Kaksinkertaisella maailmanmestarilla erikoinen mailaongelma

Kuva: Mika Hilska

 Kuva: Mika Hilska
Kuva: Mika Hilska

Pääkallo.fi kertoi lauantaina Classic-pakki Mika Savolaisen uran jatkosta ja yllättävästä sopimustilanteesta. Samassa haastattelutilanteessa tapetilla oli myös konkaripelaajan erikoinen peliväline.

Kanssapelaajiin verrattuna Savolainen kun käyttää edelleen varsin vanhanmallista Exelin lapaa (kuvassa), jonka kruunaa lähes kalastusluvan tarvitseva käyristys.

Mika Savolainen, pelaat varsin vanhakantaisella Exelin lavalla. Mikä tarina tässä on taustalla?
– Niin, pitkään olen pelannut huippulaadukkaalla mallilla ja vaikea on ollut luopua. Jäi hyvä tuntuma silloin joskus, enkä edes muista koska se oli tarkalleen. Tähän päivään asti niitä on löytynyt ja haettu tavarataloista sekä ties mistä alennusmyynneistä. Muitakin malleja on toki kokeiltu vuosien varrella, mutta ei ole tuntunut yhtä sopivalta. Ehkä jo ensi kaudella pelaan uudella mallilla, Savolainen veisteli Pääkallo.fi:lle.

Savolaisen käyttämää mallia ei tiettävästi enää valmisteta ja sen saanti on käymässä hankalaksi. Savolainen on luonnollisesti itsekin tietoinen kyseisestä ongelmasta.

– Kyllä. Kuten äsken sanoin niin, niitä on haettu tavara- sekä tarjoustaloista ja viime aikoina tilattu jopa ulkomailta. Sieltä on löytynytkin. Kesän on joutunut säästelemään, ja olen pelannut eri malleilla.

Pääkallo.fi:n toimitus heittääkin lukijoilleen haasteen: jos kyseistä Savolaisen suosimaa lapamallia löytyy vielä uutena nurkista pyörimästä, niin laittakaa viestiä osoitteeseen vihjeet@paakallo.fi. Eipähän jäisi Savolaisen uran jatko ainakaan loppuvista lavoista kiinni.

Savolainen itsekin näyttää ”etsintäkuulutukselle” vihreää valoa.

– Ilman muuta. Jos uusia Exel X-Cat -lapoja löytyy varastoista, niin täältä voi löytyä ostaja niille, Savolainen veistelee.

2 comments

  1. Mulla lymyää nurkissa joku Savon vanha maila, sain sen bussikuskikaverin välityksellä vuonna 2009… :DDD