Divarista tippunut FBC Turku hankki liigakokemusta

Ajoittain varsin hyvää peliä viime kaudella Divarissa esittänyt, mutta lopulta sarjatasoa alemmas tipahtamiseen sesonkinsa päättänyt FBC Turku on tehnyt sopimuksen viime kaudella Turun Palloseurassa pelanneen Mikko Stenforsin kanssa.

Stenfors on pelannut kausien 2010-14 aikana Salibandyliigassa FBT Porin, Tampereen Kooveen ja Turun Palloseuran riveissä. Divaria mies on tahkonnut kauden verran SBS Porissa sekä kaudella 2009-10 nimenomaan FBC Turun paidassa.

Pääasiallinen syy siirtoon kakkosdivaritasolle oli muuttunut tilanne siviilielämän puolella.

– Opiskelupaikan varmistuttua olin varma, että tulevana kautena en pelaa liigatasolla. Ensimmäisen yliopistovuoden ja liigan yhteensovittaminen ei olisi ollut helppoa. BeeCeen valinta oli luonnollinen, inttivuotena täällä viimeksi hassuteltiin. Seura on perinteinen ja taustat on kondiksessa, kommentoi Huittisista lähtöisin oleva Stenfors sopimustaan FBC Turun nettisivuilla.

FBC Turun uutinen aiheesta.

9 comments

  1. Kohtalaisen karua luettavaa tuo tepsin lähtijöiden lista.. Hyvin on organisaatio pystynyt pitämään vähänkin kokeneet äijät, ja tilalle pss:n divarijyriä

  2. Toke,et voi olla tosissasi, että Stenfors on/oli menetys TPS:lle. Stenfors pelasi suurimman osan kaudesta Hautaniemen kentän takana (Tps:än viime kauden tehokkain kenttä) ja sai muistaakseni tehot 1+3 aikaan ja muutenkin pelaaminen oli vaikeaa kokoajan.

    Joten kakkosdivari ihan oikea sarjataso Stenforsille.

  3. Mitä aineita käytät? Plus miinus tilasto +8 tepsin tasoisessa jengissä. Tuu oikeesti kommentoimaan kun tiet oikeasti asioista jotain.

  4. Stenforsin plusmiinus hyvä pudotuspelien ulkopuolelle jääneeseen jengiin ja se kertoo jotain aina. Mun tiedon mukaan TPS valmennus ei halunnut miestä kuitenkaan pitää. En tiedä sitten miksi.

  5. Moi Mikko!

    Ja asiaan. Myönnän, että +/- ei ollut tiedossa/muistissa ( A) en muista tilastoja ulkoa b) viime kauden tilastoja ei löytynyt enään mistään), mutta tilastoista viis.

    Montako Stenforsin peliä näit viime kaudella? Järjestäen pallonmenetyksiä ja jne. Kaksinkamppailuissa joutui aina rikkomaan. Oli Tps:än toiseksi huonoin pakki, olisi ollut huonoin, mutta Haapamäki oli vielä paskempi.

    Ja kerro nyt jotain perusteluja Stenforssin hyvyydestä, muutakuin se plusmiinus..

  6. No eiköhän se poika ihan liigatason pakki ole. Tunnen kyseisen kaverin niin kyllä sieltä taitoa löytyy. Veikkaan et siellä dissaa vilanderin saunakaveri/porvoon puolesta puhuja. Mutta ei kai siinä, toivottavasti nykytepsi pärjää, puhutaan meinaan kaikkien aikojen paskimmasta tps ryhmittymästä.

  7. Dissataan nyt omia pelaajia, erittäin kummallista. Jokanen joka vähänkin sabasta ymmärtää, tajuaa, että Stenfors mahtuisi mihin tahansa liigajengiin. Mutta jokainen määrittelee elämässään asiat tärkeysjärjestykseen.
    Kakkosessa reenataan vähemmän, pelejä on vähemmän, pelit on lähiseudulla. Kyllä moni on tuon päätöksen tehnyt ihan opiskelujen, työelämän tai vaikkapa parisuhteen ehdoilla.
    Ei kannattaisi kauheasti mustamaalata, sillä mistäs se jengi niitä vahvistuksia ensimmäiseksi kyselee, jos osuu loukki- tai flunssasuma. Niistä vanhoista pelaajistaan sieltä alemmilta sarjatasoilta…