Salibandyn Suomi-Ruotsi-maaottelutapahtuman ensimmäinen koitos Malmön Baltiska Hallenissa päättyi Ruotsin selkeään 6-1-voittoon. Suomi saa paikan pikaiseen revanssiin sunnuntaina, kun joukkueet kohtaavat Vantaan Energia Areenalla klo 15.
Malmön illassa Suomi kesti mukana toisen erän puoliväliin saakka tilanteen ollessa vielä maaliton, mutta jatkossa hallitseva maailmanmestari sai koneen käyntiin ja jauhoi neljä tasakentällismaalia ja kaksi ylivoimaosumaa.
Toisessa erässä hallinta siirtyi näkyvämmin Ruotsille ja lopulta hattutempun tehnyt Patrik Malmström iski Kim Nilssonin tarjoilusta takatolpalta avausmaalin puolen tunnin kohdalla. Suomen maalissa mallikkaasti torjunut Tomi Ikonen sai antautua pian uudelleen, nyt Nilssonin vuoro osua tutkaparinsa Malmströmin syötöstä.
Ilari Talvitie teki tärkeän kavennuksen toisen erän lopulla Jussi Pihan esityöstä, mutta Storvreta IBK:n Henrik Stenberg siirsi Ruotsin taas kahden maalin karkumatkalle ennen erätaukoa.
Vaaka alkoi kallistua kotijoukkueelle viimeisellä kymmenminuuttisella Robin Nilsberthin lisättyä luvuiksi 4-1. Lopussa Ruotsi väläytti vielä vaarallista ylivoimaansa. Risto Töllikkö ja Tatu Väänänen saivat palata jäähyiltään varsin nopeasti vaihtoaitioon Ruotsin iskiessä vastustamattomasti.
Suomella oli myös omat maalipaikkansa, mutta viimeistely oli tänään heikkoa. Varinkin ensimmäisessä erässä Suomi olisi voinut tehokkaammala viimeistelyllä avata maalihanat. Armottomana viimeistelijänä tunnettu Mika Moilanen oli kahdesti nokikkain maalivahti Patrik Åmanin kanssa, mutta tällä kertaa maestro jäi kakkoseksi.
– Tulosta pitää kunnioittaa, yhdellä tehdylä maalilla ei näitä pelejä voiteta. Isossa kuvassa oli tasaista, mutta maalit ratkaisevat. Toisessa ja kolmannessa erässä saatiin myös paikkoja, mutta tuli myös merkkausvirheitä, joista kaveri rankaisi. Myös ylivoimapeli oli heillä kuosissaan. Ei meillä isosti klikannut, kuten torjunnatkin kertovat (21 Ruotsi ja 23 Suomi), päävalmentaja Petri Kettunen näki.
Ruotsi-otteluissa pelaajat antavat näyttöjä joulukuun MM-kisoja silmälläpitäen.
– Infoa ja lisävahvistusta, missä kukin menee tällä hetkellä, saatiin. Sitä olemme tulleet hakemaan, vaikka toki aina voitosta pelataan.
Ruotsi ei Kettusen mielestä suuremmin yllättänyt.
– Aika pitkälle MM-kisajoukkueella siellä tultiin, olisin odottanut että tulevat kovemmin päälle.
Tämän kertainen tulos ei Suomen salibandymiesten suunnitelmia hetkauta.
– Ei pyörää tarvitse ryhytä keksimään uudelleen ja isoja asioita lähteä ruuvaamaan. Peruspeli on vormussaan, mutta viimeistelyyn pitää saada tehokkuutta, päävalmentaja näkee.
Suomi voitti tapahtumaan kuuluvan rangaistuslaukauskisan Miko Kailialan onnistuneella suorituksella. Maaliin vaihdettu Jarno Ihme puolestaan piti maalinsa puhtaana.
Joukkueet kohtaavat uudelleen sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla klo 15. Huomenna Suomen ja Ruotsin naiset pelaavat oman ottelunsa Malmössa klo 20. Toinen ottelu on luvassa sunnuntaina Vantaalla klo 12.
Salibandyn Suomi-Ruotsi-maaottelut
Malmö ja Vantaa
11.9. Malmö, Baltiska Hallen
Ruotsi-Suomi 6-1 (0-0, 3-1, 3-0)
1. erä: maaliton.
