinen, Järvi, Tiitu, Kohonen jne.

  3. Tero on ainoa näistä konkareista jonka jalka voisi riittää parhainmillaan tulevissa MM-kisoissa, eli jos hänen kuntoutuminen onnistuu? Muut konkarit eivät pysty pelaamaan maajoukkueen uutta pelitapaa.

  4. Voisitko SEURAAJA valoittaa hieman analyysia, kun pystyt sanomaan ”Muut konkarit eivät pysty pelaamaan maajoukkueen uutta pelitapaa” Mihin perustat lauseen? Kerro jotain esimerkkejä miksi kukin ei pysty ja vuorostaan miksi joku pystyy. Minun mielestä se ei riitä, että jalka riittää tai ei riitä. Kai siellä pääkopassa jonkun täytyy ajaa sitä autoa oikeaan suuntaan, eikä vaan juosta täysiä joka suuntaan. Jos jalka on se mitä maajoukkueessa tarvitaan yli muun, niin sitten kaikki viisaat ja luovat pelaajat ovat suoraan pudotusuhan alla. Yleensä fiksummat pelaajat eivät säntäile joka puolelle ja kuluta itseään, vaan osaavat lukea peliä. Monissa lajeissa varmasti esimerkkejä, parin vuoden takaa muistuu Jori Isomäki.

  5. Ei tarvitse sen tarkemmin perustella, riittää kun katsoo edellisten MM- kisojen finaalin selkäsaunaa Ruotsia vastaan.

  6. Seuraaja on niin pihalla kun vaan voi olla, on varmaan jonkun nuoren wannabee mm joukkue pelaajan isukki.

  7. Pakko ottaa kantaa!mihu vänttinen aikoinaan jp lehtonen aivan huikeita vaik ei boltteja..ruotsista jihde ja ehkä kaikkien aikojen sentteri andreas hellgard ei vikkeliä mut sitäkin älykkäämpiä ja taitavia!!

  8. Stadille: olet oikeassa siinä, että Tero Tiitu on erittäin esimerkillinen persoona, ja että mediatilanteissa viihtyviä persoonia tarvitaan. Mutta olipa tyhmä kommentti sanoa, että ”parempi ratkaisu on olla sitten kokonaan pois mediasta”. Hah..kerroppa selvästi fiksumpana tällaiselle tietämättömälle, miten siitä mediasta sitten pysytään poissa jos peli kuitenkin kulkee (minkä pitäisi olla pääasia!)? Ja olisko susta upeeta, jos kaikki olisivat samasta muotista ja pelkkiä moottoriturpia, Jääskeläisen kaltaisia ylimielisiä sirkuspellejä ja Kivirannan kaltaisia wannabe-kovanaamoja?

  9. Eli SEURAAJA et osaa perustella mitenkään? Miksi suomi hävisi kyseisen pelin? Ei ollut riittävän nopeita pelaajia, siinäkö se ratkaiseva ero? Mitä kommentoit esim karvauspelaamiseen tai oman pään viisikko peliin? Mistä johtui, että suomi ei saanut huippupaikkoja läheskään niin paljon kuin ruotsi? Mitä mieltä suomen nopeista käännöistä? Kaikki muut kohdallaan, mutta ei ollut tarpeeksi nopeita pelaajia?