Video: Storvreta–Oilers kaikki maalit – Kaartinen nöyryytti ruotsalaisvahtia rankkarissa

Ruotsin Superliigan superjoukkue Storvreta kaatoi perjantaina harjoitusottelussa Salibandyliigassa pelaavan Esport Oilersin lukemin 6–5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Maalikoosteen voi katsoa Innebandymagazinetin sivuilta. Pääkallo.fi:n eilistä otteluraporttia eiliseltä voi puolestaan vilkuilla tästä.

4 comments

  1. Vauhdikasta vääntöä molemmilta joukkueilta. Oilers pärjää nyt fyysisyydessä ja taidossa myös Ruotsin kärkijoukkuetta vastaan. Pfitzner, Kaartinen, Pajukoski ketjuna näyttää lupaavalta, varsinkin viimeinen maali on huikea. Kaartinen on varsinainen taikuri kentällä, rankkari hyvä esimerkki.
    Virheitä tosin tulee vielä puolustamisessa mutta matka on vasta alussa.
    Neljä maajoukkuemiestä sai nyt arvokkaan kokemuksen ennen Ruotsi-otteluita.

  2. Mites toi Kaartisen puolustaminen tuossa Rickie Hyvärisen maalissa, jonka tekee maalin edessä? Toki kuvakulma saattaa hämätä, eikä Matias ole niin lähellä tilannetta miltä näyttää.

  3. Parannettavaa löytyy juuri puolustamisessa vaikka ovat tälläkin osa-alueella nostaneet tasoaan.
    Varis on näköjään tehnyt hyvää duunia, vahvituksista Nurminen on ollut aktiivinen ja näyttää myös olevan valmentajan suosikki. Harvoin pelaaja pääsee kapteeniksi ensimmäisenä kautena uudessa joukkueessa joten toivotaan että on luottamuksen arvoinen myös meille espoolaisille.

  4. Näköjään muutosta myös maila puolella, unihocit väistyneet exelin tieltä.

    Mutta mutta, hyvännäköistä peliä ja Esportin pojat on varmasti vahvoilla kun kausi alkaa. Onhan tän jengin potentiaali ollut tiedossa jo pitkää.