2. erä: 30.01 Patrik Malmström (Kim Nilsson) 1-0, 33.20 Nilsson (Malmström) 2-0, 37.27 Ilari Talvitie (Jussi Piha) 2-1, 39.39 Henrik Stenberg (Mattias Samuelsson) 3-1.
3. erä: 50.38 Robin Nilsberth (Stenberg) 4-1, 54.07 Malmström (Rasmus Enström) 5-1 yv, 57.10 Stenberg (Samuelsson) 6-1 yv.
Torjunnat:
Patrik Åman, Ruotsi 8+7+6=21
Tomi Ikonen, Suomi 11+5+7=23
Jäähyt: Ruotsi 2 min, Suomi 8 min.
Erotuomarit: Bjorn Aksel Henriksen ja Jan Magnar Ingebrigtsli, Norja
Yleisöä: 1432.
Suomen parhaana palkittiin Tommi Aro.
Rangaistuslaukaukset: Jussi Piha S (-) Alexander Rudd R (-) Miko Kailiala S (+) Patrik Malmström R (-) Tommi Aro S (-) Simon Jirebek R (-)
Suomi voitti rangaistuslaukauskisan ja otti jaossa olleen yhden pisteen.
Maaottelupisteet: Ruotsi 2, Suomi 1.
Toinen kohtaaminen on vuorossa sunnuntaina klo 15 Vantaan Energia Areenalla.
Turpiin tuli mutta paljon myös tietoa palaajista.
Kakkos- ja komoiskentät hävisivät reilusti, ykkönen selvisi ilman takaiskuja, tosin Väänäsen mokasta tuli jäähy ja maali.
Varsinkin ykkösen puolustus pelasi pallollisena hidasta ja vanhanaikaista salibandyä ja Hänninen myös kääntyi aina omaan pään suuntaan,varmuuden vuoksi.
Ruosin pelistä voi ottaa oppia, pallo lähtee välittömästi hyökkääjille ja tämä on sitä oikeaa suunnanmuutos peliä.
Sunnuntaina on kuitenkin uusi mahdollisuus, myös Kettusen on skarpattava.
Nimenomaan Ruotsin pelistä oppia; pallo liikkeelle eikä kuten Hänninen pelaa aina taaksepäin. Stenfors ihan pihalla samoinkuin pihakin nimensä mukaan. Tämän pelin perusteella Kettusella vaikea tilanne, kun yli puolet joukkueesta pitää vaihtaa.
Eipä täältä paljoo parempaa jengiä saa. Puuttu sieltä nyt muutama pelimies, kaveri on vaan niin paljon parempi.
Fysiikassa valovuosi jäljessä, taitoo vaikka muille jakaa.
Kaikki itkiät haluais ne oman suosikkijengin 1 ja 2 kentät tilalle
Ei voi puolta joukkuetta vaihtaa koska taso tippuu entisestään ja rankasti mutta Pihan ja ehkä Stenfors/Salo pakkiparin vaihtaisin.
onpa ikävää katsoa kun on niin huonolaatuinen striimi
Ihan sama mikä on lopputulos tänä vkl tai mm-kisojen jälkeen. Eiköhän joku taio Kettuselle taas jatkon päävalmentajana.
Yle Areenan streamin laatu riippuu nettiyhteyden laadusta. Täällä päässä ainakin hyvälaatuinen striimi…
Suomes huokaistiin aikoinaan helpotuksesta ku Jihde lopetti, mut nyky ruotsin joukkuees ei varmaan oisi ees tilaa koko jihdelle vaikka ois kuinka elämänsä kunnos:D mut kai suomen ja ruotsinki välillä näkyy puoliammattilaisen ja ammattilaisen ero?! Tuskin ruotsalaisten tarvii kenenkää tehä muutaku pelata ja treenata ja vielä kovalla palkalla
Mikä muuten on joukkueiden keskipituus ja paino? Silmämääräisesti näyttää että suomi häviää kyllä fyysisesti ihan liikaa, kuten joku muukin jo totesi… Taitoa on mutta pelaajat on hinteliä ja/tai lyhyitä kukkakeppejä.
Eiköhän tuolla länsinaapurissakin valtaosa pelaajista ole edelleen puoliammattilaisia, että tuskin se ero sillä selittyy. Fysiikaltaan parempia, luulisin että myös itseluottamuksessa ja kunnianhimossa meitä edellä. Vaikka taitotasoissa ei suurta eroa olisi pelaajien välillä, niin ruotsalaisten pelirohkeus nostaa sen taidon paremmin esiin, kuin suomalaisten varovaisuus.
