TPS:n yhteistyö SB Naantalin ja SBS Maskun kanssa jatkuu

TPS jatkaa yhteistyötä SB Naantalin ja SBS Maskun kanssa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS jatkaa yhteistyötä SB Naantalin ja SBS Maskun kanssa. Kuva: Anssi Koskinen
TPS jatkaa yhteistyötä SB Naantalin ja SBS Maskun kanssa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS Salibandy, SB Naantali ja SBS Masku ovat päättäneet jatkaa yhteistyötä Varsinais-Suomen salibandyn kehittämiseksi. Seurat käynnistivät seurayhteistyön kaksi vuotta sitten.

Yhteistyön päätarkoitus on salibandytoiminnan laadun kehittäminen Turun alueella. Se on painottunut ennen kaikkea valmentajien kouluttamiseen ja pelaajien aikaisempaa vapaampaan liikkumiseen.

– Olemme järjestäneet yhdessä erilaisia valmentajakoulutustilaisuuksia ja viilanneet tarkoitukseen parhaiten sopivaa koulutusmuotoa, toteaa TPS Salibandyn valmennuspäällikkö Perttu Kytöhonka.

SBS Maskun edustusjoukkue nousi kauden päätyttyä valtakunnalliseen Divariin ja SB Naantalin vastaava joukkue kakkosdivisioonaan, joten yhteistyössä on nyt mukana joukkue valtakunnan kolmella korkeimmalla sarjatasolla. Maskulaisjoukkue on lisäksi solminut farmisopimuksen TPS:n kanssa, joten seurojen välillä nähtäneen paljon pelaajaliikennettä kauden aikana.

Kattavammin aiheesta TPS Salibandyn kotisivulla.

2 comments

  1. Kyllä tämä farmisopimus on Maskulle kuin lottovoitto ja mahdollistaa kilpailukykyisen joukkueen kasaamisen. Divaritason pelaajia kun ei Maskuun muuten saataisi millään riittävästi

  2. Eiköhän noita FBC Turussa viime kaudella pelanneita olisi sinnekin ollut menossa kasapäin. Tosin vain osahan niistä on divaritason pelaajia. Eihän FBC Turku muuten olisi sieltä pois tippunut.