Video: Falun-Mullsjö kaikki maalit – Tiitun luova rankkari ja jatkoaikaratkaisu

Ruotsin Superliigan hallitseva mestari Falun kohtasi kauden haastajiin lukeutuvan Mullsjön viime sunnuntaina. Kotijoukkue Falun voitti ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 5-4. Suomalaistähti Tero Tiitu oli joukkueensa suurin sankari tehtyään ottelun ratkaisuosuman jatkoajalla. Loukkaantumisista toipunut Tiitu myös syötti yhden maalin ja upotti näppärän rankkarin vieraiden verkkoon.

10 comments

  1. Eikö kannattaisi laittaa vaikka meiliä suoraan toimitukseen?

    Vai etkö uskalla, jos vaikka odotat että nostavat sun nimen ”seuraa tätä pelaajaa” ja jos kyselet perään, niin pelkäät sitä, että vaihtavatkin toisen nimen siihen? 😉

  2. Jotenkin hankalasti seurattava video. Ite en ainakaan kaipaa musiikkia mukaan. Tapahtumaäänet toimisivat paremmin.

    Sen tuosta huomaan, ettei Galante ollut ihan parhaalla tavalla pelillä. Tiitun kuntoutuminen hieno homma ja mies on 100% varmuudella MM-kisoissa, jos polvi kestää.

  3. Toisena kommentoineelle,

    Oon vähä katellu että toimitus vastailee näissä kommenteissakin kyssäreihin.

    Ja uskalluksen kanssa on ihan päinvastoin, yleensähän annan kovasti vinkkiä että nostakaa nyt mut esiin mutta ei oo vielä kelvannu vinkit…

  4. Minusta kooste oli varsin sekava ja rauhaton.Ilakin kanssa samaa mieltä- taustamusiikki jota ruotsalaset harrastaa näissä pätkissä ei palvele asiaansa. Hyvää oli se, että pätkä lähtee riittävän aikaisin ennen maalia.

  5. Aivan hirveä kooste. Sekava ja musiikkivalinta epäonnistunut.
    Omasta mielestä ilman musiikkia ja rauhallisella temmolla uusintojen kera.

  6. Eri mieltä, mä diggaan ruottalaisten tyylistä tehdä koosteet! Tiituakin osataan tuolla arvostaa vähän eri tavalla kuin Suomessa, on se kova ja kova menetys Falunille kun urpoilivat sen ulos mestareiden cupista. Nyt ehkä voi unohtaa jo vikinät kuuluuko Tero majuun vai ei?

  7. Tero majuun on selkee valinta IMO. Ei tärise kädet oli tilanne ja ottelu mikä vaan. Myöskin pääsee tarkemmin scouttamaan Galanten ja Enströmin Suomen valmennusjohdolle:)