Joku mainitsi seuraavasta mj valmentajasta. Parasta Suomen maajoukkueelle olisi kun seuraavaksi Nykky tekisi 3 vuoden kauden parinaan Korsman
Pelaajat ovat tekniikalta ja taitotasossa Ruotsin kanssa samalla tasolla mutta peltavassa ollaan jääty näköjään jalkoihin. Suomessa on puhuttu nopeasta kääntöpelistä mutta vain Ruotsi toteutti sitä käytönnössä. Olisiko Valmennuksen katsottava tässä asiassa peiliin?
Maalivahti ja puolustaminen muuten hyvällä tasolla mutta alivoimapeli oli liian passiivista.
Nyt näkyi myös suorituspaineita muutamilla pelaajilla kun yritettiin yksin ratkaisua vaikka kaveri oli vapaana vieressä.
Eipä juuri mitään ole tapahtunut pariin vuoteen, joten ei jää kummoisia odotuksia MM-kisoja kohtaan. Uusinta vuoden ’12 kisoista?
Pylsy maajoukkueeseen, niin tulee kentälle ACTIONia !
Ensimmäinen erä suomelta oli ihan ok. Sitten Ruotsi sai koneensa käyntiin eikä heidän pelinopeuteen pystytty vastaamaan mitenkään.
Jos ruotsalaisten etumatkaa halutaan tosissaan kuroa kiinni, niin olisikohan mahdollista saada Jan-Erik Vaara Suomen seuraavaksi päävalmentajaksi/valmennuksen konsultiksi?
Malmström ei muuten tehny hattutemppua. Ei nosteta turhaan näitä ruottalaasia jalustalle! 😀
En katsonut ihan koko ottelua, koska välillä kuva puuroutui liikaa. Hyvä, että peli kuitenkin näytettiin, olisiko netissäni toivomisen varaa, niin kuin joku aiemmin tuolla mainitsi.
Peli oli suomelta varovaista ja jo keskikentän ylitys järjestelmällisesti hitaissa hyökkäyksissä oli vaikeata.
Mielestäni varsinkin hyökkääjistö tulee muuttumaan melko lailla kisoihin mennessä. Puolustuksessa Salo-Stenfors ehkä vähän hukassa, mutta potentiaalia on.
Ikonen pelasi hyvän pelin maalilla ja varsinkin alussa otti pari tärkeätä koppia. Muutamassa maalissa pelasi vähän laiskasti, mutta olihan se tulitus 3 erässä aika lohdutonta katsottavaa.
Ihme rankeissa totutun varma heiluja :).
Joukkue kisoihin:MV Ikonen, Ihme ja Kosonen. Pakit Väänänen, Töllikkö, Junkkarinen, Lamminen, Tikka. Sentterit Hänninen, Kukkola, Hulmi, Kohonen(?). Laiturit Kapanen, Manninen, Moilanen, Heikkinen ja Hyvärinen.
Ehdolla Pakit: Salo, Stenfors, Lax, Wardit, Jääskeläinen, Hakonen, Kosola, Savonen, Talvitie, Lehtinen ja Meyer.
Hyökit:Kailiala, Puska, Iiskola, Pfitzner, Salin, Piha, Kotilainen.Pe, Lehtinen, Kaartinen, Nurmela, Kekkonen, Kaasalainen, Pajukoski.
Mielestäni seuraavista herroista pitäisi luopua: Koski, Koskelainen ja Kivilehto.
Lisäilkää, jos joku unohtui.
Pelirohkeus lähtee naapurissa jo pikkujunnareista ja koko valmennusfilosofiasta. Lisäksi ruotslaisten jo aikanaan viljelemään laadukkaaseen syöttöpeliin on saatu mukaan liike eli otettu omaan peliin mukaan se tekijä, jolla Suomi viime vuosikymmenen lopulla sai iskettyä kapuloita rattaisiin. Nämä uuden sukupolven ruotsaliset on piru vieköön nopeita, isoja ja taitavia ja pystyvät vielä pelaamaan fyysisesti kovaa. Ja näitä saman tason kavereita löytyy sen verran, etä vaikka heikompi puolikas vaihdettaisiin, niin samaa tasoa löytyy joukkueellisen sieltä takaa. Ja itse asiassa ole sitä mieltä, että kyllä nuo Ruotsin huiput ovat myös taidollisesti meikäläisiä edellä. Ja ihan jo siitä, kun lähtee katsomaan millaisia paikkuja vaikkapa herra 13 ampuu pakin paikalta, niin siitä saatiin muutama hyvä hässäkkä valkoisten maalille
Kapasiteetille, jos olisit katsonut eilisen pelin olisi listasi toisenlainen. Tärkeätä on myös huomioda +/- tilasto pelaajakohtaisesti.
Sununtain pelin jälkeen voi varmemmin ottaa kantaan MM kisoihin valittaviin.
Missä on Jääskeläinen??
Ruotsi on yksilötaidossakin valovuoden edellä, verrataan vaikka Kim nilssonia Jami manniseen.
Olipahan taas tylsä peli. Kyllä nykään on parempia pelejä vaikka kakkosdivari pelit missä nähdään huikeita yksilösuorituksia. Näissä ”huipputason” peleissä nähdään vaan taklauksia ja sähellystä. Vähän kun vitosdivaripeli mutta nopeutettuna.
Kannustajalle:
Ketä pelaajia tällä tarkoitat?
Se on totta, että +/- tilasto on tärkeä, mutta kumpaa painotat enemmän?
Jäät ehkä miinukselle 1-2, mutta pallollisessa pelissä olet pääsääntöisesti luotettava ja peliä ylöspäin vievä pakki vai +/- 0 pelaava pakkipari, joka ei oikein pääsee omista pois, kuin pitkillä heitoilla. Arvelin, että tartuit tuohon Salo-Stenfors pariin?
Jos puhuit mielestäni pois jätettävistä, niin perustelut lyhyesti.
Koski tekee pisteitä heikkoja maita vastaan, mutta pelit Ruotsia, Tsekkiä ja Sveitsiä vastaan ovat liian kovia Koskelle.
Olen viimeiset vuodet kyseenalaistanut Koskelaisen valintaa todella paljon. Jalkaa on, mutta parempiakin työmyyriä löytyy.
Pallon kanssa aika helppo otettava puolustukselle, koska niin pienikokoinen ja fysiikka/nopeus ei ole riittävällä tasolla kompensoida tätä puutetta. Laukaus on tasoa heikko ja pallon kanssa tehdyt syöttöratkaisut eivät koskaan ole tasoa J.Piha.
Kivilehto on auttamatta liian hidas. Roikkuu ja rämpii perässä, mutta ei koskaan rinnalla. Pallon kanssa hyviä ratkaisuja, mutta pallon ylös tuominen jalalla tuskaista.
Kapsiteetin kanssa olen pääosin samaa mieltä. Puolustaminen ei ole pelkästään hyökkääjien vastuulla ja 2-3 ketjun hyökkääjillä jäi tässä paljon parannettavaa.
Ykkösketju puolusti hyvin kokonaisuutena mutta hyökkääminen ei onnistunut joka mielestäni johtui puolustajien ja osittain myös hyökkäjien hitaasta pelitavasta, eikä pelaajien kemiat kohdanneet.
oikeesti hei.. ilari talvitie? jätkän liike on kakkosdirre tasoo ja veto nyt on kuitenki hyvä. ei voi OIKEESTI olla ehdolla kisoihin. herätys nyt kettunen… koko jengi ei ees näytä urheilijoilta..
Ja tää Sami Koski… – hourailee kentällä ihan miten sattuu, ei riitä jalka, ei fysiikka. Maalintekijä suomen liigassa joo, mut ruotsalaiset lähinnä naureskelee tälle äijälle kentällä. Sinne puntille ja oikeesti treenaamaan niitä liikkumisominaisuuksia että pärjätään ruotsille myöskin nopeudessa, eikä seisota omalla kenttäpuoliskolla ja isketä vastaan.
Mielestäni peli oli lupauksia herättävää kuitenkin. Virheitä sattuu varsinkin näin kauden alla eikä viimeistely ollut vielä terävää.
Suomelle johtomaali ja pelin kuva olisi ollut toinen. Ei Ruotsi dominoinut, hyödynsi vain virheet ja yv:n tehokkaasti.
Kapasiteetin pakit ok ja täydennys: Lax, Hakonen, Jääskeläinen
Kapasiteetin sentterit ok
Laiturit ok ja täydennys nimistä: Kaasalainen, Pajukoski, Puska, Salin, Pfitzner
En katsonut, mutta samat jälkijorinat näyttää edelleen olevan. Kaikessa missä on aiemmin hävitty, hävitään edelleen. Ei kehitystä isossa kuvassa. Tässä on nyt joku juttu, jota en hahmota. Suomesta pitäisi löytyä joukkue, joka panee Ruotsin ahtaammalle kuin Tsekki ja Sveitsi. Esim. Sveitsin liigassa vierastyöläiset tekevät sen tason, muutoin pelaajamateriaali on Suomea huonompaa. Toisin kuitenkin käytännössä on. TSE ja SUI ovat pelanneet tasaisia matseja Ruotsia vastaan, kun ovat lähteneet ennakkoluulottomasti haastamaan omilla avuillaan. Lähtevät selvästi Suomea vapautuneemmin pelaamaan. Meillä hoetaan mantraa nopeaa, rohkeaa, koko ketjun yhteispeliä molempiin suuntiin. Mitä tapahtuu? Hidasta, varovaista pallottelu, ja ketjujen pelaajaetäisyyksien venymistä. Ei toi Suomen peli todellisuudessa ole maailman nopeinta säbää. Osaavatko Kettunen et co. oikeasti käsitellä pelaajia niin, että uskaltaisivat pelata ja teoria lopulta siirtyisi käytäntöön kentälle? Vai tehdäänkö Ruotsin voittamisesta liian iso ja pakonomainen juttu, niin että pelaajat kipsaavat ja pelkäävät virheitä eivätkä oikein lopulta tajua mitä kentällä pitäisi tehdä?
Katsotteko pelistä maalipaikkoja ja siihen johtavia tilanteita vai heitteletkö vanhasta muistista nimiä..? Roolitus? Ja mietin myös, eikö tuollaisessa porukassa ole niin paljon taitoa ja osaamista että siitä pitäisi saada enemmän irti.. Ehkä jos joskus uskaltaisi tehdä asioita toisin..
Joku tossa sen sanoikin. Roolitus! Seurajoukkueissa ykkösniminä pelanneita laitetaan rooleihin, joissa eivät ole pelanneet parhaimmillaan koskaan. Miksi? Ja +- tilasto. Huomenta. Aina löytyy tyyppejä, jotka haluaa katsoa peliä sen kautta. Hyvä tilasto jonkinlaisena apuna, mutta sen mukaan ei vaan voi tehdä yhden yhtä päätöstä. Joku aika sitten majussa laskettiin syöttö+- tilastoa. Pakit voittivat. Minkähän takia? Jopa ratkaisumiehet kääntyivät kuin Blue Foxin pelurit omaan päähän vastahyökkäyksissä. Kun eivät uskaltaneet ottaa syöttömiinusta. Meikän mielestä Kettusen aikana ei poikaa nostella. Jos edes pronssi tulee kisoista, niin hyvä. Ja kysymys on johtajuudesta. Kääntöpeliä ei edes yritetä saada käyntiin. Swedut sen osaavat, harmi.
Edelliset kommentoijat ovat niin oikeassa. Nyt kun asiaa alkaa ajattelamaan, niin ei se majun menestys ole siitä kiinni onko Kivilehto tai joku muu vanha parta siellä. Jääkiekossa on jo vuosia hoettu, että Suomi pärjää kun roolitukset on kohdillaan ja pelataan joukkueena sitä sovittua peliä. Ja se on toiminut. Homma on siitä kiinni, että Kettusen ”maailman nopein salibandy” ei vaan nyt toimi tälle majulle. Kunnollisia roolituksia ei ole, eikä pelimallia mitä toteuttaa. Kaikki on vain ”kauniina ajatuksina” Kettusen päässä, mutta niitä ei saada mitenkään realisoitua kentälle.
Nopeutta hyökkäyspelaamisessa ei ole nimeksikään. Pallo ei liiku ykkösellä mieheltä toiselle, koska pallottomat pelaajat eivät liiku aktiivisesti. Esim. Ruotsi ottaa puolustuksessa keskusta pois ja antaa Suomen jauhaa hidasta pakki-pakki-laita-pakki systeemiä. Siitähän ei tulosta tule koskaan.
Nykyinen pelitapa vaatii rajuja muutoksia, jotta jatkossa pärjäämme edes Tsekille ja Sveitsille. Jotain uutta on keksittävä, tai sitten on vaihdettava valmentajaa.
Mun kirjoissa herrat, Manninen ja Salin lähtisi ekana vaihtoon. No eipä Koskikaan häikäissyt. Moilanen ainut jolla tekopaikkoja, mutta jäätyi. Mutta mutta aika pommin varmasti herra Kapanen ja Hyvärinen tuo kisoihin tarvittavaa taitoa!
Kyllä naiset pelasi tasapainoisemman pelin kuin miehet, vaikka nekin hävisivät. Pelissä oli kuitenkin joku idea.
Kapasiteetilla ja Oskulla täysin samoja ajatuksia kuin itsellänikin.
Juuri yhden kosketuksen seinäpeliä olen odotellut maan ykkösmiesten pelaavan, mutta ei. Eihän se helppoa ole, mutta pallottomien liike oman syötön jälkeen ja rohkeasti eteenpäin pelaaminen on välillä puuttunut kokonaan. Peruutellaan ja yritetään pelata hidasta, kuin Maestro Kohonen parhaimmillaan ja sitä peliä eivät muut osaa. Oscar Hänninen on tästä hyvä esimerkki. Sillä liikkellä, taitotasolla ja kaksinkamppailupelaamisella, mitä Hänniselläkin on, pitäisi pystyä pelaamaan paljon paljon eteenpäin, tilanteita luoden. Esim. Tatu Väänäsellä on paljon annettavaa juurikin tähän eteenpäin pelaamiseen ja sitäkin pitäisi pystyä hyödyntämään tehokkaammin.
Toinen juttu on tuo oman pään peli. Se huolettaa. Pitäisi pärjätä maalinedustassa paremmin. Stenberg sai huitoa bravuuripaikaltaan pari rebound-häkkiä ihan vapaasti, vaikka kellekkään ei pitäisi olla yllätys, että hän maalinedustassa juuri nuita hakee.
Ei eteenpäin voi koko ajan pelata. Jos kaveri on organisoitunut, sitä pitää liikuttaa. Ja tämä liikuttaminen ei Suomelta onnistu. Kyllä niitä koohottajia löytyy, rytmittäjiä ei. Ja tietty osaako valmennus rakentaa sellaista pakettia, en tiedä.
Ikonen, Stenfors ja Heikkinen olivat mainioita. Eikä kokeneemmistakaan jää pahaa sanottavaa. Hyvinhän se karavaani kulkee.
Rapa ymmärsi ilmeisesti tarkoituksella väärin pointtini. 🙂
En tarkoittanut eteenpäin pelaamisella juoksuhaastoa/puskemista kohti kulmia, kuten käyttämästäsi termistä ”koohottaja” ainakin minulle sellainen käsitys tuli. Vaan sen sijaan pallollisen liikkeestä älykästä pelaamista välillä ahtaaseen ja sieltä nopeita seinäsyöttöjä tyhjään tilaan liikkuville pallottomille. Sitä mielestäni on huippusalibandy parhaimmillaan ja se osa-alue on nyt tökkinyt.
Jussi Pihalla on pallottoman pelin heikkouden korvikkeeksi paljon tätä rohkeaa pallollista eteenpäin pelaamista, josta Suomen ainoa maalikin hieman onnella syntyi.
Koko ajan ei tietenkään tarvitse pelata eteenpäin, mutta jos katsoo länsinaapuriamme, niin heidän pelitavassaan on huomattavasti enemmän kääntöjä ja halua pelata palloa kohti Suomen maalia. Eikö Suomi sitten ole organisoitunut?
Poron kanssa olen samaa mieltä ja lisäisin vielä että nyt on suurin haaste löytää se oma pelitapa jolla voi haastaa Ruotsin. Jos etäisyydet kasvaa puolustajien ja hyökkääjien välillä kuten Torstaina tapahtui koska avatiin peli liian hitaasti, syntyy pakki- pakki peliä.
Valmennus + pelaajavalinnat metsässä. Nyt on hyviä juoksijoita ja hyviä laukojia liikaa. Pitäisi olla enemmän hyviä pelaajia.
No niin Poro, selitit paremmin mitä tarkoitit ja nyt ymmärrän. Mutta kuvailemasi pallonhallintapeli on vaikea toteuttaa ja vaatii pelaajia, jotka ovat hyviä pelaajia kuten Sisäpiirin Tieto yllä mainitsee. Ja viisi kappaletta kentälliseen. En usko että Suomella on sellaisia joukkueellista ja jos olisikin, ei Kettunen voi eikä riitä rohkeus tässä vaiheessa muuttaa suuntaa ja isoa osaa pelaajista.